Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Παρήγγειλα πρόσφατα ένα βιβλίο από το metabook με τα μεταχειρισμένα το προπλήρωσα (35 ΕΥΡΩ) και με την συμφωνία να πληρώσει ο πωλητής τα μεταφορικά!

Ο πωλητής με ενημέρωσε ότι το έστειλε με ΕΛΤΑ στις 18/6 την Παρασκευή και έβαλε και το κινητό μου τηλέφωνο πάνω στο δέμα.

Όταν όμως του ζήτησα να μου στείλει το tracking number του δέματος για να ελέγχω την κατάσταση του αντικειμένου, μου απάντησε ότι δεν του έδωσαν στα ΕΛΤΑ tracking number!!

Ήθελα να σας ρωτήσω: πρέπει να ανησυχώ  ότι έπεσα σε απατεώνα ή θα παραλάβω κανονικά;

Γίνεται να το έστειλε με απλή αποστολή χωρίς tracking number;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billkef123 είπε

μου απάντησε ότι δεν του έδωσαν στα ΕΛΤΑ tracking number!!

Μάλλον του το έδωσαν αλλά δεν ξέρει που το γράφει. Πες του να κοιτάξει στην απόδειξη ή να στη στείλει φώτο. Το γράφει εκεί

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Το έστειλε με ΕΛΤΑ courier και δν του έδωσαν tracking number? Πολύ περίεργο μου φαίνεται

Με ελτα ειπε, οχι ελτα κουριερ.

Προφανως το εστειλε απλο και εγραψε πανω το τηλεφωνο(κατι που δεν βοηθαει πουθενα).Οποτε αν ειναι μικρο ισως  το αφησει ο ταχυδρομος, αλλιως θα του αφησει ειδοποιηση να παει να το παρει.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billkef123 είπε

Γίνεται να το έστειλε με απλή αποστολή χωρίς tracking number;

Γιατί να μη γίνεται; 😝

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Το έστειλε με ΕΛΤΑ courier και δν του έδωσαν tracking number? Πολύ περίεργο μου φαίνεται

Όχι το έστειλε με ΕΛΤΑ όχι με ΕΛΤΑ courier. - Ευχαριστώ πάντως.

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Γιατί να μη γίνεται; 😝

Ο.Κ. - Ευχαριστώ για την πληροφορία - οπότε να ελπίζω ότι θα παραλάβω. Δυστυχώς σε αυτή την ζωή όλοι έχουμε γίνει καχύποπτοι!

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Γιατί να μη γίνεται; 😝

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Μάλλον του το έδωσαν αλλά δεν ξέρει που το γράφει. Πες του να κοιτάξει στην απόδειξη ή να στη στείλει φώτο. Το γράφει εκεί

Ευχαριστώ πολύ !

2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Με ελτα ειπε, οχι ελτα κουριερ.

Προφανως το εστειλε απλο και εγραψε πανω το τηλεφωνο(κατι που δεν βοηθαει πουθενα).Οποτε αν ειναι μικρο ισως  το αφησει ο ταχυδρομος, αλλιως θα του αφησει ειδοποιηση να παει να το παρει.

Μάλλον έτσι στο τέλος θα γίνει. Άδικα ανησύχησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...