user0x Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Έχω ως σκοπό να φτιαχνώ τα δικά μου βιντεοπαιχνίδια και να τα ανεβάζω στο Steam, Playstore (πλατφόρμες αγορών βιντεοπαιχνιδιών). Μεχρί στιγμής κοντεύω να τελειώσω ένα game για το Playstore, το οποίο θα είναι δωρεάν, αλλά με διαφημίσεις (google ads). Έκανα μια έρευνα πάνω στο αν πρέπει να κάνω εταιρεία, και είδα ότι δεν χρειάζεται αν το εισόδημα μου είναι λιγότερο απο 10.000 ευρώ το χρόνο ή αν ασχολούμαι ευκαιριακά με αυτό, δηλαδή μια φορά ας πούμε την βδομάδα. Το θέμα είναι, ότι για να φτιάξω ένα game (ανάλογα και το μέγεθος του) μπορεί να μου παρεί από 2 βδομάδες μέχρι και 4+ μήνες. Προφάνως θα ασχολούμαι σχεδόν κάθε μέρα με την δημιουργία ενός παιχνιδιού, αλλά η πώληση του θα γίνεται μετά από 1-4 μήνες. Αυτό είναι ευκαιριακό; Εγώ νομιζώ πως όχι, γιατί θα ασχολουμαί σχεδόν καθημερινά με αυτό. Λόγω ότι μένω με τους γονείς μου, προφάνως θα δηλώσω ένα ποσοστό του σπιτιού ως την έδρα της εταιρείας μου. Τώρα, τι ακριβώς πρέπει να πληρώσω για να κάνω την δικιά μου εταιρεία; Ποια είναι τα βήματα; Χρειάζεται να πληρώνω κάτι μηνιαία και ετησίως; Αναγνωρίζω ότι τα ερωτήματα που θέτω 99% δεν θα απαντηθούν, γιατί αλλάζουν καθέ χρόνο, αλλά πώς μπορώ να τα μάθω μόνος μου; Να είμαι ο δικός μου λογιστής; Προφάνως αν ήταν τόσο εύκολο δεν θα πλήρωνε κάνεις τους λογιστές, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέτω μηνιαία πληρωμή για λογιστή (γιατί δεν έχω λεφτά). Κάτι ακόμα. Aν γνωρίζετε κάποιον λογιστή που γνωρίζει τι γίνεται με τα παραπάνω (και να έχει επαφή περί internet, google ads), στείλτε μου ένα μήνυμα ή απαντήστε εδώ. Θα το εκτιμούσα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από user0x
MariaLog Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 https://www.pkp.com.gr/idrisi-ike-sustasi-ike/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα