Vassub Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κόλλησα με το συγκεκριμένο θέμα γιατί μου κάνει εντύπωση που μπορείς να ψωνίσεις πχ από amazon Ιαπωνίας και να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, να προυπολογιστούν οι φόροι και να τους προπληρώσεις κατά την αγορά και να μην συμβαίνει το ίδιο στο αγγλικό, σε προϊόντα μάλιστα που πουλάει ή που μεσολαβεί η ίδια η amazon. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω σκοπό να το ρισκάρω. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Vassub είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κόλλησα με το συγκεκριμένο θέμα γιατί μου κάνει εντύπωση που μπορείς να ψωνίσεις πχ από amazon Ιαπωνίας και να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, να προυπολογιστούν οι φόροι και να τους προπληρώσεις κατά την αγορά και να μην συμβαίνει το ίδιο στο αγγλικό, σε προϊόντα μάλιστα που πουλάει ή που μεσολαβεί η ίδια η amazon. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω σκοπό να το ρισκάρω. Ευχαριστώ και πάλι. Δεν το εμφανίζει σε όλα τα προιόντα δυστυχώς, οπότε να το αποφύγεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassub Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akou Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Θέλω να αγοράσω για εταιρεία, tablet από AMAZON.DE. Ποια είναι η διαδικασία για να απαλλαχθώ το ΦΠΑ ? Τιμολόγιο μου εκδίδει η Amazon που θα μπορώ να το περάσω στα έξοδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akou είπε Θέλω να αγοράσω για εταιρεία, tablet από AMAZON.DE. Ποια είναι η διαδικασία για να απαλλαχθώ το ΦΠΑ ? Τιμολόγιο μου εκδίδει η Amazon που θα μπορώ να το περάσω στα έξοδα ? Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό Business με τα στοιχεία της επιχείρησης, αν δε κάνω λάθος ελέγχουν τον ΑΦΜ και σου εμφανίζει αυτόματα τιμές χωρίς ΦΠΑ. Επεξ/σία 22 Μαϊου από georgerov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα