mathewgx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Έχει κανείς γνώμη για αυτή : https://www.lidl-hellas.gr/p/kouzina/silvercrest-kitchen-tools-siskeui-gia-afrogala/p107435 ; Καλή τιμή έχει, αν κάνει και ένα αξιοπρεπές αφρόγαλα τότε αξίζει πιστεύω. Την έχει κανείς;
geomalliv Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 ωραιο gadget μου φαινεται. κοιτα κατα καιρους τα lidl εχουν ωραια διαμαντακια. δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις
makiss8 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 εχει και το μπρικακι για εσπρεσο, αξιζει ? αν παρω και καποια ποικιλια απο κοφι αιλαντ κενυα η μεξικο που εχουν δυνατη γευση ?
Kostasspil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 24 minutes ago, makiss8 said: εχει και το μπρικακι για εσπρεσο, αξιζει ? αν παρω και καποια ποικιλια απο κοφι αιλαντ κενυα η μεξικο που εχουν δυνατη γευση ? Πέρνα μια βόλτα απ το thread του καφέ να πάρεις και ιδέες για ποικιλίες 1
AristidisZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Την έχω εγώ Στο ζεστό καλά τα πάει, με το κρύο εμένα δε με αφήνει ικανοποιημένο Μπορει να φτάνει βέβαια και το γάλα που χρησιμοποιώ
Kostasspil Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Για καπουτσίνο γενικά χρησιμοποίησε συγκεκριμένα γάλατα για αφρόγαλο. Κι εγώ την πάτησα στην αρχή
Silenzio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, AristidisZ είπε Την έχω εγώ Στο ζεστό καλά τα πάει, με το κρύο εμένα δε με αφήνει ικανοποιημένο Μπορει να φτάνει βέβαια και το γάλα που χρησιμοποιώ για το κρύο φραπεδιέρα, εννοείται να είναι παγωμένο το γάλα, εγω βάζω και ένα παγάκι, γάλα novo ή νουνου family
JTRGamer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Kostasspil είπε Για καπουτσίνο γενικά χρησιμοποίησε συγκεκριμένα γάλατα για αφρόγαλο. Κι εγώ την πάτησα στην αρχή Για αφρογαλα του καπουτσίνο κατέληξα μετά από πολλές δοκιμές γαλατών ότι το καλύτερο και πιο γευστικό είναι το συμπυκνωμένο Νουνού εβαπορε Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από JTRGamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα