Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Stephen King, J.J. Abrams Julianne Moore, Clive Owen Ωραια ατμόσφαιρα (τουλάχιστον στο πρώτο επεισόδιο που είδα) αλλά για την ωρα αρκετά μπερδεμένο σενάριο που δεν ξέρω αν θα καταλήξει σε ψυχολογικό θρίλερ ή κάτι άλλο! 1
star12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) το χα διαβασει το βιβλιο το 2007 και ξεχασα τελειωσ το ολο στορυ ετσι για να το κανω συγκριση με το βιβλιο ωστοσο περα απ το ωραιο καστ. η σειρα εξελισεται λιγο αργα. η εωσ πολυ αργα και σε μπερδευει λιγο οι χαρακτηρεσ κλασσικοι στηβεν κινγκ χαρακτηρεσ. ιδιωσ ο τρελαμενοσ παρολα θα το παω μεχρι τελουσ.. γιατι οτιδηποτε με κινγκ σημαινει για μενα πορωση. ακομα και αν γινεται πατατα στο φιναλε παντωσ θελω να δω πωσ θα τελιωσει. γιατι θυμαμαι στο βιβλιο εμεινα με καπιεσ αποριεσ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από star12
KilliK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 ακομη περιμενω να μεταφερουν το Απο μια Μπιουικ 8 ☹️
SabotazNic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Εγώ το ξεκίνησα αλλά είχα την εντύπωση ότι είχαν ήδη βγει τα επεισόδια, οπότε τώρα περιμένω. Με κρατάνε κάτι τέτοια ψυχολογικά θρίλερ/δράμα κτλ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Βασικά το αγάπησα! Οι εικόνες του ειναι μαγικές και με το Dolby vision & Atmos κάθε επεισόδιο είναι μαγεία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μόλις είδα και το φιναλε. Πολύ καλό και για τα δικά μου γούστα ένα 8.5 στα 10 το κερδίζει άνετα! Από ότι βλέπω δεν θα έχει άλλο κύκλο μιας και η ιστορία ολοκληρώθηκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα