giannis7gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Εχω Χαιομι αν ποτε το πουλησω πως μπορω να βγαλω να ζηταει το μοτιβο η το google account μου που το εχω δει οτι το ζηταει το κινητο κατα το hard reset ?
koutsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, giannis7gr είπε Εχω Χαιομι αν ποτε το πουλησω πως μπορω να βγαλω να ζηταει το μοτιβο η το google account μου που το εχω δει οτι το ζηταει το κινητο κατα το hard reset ? Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων
giannis7gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 32 λεπτά πριν, koutsis είπε Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων Ναι εννοω οταν ειναι να το πουλησω και κανω επαναφορα πρεπει να μπει το δικο μου Μοτίβο ειτε google account αλλιως δε θα μπορει να μπει ο κατοχος στο κινητο
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, giannis7gr είπε Ναι εννοω οταν ειναι να το πουλησω και κανω επαναφορα πρεπει να μπει το δικο μου Μοτίβο ειτε google account αλλιως δε θα μπορει να μπει ο κατοχος στο κινητο Οταν το επαναφέρεις δεν θα κάνεις sign in.Θα αφήσεις να το κάνει ο νέος κάτοχος με το δικό του gmail .To δικό σου πρέπει να διαγραφεί.
koutsis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, giannis7gr είπε Ναι εννοω οταν ειναι να το πουλησω και κανω επαναφορα πρεπει να μπει το δικο μου Μοτίβο ειτε google account αλλιως δε θα μπορει να μπει ο κατοχος στο κινητο Όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων σβήνονται τα πάντα από το κινητό. Και ο λογαριασμός σου και όλα. Θα είναι όπως όταν το αγόρασες πρώτη φορά. 1
chios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, giannis7gr είπε Εχω Χαιομι αν ποτε το πουλησω πως μπορω να βγαλω να ζηταει το μοτιβο η το google account μου που το εχω δει οτι το ζηταει το κινητο κατα το hard reset ? , Πριν κάνεις επαναφορά θα αφαιρέσεις πρώτα όλους τους λογαριασμούς, Google, mi, γιατί αλλιώς θα ζητήσει τον προηγούμενο ιδιοκτήτη κατά το στήσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα