Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/6/2021 στις 10:51 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε

Xiaomi Redmi 9 Android Phone Unlock with Google Security Questions

• First, turn On your Mobile by pressing the Power button.
  • After the tried to unlock your device multiple times, You will see the Forgot pattern Option.
  • After that tap on the Forgot pattern option in your mobile.
  • Next Select option Answer question in your mobile.
  • Then type the Google security answer.
  • Afterward, Choose Unlock Option.
  • Next, you will see the YES or NO option and Select the YES option.
  • In the next step, if you Create a new PIN or Pattern.
  • Successfully unlocked your Mobile.
  •  Δοκιμασε αυτο μηπως

Ευχαριστώ για τα βήματα αλλά δεν ταιριάζουν με το κλείδωμα ... Μου έχει ερώτηση "ξεχάσατε τον κωδικό σας ;" Πατώντας το μου τονίζει ότι ΠΡΕΠΕΙ  να διαγράψω όλα τα δεδομένα ,έχει επιλογή πίσω ή επόμενο...στο επόμενο μου δίνει οδηγίες πώς να κάνω τη διαγραφή και αν είναι κατανοητό. 

IMG_20210624_141110.jpg

IMG_20210624_141147.jpg

IMG_20210624_141225.jpg

Πατώντας VOLUME Up , VOLUME DOWN και  POWER και αφήνοντας το τετράδιο λίγο νωρίτερα με πάει στα παρακάτω! Μας βοηθάνε κάπου αυτά ; Μου δείχνει βέβαια τι να πατήσω ! 

Select Boot Mode
[VOLUME_UP to select. VOLUME DOWN is OK. ]
[ Recovery Mode ]
[ Fastboot Mode ]
[ Normal Boot ]   <<==

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
*#*#273283*255*663282*#*#*

- For a quick backup to all your media files

Πατησε εκτακτη αναγκη. Βαλε στο πληκτρολογιο αυτον τον κωδικο. Εχε καρτα μνημης μεσα.. Εδω https://mobilexfiles.com/phones/xiaomi/xiaomi_redmi_note_9_pro/secret_codes/ θα βρεις πολλους κωδικους για την συσκευή σου. Δοκιμασε και αυτον 

*#*#64663#*#* - Used to launch Hardware Test πηγαινε στο fingerprint sensor test να τσεκαρεις αν λειτουργει γιατι μου φαινεται οτι δεν
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε
*#*#273283*255*663282*#*#*

- For a quick backup to all your media files

Πατησε εκτακτη αναγκη. Βαλε στο πληκτρολογιο αυτον τον κωδικο. Εχε καρτα μνημης μεσα.. Εδω https://mobilexfiles.com/phones/xiaomi/xiaomi_redmi_note_9_pro/secret_codes/ θα βρεις πολλους κωδικους για την συσκευή σου. Δοκιμασε και αυτον 

*#*#64663#*#* - Used to launch Hardware Test πηγαινε στο fingerprint sensor test να τσεκαρεις αν λειτουργει γιατι μου φαινεται οτι δεν

Ειλικρινά , είσαι η τελευταία μου ελπίδα! Για να το καταλάβω καλά...βάζω κάρτα μνήμης να υπάρχει μέσα ....βάζω τελευταία φορά το μοτίβο που δεν θυμάμαι...με πηγαίνει στο επόμενο βήμα που λέει ότι είναι κλειδωμένο και έχω επιλογή "ξεχάσατε τον κωδικό;" ή "έκτακτη κλήση"....πατάω για έκτακτη κλήση  και γράφω όλον τον κωδικό που μου δώσατε ; *#*#273283*255*663282*#*#*

Και στη συνέχεια τίποτα άλλο;

Δεν με νοιάζει αν λειτουργεί το finger print sensor...να σώσω ο,τι έχω μέσα θέλω και μετά του βάζω φωτιά και το καίω! Έχω στενοχωρηθεί πολύ με όλο αυτό.

Μόλις τώρα, roula είπε

Ειλικρινά , είσαι η τελευταία μου ελπίδα! Για να το καταλάβω καλά...βάζω κάρτα μνήμης να υπάρχει μέσα ....βάζω τελευταία φορά το μοτίβο που δεν θυμάμαι...με πηγαίνει στο επόμενο βήμα που λέει ότι είναι κλειδωμένο και έχω επιλογή "ξεχάσατε τον κωδικό;" ή "έκτακτη κλήση"....πατάω για έκτακτη κλήση  και γράφω όλον τον κωδικό που μου δώσατε ; *#*#273283*255*663282*#*#*

Και στη συνέχεια τίποτα άλλο;

Δεν με νοιάζει αν λειτουργεί το finger print sensor...να σώσω ο,τι έχω μέσα θέλω και μετά του βάζω φωτιά και το καίω! Έχω στενοχωρηθεί πολύ με όλο αυτό.

Επίσης ...εμένα δεν είναι pro, είναι σκέτο redmi note 9

Δημοσ.

Δεν νομίζω να καταφέρω κάτι τελικά με secret codes γιατί σε πρώτη φάση δοκίμασα να τεσταρω το finger print sensor ...βάζω τον κωδικό και δεν κάνει τίποτα... πατώντας και το πράσινο για να κάνει και καλά κλήση....λέει ότι δεν είναι αριθμός για έκτακτη κλήση. Προφανώς δουλεύουν οι κωδικοί σε ανοιχτό κινητό...εμένα είναι κλειδωμένη η οθόνη.

Μόλις τώρα, Tsilitheo2 είπε

Δοκιμασε το και βλεπουμε

Μόλις σου έγραψα...

Τζίφος...δεν κάνει τίποτα !

IMG_20210625_221551.jpg

Στις 24/6/2021 στις 2:13 ΜΜ, roula είπε

Ευχαριστώ για τα βήματα αλλά δεν ταιριάζουν με το κλείδωμα ... Μου έχει ερώτηση "ξεχάσατε τον κωδικό σας ;" Πατώντας το μου τονίζει ότι ΠΡΕΠΕΙ  να διαγράψω όλα τα δεδομένα ,έχει επιλογή πίσω ή επόμενο...στο επόμενο μου δίνει οδηγίες πώς να κάνω τη διαγραφή και αν είναι κατανοητό. 

IMG_20210624_141110.jpg

IMG_20210624_141147.jpg

IMG_20210624_141225.jpg

Πατώντας VOLUME Up , VOLUME DOWN και  POWER και αφήνοντας το τετράδιο λίγο νωρίτερα με πάει στα παρακάτω! Μας βοηθάνε κάπου αυτά ; Μου δείχνει βέβαια τι να πατήσω ! 

Select Boot Mode
[VOLUME_UP to select. VOLUME DOWN is OK. ]
[ Recovery Mode ]
[ Fastboot Mode ]
[ Normal Boot ]   <<==

Ποια η διαφορά στο recovery mode με το fast mode ? Που χάνεις λιγότερα ; 

Δημοσ.

Απόδειξη και να μην υπάρχει άμα μιλήσεις με το κατάστημα που έγινε αγορά θα μπορεί να γίνει επανεκτύπωση. Από εκεί και πέρα ίσως στην αντιπροσωπία θα μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Και από εδώ και πέρα πάντα backup σημαντικά αρχεία.

Δημοσ.

Πάντως είναι απορίας άξιο πως ξεχνάει κάποιος το μοτίβο κλειδώματος σε ένα κινητό τη στιγμή που το βάζει σχεδόν άπειρες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προσωπικά ποτέ δεν έχω βάλει κλείδωμα στο κινητό μου αλλά πχ στον υπολογιστή που έχω κάποια κρυπτογραφημένα partition με κωδικό μακρυνάρι , βάζω τον κωδικό χωρίς καν να κοιτάζω το πληκτρολόγιο.Τα δάχτυλα πάνε μόνα τους....

Πολύ παράξενο μου φαίνεται....

Δημοσ.
Στις 27/6/2021 στις 3:54 ΜΜ, tarantules είπε

Πάντως είναι απορίας άξιο πως ξεχνάει κάποιος το μοτίβο κλειδώματος σε ένα κινητό τη στιγμή που το βάζει σχεδόν άπειρες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προσωπικά ποτέ δεν έχω βάλει κλείδωμα στο κινητό μου αλλά πχ στον υπολογιστή που έχω κάποια κρυπτογραφημένα partition με κωδικό μακρυνάρι , βάζω τον κωδικό χωρίς καν να κοιτάζω το πληκτρολόγιο.Τα δάχτυλα πάνε μόνα τους....

Πολύ παράξενο μου φαίνεται....

Να μη σου φαίνεται παράξενο! Το μοτίβο ήταν εφεδρικό σε περίπτωση που δεν έπιανε το δακτυλικό αποτύπωμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν το έβαζα άπειρες φορές την ημέρα....άπειρες φορές ακουμπούσα το δάχτυλο μου και ξεκλειδωνε.Επίσης αν έρθει η στιγμή να βάλεις σε κάποιο άλλο κινητό μοτίβο τότε να παρακαλάς να μην σου μείνει στο μυαλό εκείνο το τελευταίο μοτίβο όπως έπαθα εγώ. Τα δάχτυλα πάνε μόνα τους και σχεδιάζουν... το μοτίβο που έβαλα στο κινητό του γιου μου γιατί το ήθελε. 

Αυτά τα ωραία !!!

Στις 27/6/2021 στις 3:01 ΜΜ, tanagno είπε

Απόδειξη και να μην υπάρχει άμα μιλήσεις με το κατάστημα που έγινε αγορά θα μπορεί να γίνει επανεκτύπωση. Από εκεί και πέρα ίσως στην αντιπροσωπία θα μπορούν να λύσουν το πρόβλημα. Και από εδώ και πέρα πάντα backup σημαντικά αρχεία.

Την απόδειξη την έχω και με μια επικοινωνία που είχα με το μαγαζί που το αγόρασα και με το τεχνικό τμήμα που με παρέπεμψαν....δεν βγήκε άκρη. Μόνο διαγραφή και επαναφορά κάνουν.

Στις 26/6/2021 στις 8:41 ΠΜ, gianniz_k είπε

Με info quest δοκίμασες να μιλήσεις μήπως το πας με την αποδειξούλα σου να στο ξεκλειδώσουν με μια χρέωση;

Μίλησα μαζί τους ! Και αυτή είναι η απάντηση τους ...το μαγαζί από το οποίο το αγόρασα δεν το είχε πάρει από την info quest...

Όσο δε αφορά τα προϊόντα της ως άνω κατασκευάστριας εταιρίας,  που δεν έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από την Info Quest Technologies Μ.A.E.B.E. δεν υπάρχει δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης από την εταιρία μας, κατά τα ως άνω και θα πρέπει να απευθυνθείτε προς τούτο, στο σημείο πώλησής τους.

Δημοσ.

Πηγαινε σε εναν τεχνικο. Ζητα να σου αλλαξει τον fingerprint sensor. Επιμενω οτι αυτο φταιει. Μετα θα ξεκλειδώσει αμεσως με το αποτυπωμα σου

Οταν ακουμπας τον fingerprint sensor ,νοιωθεις δονηση;;;

Δημοσ.

δε θα κερδίσει τίποτα και να το αλλάξει,  κάθε 72 ώρες ή μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου θέλει πιν - μοτίβο για να ανοίξει.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Πηγαινε σε εναν τεχνικο. Ζητα να σου αλλαξει τον fingerprint sensor. Επιμενω οτι αυτο φταιει. Μετα θα ξεκλειδώσει αμεσως με το αποτυπωμα σου

Οταν ακουμπας τον fingerprint sensor ,νοιωθεις δονηση;;;

Είναι κλειστό....το ανοίγω...μου εμφανίζει την αρχική εικόνα που έχω ... Βάζω το δάκτυλο στο fingerprint sensor δονείται...και μου λέει να βάλω μοτίβο !

6 ώρες πριν, chios είπε

δε θα κερδίσει τίποτα και να το αλλάξει,  κάθε 72 ώρες ή μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου θέλει πιν - μοτίβο για να ανοίξει.

Η αλήθεια είναι ότι όταν τύχαινε να το έχω κλειστό....είτε για φόρτιση είτε για κάποιο άλλο λόγο μετά που το άνοιγμα ζητούσε pin κάρτας και μετά μοτίβο. 

6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Pin επρεπε να βάλεις,ένα νουμερο το θυμάσαι πιο ευκολα απο το μοτίβο.Και ναι ,κάθε 72 ωρες πρέπει να βαζεις πιν/μοτιβο και ας έχεις δαχτυλικό.

Νούμερα είχα πάντα... Έχω όμως ένα γιο στο φάσμα του αυτισμού πολύ λειτουργικό ...έβλεπε τα δάκτυλα μου και καταλάβαινε ποια νούμερα είχα βάλει...έτσι αποφάσισα να βάλω μοτίβο...ζήλεψε ήθελε και στο δικό του κινητό ...και εκεί μετά το μυαλό μου κόλλησε στο δικό του μοτίβο ! 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chios είπε

Σωστος... Μου διεφυγε οτι καθε που ανοιγει ,θελει πιν ή μοτιβο πριν λειτουργήσει το δαχτυλικο. 

Δημοσ.

Έχει κάποιος να μου πει κάτι για αυτό ; --->

Unlock a pattern on XIAOMI Redmi Note 9 Using Software

If you have ever connected your XIAOMI Redmi Note 9 to a software like Dr. Fone, suddenly you will sometimes be able to unlock your Android using this software. To unlock your phone:

Connect by USB your XIAOMI Redmi Note 9 to your computer

Launch the software Dr. Fone

Find the location of the unlock and click on it

When this solution works, you can visualize your XIAOMI Redmi Note 9 unlocking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...