Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, μπαινω απο δανεικο κινητο αυτη τη στιγμη και δεν εχω το χρονο να ψαξω να δω αν υπαρχει παρομοιο θεμα. Εχω xiaomi redmi note 9 και το ειχα κλειδωμενο με δακτυλίκο αποτυπωμα και μοτιβο. Ξεχασα το μοτιβο και το μπλόκαρα. Εχω φτασει στο σημειο με δοκιμες να βαζω καθε 30 λεπτα μοτιβο. Δεν θα καταφέρω τίποτα! Με τα πλαινα κουμπια με παει σε 3 επιλογες reboot, wipe dara και αλλο ενα mi assistant (νομιζω). Δεν θελω να χασω ολες τις φωτογραφιες που εχω μεσα και γενικα σημειωσεις κλπ κλπ. Υπάρχει λύση; Παρακαλω ο, τι μου πείτε σε απλες λεξουλες για να καταλάβω δεν ειμαι εξπέρ στην τεχνολογια! Η xiaomi αφου εχω δακτυλικο δεν μπορεί να το ξεμπλοκαρει, που να το παω; 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, roula είπε

Καλησπερα σας, μπαινω απο δανεικο κινητο αυτη τη στιγμη και δεν εχω το χρονο να ψαξω να δω αν υπαρχει παρομοιο θεμα. Εχω xiaomi redmi note 9 και το ειχα κλειδωμενο με δακτυλίκο αποτυπωμα και μοτιβο. Ξεχασα το μοτιβο και το μπλόκαρα. Εχω φτασει στο σημειο με δοκιμες να βαζω καθε 30 λεπτα μοτιβο. Δεν θα καταφέρω τίποτα! Με τα πλαινα κουμπια με παει σε 3 επιλογες reboot, wipe dara και αλλο ενα mi assistant (νομιζω). Δεν θελω να χασω ολες τις φωτογραφιες που εχω μεσα και γενικα σημειωσεις κλπ κλπ. Υπάρχει λύση; Παρακαλω ο, τι μου πείτε σε απλες λεξουλες για να καταλάβω δεν ειμαι εξπέρ στην τεχνολογια! Η xiaomi αφου εχω δακτυλικο δεν μπορεί να το ξεμπλοκαρει, που να το παω; 

Δεν είχα ποτέ xiaomi αλλά δεν σου δείνει εναλλακτικους τρόπους ξεκλειδωματος;  δακτυλικο αποτύπωμα, pin, password, τίποτα;;🤔 

Δημοσ.

Aφου εχεις βάλει και δακτυλικό ,δεν δουλευει έτσι;

Το μοτίβο ποτέ δεν το συμπάθησα,λιγο λοξα να κάνεις την οθονη βλέπεις την γραμμή που αφηνει το δαχτυλο.Πιν και δαχτυλικό.

Δημοσ.

υποτιθεται ειχα δαχτυλικο για ευκολια....και το μοτιβο σε περιπτωση που ηταν βρεγμενα τα χερια μου ή κατι γινοταν και δεν επιανε! τωρα δεν με αφηνει με τιποτα να μπω αν δεν βαλω μοτιβο....το οποιο εχω σπασει το κεφαλι  μου να το θυμηθω! οταν καποιος μου κανει κληση....κατεβαζω το παραθυρο της κλησης και μπαινω στο μενου που δειχνει συνδεση , δεδομενα, κλειδωμα ...σιγαση...λειτουργια πτησης τοποθεσια...αλλα για να πατησω καποια απο αυτα και να μπω πιο μεσα στο μενου....ζηταει μοτιβο.

Δημοσ.

αν το απενεργοποιησω και το ανοιξω....ζηταει Pin καρτας, οκ δεκτο αυτο..... και μετα αμεσως μοτιβο, για δαχτυλικο ....τιποτα......και βεβαια συνεχιζει απο την τελευταια προσπαθεια...δηλαδη εχω δικαιωμα να προσπαθησω πλεον καθε μιση ωρα!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, και εργοστασιακές ρυθμίσεις να του κάνεις πάλι θα στο ζητάει. Ίσος η αντιπροσωπία με απόδειξη αγοράς να μπορεί να κάνει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

με αποδειξη αγορας? θα πρεπει να ψαξω να δω αν την εχω....το οτι το δικο μου δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι πανω του δεν μετραει? 

Δημοσ.

Εστω οτι το μοτιβο εινια 1-2-3-6-5-4-7-8-9. Για να δεις το αρχειο που λεει το μοτιβο (ή ακομα και να το σβησεις) θες δικαιωματα root στη συσκευη σου. Για να γινεις root, θελει να εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader (και καναδυο πραγματα ακομα). Για να ξεκλειδωσεις τον bootloader πρεπει να κανεις αιτηση στην xiaomi και να περιμενεις 1-2 βδομαδες να σου δωσει την "εγκριση" να το κανεις.

Προφανως τωρα ειναι αργα να κανεις οτιδηποτε απο τα παραπανω, οποτε παιρνεις αποφαση πως μονο με hard reset θα ξαναδουλεψει η συσκευη σου οπως πριν και θα χασεις τα αρχεια σου. Ετσι εκανε και μια φιλη μου με αρνητικο iq που εβαλε περιπλοκο μοτιβο και το ξεχασε μετα απο λιγα λεπτα. Ας προσεχε(ς).

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, roula είπε

με αποδειξη αγορας? θα πρεπει να ψαξω να δω αν την εχω....το οτι το δικο μου δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι πανω του δεν μετραει? 

Δεν νομίζω να κάνουν δακτυλοσκόπηση στο σερβις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jim_p είπε

Εστω οτι το μοτιβο εινια 1-2-3-6-5-4-7-8-9. Για να δεις το αρχειο που λεει το μοτιβο (ή ακομα και να το σβησεις) θες δικαιωματα root στη συσκευη σου. Για να γινεις root, θελει να εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader (και καναδυο πραγματα ακομα). Για να ξεκλειδωσεις τον bootloader πρεπει να κανεις αιτηση στην xiaomi και να περιμενεις 1-2 βδομαδες να σου δωσει την "εγκριση" να το κανεις.

Προφανως τωρα ειναι αργα να κανεις οτιδηποτε απο τα παραπανω, οποτε παιρνεις αποφαση πως μονο με hard reset θα ξαναδουλεψει η συσκευη σου οπως πριν και θα χασεις τα αρχεια σου. Ετσι εκανε και μια φιλη μου με αρνητικο iq που εβαλε περιπλοκο μοτιβο και το ξεχασε μετα απο λιγα λεπτα. Ας προσεχε(ς).

όχι δεν είναι αργά ... ας πάρει όσο χρόνο θέλει...αρκεί να βρεθεί αυτός που θα ασχοληθεί με το bootloader. μπαίνει πάντως σε φάση bootfast με volume down και on/off. σίγουρα δεν έχω τις γνώσεις για κάτι τέτοιο να το κάνω μόνη μου. το "ας πρόσεχες" το λέω και εγώ στον εαυτό μου , ευχαριστώ! πάντως και εγώ και η φίλη σας ( εκείνη με το αρνητικό iq ) σίγουρα δεν θέλαμε να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση...αλλά αφού βρεθήκαμε ψάχνουμε ΕΝΑΝ με iq τουλάχιστον 140 - 170...! :-)

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν νομίζω να κάνουν δακτυλοσκόπηση στο σερβις

προς το παρόν βρήκα το κουτί που έχει barcode και στοιχεία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το κινητο κλειδωμενο (ειτε μιλαμε με μοτιβο, ειτε με σκετο πιν, ειτε με δακτυλικο αποτυπωμα, ειτε με τιποτα απο ολα αυτα) δεν εχεις τη δυνατοτητα να κανεις οτιδηποτε γιατι για την οποιαδηποτε διαδικασια που θα γινει απο το pc απαιτειται να ειναι ξεκλειδωτο. Πως θα πατησεις πχ οκ σε αυτο οταν το adb (που θα τρεξει απο το pc) σε ρωτησει για προσβαση?

Ο χαρακτηρισμος αρνητικο iq εχει να κανει περισσοτερο με το μετρο που παιρνεις για να αποτρεψεις κατι και καταλληγεις να κανεις την πατατα. Το δακτυλικο αποτυπωμα πχ θα ειχε μεγαλυτερη αποτελεσματικοτητα και δεν γινεται να το ξεχασεις.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Το πιο απλο.... Fingerprint sensor fail.... Ελληνιστι: ο αισθητηρας δακτυλικου αποτυπωματος τα επαιξε... Γι'αυτο τωρα ζηταει το μοτιβο ενω μεχρι προτεινος δεν χρειαζοταν

Δημοσ.

Οταν μπουτάρεις το κινητό ή έχουν περάσει 72 ωρες απο την τελευταία φορά που έβαλες πιν τότε όσο και να παλεύεις με το αποτύπωμα θέλει και το πιν για να ξεκλειδώσεις,φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το μοτίβο.Τουλάχιστον σε Mi Note 10,δεν μπορώ να θυμηθώ στο ΜΟΤΟ που είχα πριν .

Δημοσ.
13 ώρες πριν, roula είπε

Xiaomi Redmi 9 Android Phone Unlock with Google Security Questions

• First, turn On your Mobile by pressing the Power button.
  • After the tried to unlock your device multiple times, You will see the Forgot pattern Option.
  • After that tap on the Forgot pattern option in your mobile.
  • Next Select option Answer question in your mobile.
  • Then type the Google security answer.
  • Afterward, Choose Unlock Option.
  • Next, you will see the YES or NO option and Select the YES option.
  • In the next step, if you Create a new PIN or Pattern.
  • Successfully unlocked your Mobile.
  •  Δοκιμασε αυτο μηπως
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...