Mr^Robot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Καλημέρα σε όλους . Θέλω να βάλω multimedia πηγή στης γυναίκας το αμάξι μιας κ μόλις το πήραμε αλλά είναι η "φτωχή" έκδοση με το 1din usb/Bluetooth ράδιο κτλπ. Κοίταζω λοιπόν τις επιλογές μου και μέχρι στιγμής έχω αποκλείσει την εργοστασιακή multimedia από το "πλούσιο" μοντέλο μιας και είδα ότι υπάρχει τρόπος να κάτσει αλλά δεν αξίζει τον κόπο , αφού με τα ίδια χρήματα αγοράζω ανώτερη με ποίο πολλές λειτουργίες. Ψάχνοντας είδα ότι οι επιλογές μου περιορίζονται στης 1din οθόνες τύπου τάμπλετ , Έχει βάλει / αλλάξει κάνεις πηγή στο συγκεκριμένο αμάξι; Σκέφτομαι να την πάρω από ίντερνετ , στέλνω σε διάφορους πωλητές , άλλοι λένε ότι κάνουν , άλλοι λένε και να μην κάνει θα την κάνουμε να μπει , κάποιον δικό μου δεν έχω εγκατάστατη , και ούτε ξέρω που να πάω εδώ Κρήτη που βρίσκομαι ! Παρόλαυτα ίσως να έκανα μια απόπειρα να την έβαζα μόνος μου αλλά δεν ξέρω αν έρθει και δεν κάνει λόγο της ιδιομορφίας που υπάρχει στο ταμπλό του αμαξιού , επιπλέον αν έχετε κάποιο μοντέλο με CarPlay η όπως το λένε αυτό για την σύνδεση με iPhone ακόμα καλύτερα αν και δεν είναι αναγκαίο. Επίσης , δεν έχει της λειτουργίες / κουμπιά στο τιμόνι (λογικό) βρήκα λοιπόν στο car τιμόνι κομπλέ από την πλούσια έκδοση σε λογική τιμή , θα ήθελα να κάνω και αυτή την προσθήκη στο αμάξι , αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία σχετικά ! Ξέρει κανείς αν υπάρχει αναμονή στην καλωδίωση η δεν είναι πρόβλημα αυτό ; η καλύτερα να μην μπω στον κόπο; Πιθανώς να θέλει και προγραμματισμό μετα από αυτή την μετατροπή σωστά ; Ταβάνι έως 200€ Μαξ για την πηγή.
filarhos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ποιό peugeot είναι; Έχω την εντύπωση ότι με βάση μπαίνει και 2din. Χώρο έχει, ίσως χρειαστεί καινούρια βάση εσωτερικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα