Xejolontas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μάγκες δεν ξέρω αν το ξέρετε, αλλά τα νέα Samsung smart tag είναι η καλύτερη φθηνή λύση για gps στα αμάξια μας και μηχανές μας. Απλά το κρύβεις μέσα και αυτό πιάνει το σήμα από άλλα κινητά Samsung και μπορείς να δεις στο κινητό σου που είναι. Και μάλιστα επειδή υπάρχουν και βίντεο στο YouTube, το Samsung έχει και καλύτερο σήμα από το ανάλογο της Apple. Ίσως γιατί είναι λίγο μεγαλύτερο. Να μου το θυμηθείτε, σε λίγο θα έχουμε όλοι από 10 τέτοια σε οτιδήποτε μπορούν να μας κλέψουν όπως τσάντα ποδήλατο κλπ
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Ακούγεται ενδιαφέρων αλλά όταν λες ότι θα πιάνει σήμα από άλλα κινητά τι ακριβώς εννοείς, πως γίνεται η σύνδεση με τυχαία κινητά?
BlueBlade Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Έτσι από περιέργεια, μιας και το έκανες το θέμα. Έστω ότι έχω ένα τέτοιο μαραφέτι στο αμάξι μου και μου το παίρνουν. Πάω στην αστυνομία και αναλαμβάνουν αυτοί να εντοπίσουν το όχημα μέσα από το Samsung/Apple tag; Ή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και υποτίθεται ότι θα πρέπει να πάω εγώ να το εντοπίσω και να το παίξω καουμπόις με τους κλέφτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα