Mankon7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Αυτό έχω Είμαι παλιός συνδρομητής και μου έκαναν αυτή την προσφορά
Xejolontas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Mankon7 είπε Αυτό έχω Είμαι παλιός συνδρομητής και μου έκαναν αυτή την προσφορά αρα σε πηραν αυτοι τηλεφωνο? ή τους πηρες εσυ? γιατι κι εγω παλιος ειμαι και 30 ευρω μου ειπαν (οσα λεει το σαιτ)
Mankon7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Είχα διαβάσει από άλλους φίλους για αυτήν την προσφορά και στις συνομιλίες που είχα μαζί τους, τους είπα πως θέλω και εγώ αυτήν την προσφορά. Τελικά μετά από κάποια τηλεφωνήματα μου την έδωσαν και εμένα 26,90 για τα πάντα απεριόριστα 100vdsl
JohnAthanas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μαγκες αυτη την στιγμη που μιλαμε εχει προσφορα στα 26 ευρω 100ρα με απεριοριστα σταθερά και κατι λιγα για κινητα νομιζω. Επισης υπαρχει 100ραστα 23 ευρω για τους φοιτητες χωρις τηλεφωνο. Μολις εκανα συμβολαιο και πηγα στην νοβα ελπιζω να πιανω πολλα και να ξεκουμπιστει επιτελους αυτο το κσκο 24ρι! Παντως αν δεν υπαρχει μειωση για παλιούς κατοχους νοβα πιο κατω απο τα 26 ευρω για μενα είναι αδικο.
archer100 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Ξερει κανεις ο εξοπλισμος της Νοβα TV αν χρειαζεται εξωτερικο καλωδιο κεραιας; Η πιανει απ αυθειας μονο του σημα; Θελω να βαλω τηλεοραση σε δωματιο που δεν υπαρχει καλωδιο αυτη τη στιγμη και θα με βολευε, για να μην μπλεξω με διακλαδωσεις καλωδιου, κλπ Επισης, αν γινει αυτο, φανταζομαι θα μπορουν να συνδεθουν και οι 2 τηλεορασεις με Νοβα ετσι δεν ειναι;
morbid87 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Εβαλα σημερα Nova 200 (fiber at home) με απεριοριστα κινητα και σταθερα.Καλη ταχυτητα εχει.Καλη ειχα και στα 50 απλα ελεγα να αναβαθμιστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα