Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα για 2 χρονια με 35 ευρω 100ρα + τηλεφωνα + κινητα

Ολα δουλευουν αψογα

Το προγραμμα ληγει και μου ειπαν οτι αν κανω νεο συμβολαιο η τιμη θα πεσει στα 30 ευρω

Να το κανω ή υπαρχει κατι καλυτερο?

• Super Moderators
Δημοσ.

H προσφορά στο site της για νέους συνδρομητές είναι 29.90 και 2 μήνες δώρο. Για υπάρχοντες 30 ευρώ (ή 29.90) είναι μια χαρά, άλλοι πάροχοι πιθανότατα θα έλεγαν το παλιό πάγιο, take it or leave φάση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thresh είπε

H προσφορά στο site της για νέους συνδρομητές είναι 29.90 και 2 μήνες δώρο. Για υπάρχοντες 30 ευρώ (ή 29.90) είναι μια χαρά, άλλοι πάροχοι πιθανότατα θα έλεγαν το παλιό πάγιο, take it or leave φάση.

δινουν με 29.90 οτι εχω ΧΩΡΙΣ τα απεριοριστα προς κινητα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Xejolontas said:

δινουν με 29.90 οτι εχω ΧΩΡΙΣ τα απεριοριστα προς κινητα!

Nova2play+ με Internet 100 | nova

"Aσύλληπτες ταχύτητες Internet & απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά & κινητά!

+ Δώρο τα τέλη ενεργοποίησης!"

Αφού λέει απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά και κινητά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Nova2play+ με Internet 100 | nova

"Aσύλληπτες ταχύτητες Internet & απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά & κινητά!

+ Δώρο τα τέλη ενεργοποίησης!"

Αφού λέει απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά και κινητά.

εδω λενε  αλλα https://www.nova.gr/el/idiotes/upiresies-gia-to-spiti/Nova-2play-Internet-100

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Οπότε τηλεφωνείς και σου λένε ποιο από τα 2 ισχύει.

απο αλλες εταιριες αξιζει τιποτα? 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Xejolontas said:

απο αλλες εταιριες αξιζει τιποτα? 

29.90 έχει το Double Play κι η Vodafone, αλλά με 360 λεπτά προς κινητά, όχι απεριόριστα.

Η Wind είναι στα 33 αλλά με απεριόριστα προς κινητά. 

Ο ΟΤΕ είναι στα 36.90 με 420 προς κινητά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

29.90 έχει το Double Play κι η Vodafone, αλλά με 360 λεπτά προς κινητά, όχι απεριόριστα.

Η Wind είναι στα 33 αλλά με απεριόριστα προς κινητά. 

Ο ΟΤΕ είναι στα 36.90 με 420 προς κινητά.

Κατάλαβα, άρα πλέον με 30 ευρώ έχω την καλύτερη επιλογή, μιας και πιάνω και φουλ 100ρα έχω που είμαι.

Και αποτι βλέπω έχουν πέσει και οι τιμές γενικά από όλους τους παρόχους, κάποτε ζηταγαν και 70 ευρώ για 100ρα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Xejolontas said:

Κατάλαβα, άρα πλέον με 30 ευρώ έχω την καλύτερη επιλογή, μιας και πιάνω και φουλ 100ρα έχω που είμαι.

Και αποτι βλέπω έχουν πέσει και οι τιμές γενικά από όλους τους παρόχους, κάποτε ζηταγαν και 70 ευρώ για 100ρα

Ναι είναι το VFM από πλευράς ονομαστικών Mbps ανά ευρώ. Οι 200αρες είναι ακόμα απλησίαστες (χωρίς τηλεφωνική προσφορά) κι οι 50αρες δεν αξίζουν τόσο αν μπορείς να πιάσεις 100...

Δημοσ.

Ειχα nova 2play adsl 24 και οταν πηρα τηλεφωνο να ρωτησω ποσα επιπλεον θα πληρωνω για 100αρα γραμμη μου λεγανε +10 ευρω / μηνα δηλ +20ευρω/διμηνο. Δηλαδη απο εκει που πληρωνα ~59ευρω/διμηνο θα πηγαινα στα 79ευρω/διμηνο.

Τους κανω την παλευετε καθολου ? Η τιμη 29.90 στο σαιτ για ποιον ειναι ? Ναι καταλαβαινουμε οτι δεν σας συμφερει η τιμη , δεν εχετε δεσμευση μαζι μας , και κατι τετοια , θα προωθησω το ερωτημα σας στο καταλληλο τμημα για να σας κανουν προσφορα. Αυτο εγινε δυο φορες , διοτι ποτε δεν με καλεσε το "καταλληλο τμημα".
Στο τελευταιο τηλεφωνημα , η κοπελα αφου μου το ειχε κλεισει προωθωντας το ερωτημα μου στο "καταλληλο τμημα" , με πηρε καπακι πισω και μου λεει "επειδη ειστε χρονια πελατης μας και μπλα μπλα μπλα ... με εξουσιοδοτησαν να σας κανω εγω προσφορα !"

Μην πολυλογω , μου εδωσε το πακετο , δηλ. απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα/κινητα + 100 internet στα 30.90 ευρω / μηνα. Δηλαδη θα βγει 1-2 ευρω παραπανω το διμηνο..κλαιν δηλ. Το μονο κακο ηταν η τηλεφωνια που γυρισε σε voip , δεσμευση για 24 μηνες , και ενα 25αρι εφαπαξ χρεωση για την ενεργοποιηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...