Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Rizogalos είπε

Συμφωνώ μαζί σου δες την συζήτηση μας και θα καταλάβεις ακριβώς . Μας είπε και άσχετους κάθε Δευτέρα σβήνει το κινητό για να το φορτίσει , πάμε να τον γλυτώσουμε από αυτό το μαρτύριο και μας την λέει κιόλας 

Ετσι ειναι. Αντεδρασε λιγο αποτομα.

Οτι iphone/ και-οτι-στον-διατανο-αλλο κινητο ειχα δεν το προσεξα ποτε στις φορτισεις.

Ψεμματα, ενα το προσεξα: Ενα Ericsson που ξεδιπλωνες την κεραια και ανοιγες το καπακι,

Μιλαμε ομως για το 94-95

Τοτε νομιζαμε οτι αν το βγαλεις απο την πριζα ενω φορτιζει  θα ανατιναχτει το τετραγωνο🤣

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, intensobank είπε

Ετσι ειναι. Αντεδρασε λιγο αποτομα.

Οτι iphone/ και-οτι-στον-διατανο-αλλο κινητο ειχα δεν το προσεξα ποτε στις φορτισεις.

Ψεμματα, ενα το προσεξα: Ενα Ericsson που ξεδιπλωνες την κεραια και ανοιγες το καπακι,

Μιλαμε ομως για το 94-95

Τοτε νομιζαμε οτι αν το βγαλει απο την πριζα ενω φορτιζει οτι θα ανατιναχτει το τετραγωνο🤣

Κοιτά δεν σου λέω και εγώ βγάζω ένα κόλλημα με την υγεία μπαταρίας ξες στο μυαλό είναι, αλλα δεν θα σκάσω κιολας απλά προσέχω λίγο τις φορτίσεις μου και τέλος 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rizogalos είπε

Κοιτά δεν σου λέω και εγώ βγάζω ένα κόλλημα με την υγεία μπαταρίας ξες στο μυαλό είναι, αλλα δεν θα σκάσω κιολας απλά προσέχω λίγο τις φορτίσεις μου και τέλος 

Αυτο που ειδα εγω ειναι το εξης>

Τα εχω προσεξει, τα εχω κακοποιησει (πανω στην ασυρματη φορτιση και ταυτοχρονα καλωδιο, ειμαι καμια φορα αφηρημενος)

εκει που κατεληξα ειναι οτι στην τελικη ολα θα χαλασουνε.

Τωρα αν στα δυο χρονια λεει η υγεια μπαταριας 80% ή 83% ή 79% μικρη σημασια εχει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rizogalos είπε

Συμφωνώ μαζί σου δες την συζήτηση μας και θα καταλάβεις ακριβώς . Μας είπε και άσχετους κάθε Δευτέρα σβήνει το κινητό για να το φορτίσει , πάμε να τον γλυτώσουμε από αυτό το μαρτύριο και μας την λέει κιόλας 

Φιλε δεν τους ειπα ολους ασχετους εσενα ειπα σε σενα αναφερομουν. Σου ειπα το κανω επανεκκινηση κι εσυ μου λες αν το κανω επανεφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Αυτο ηταν αυτογκολ φιλε. Και κατα τα αλλα δεν καταλαβες γιατι το φορτιζω μια φορα την εβδομαδα σβηστο. Δεν ξερεις οτι τα κινητα πρεπει να τα κανουμε μια φορα τουλαχιστον επανεκκινηση την εβδομαδα για να φρεσκαρονται; Μαλλον οχι. Δεν το ξερεις. Και στην τελικη γουσταρω να το φορτιζω σβηστο μια φορα την εβδομαδα για να γινεται ταυτοχρονα με την επανεκκινηση. Κι ανοιξα εδω ενα θεμα ρε φιλε αν ειναι φυσιολογικο να φορτιζει πιο αργα οταν φορτιζει σβηστο και πεταγεσαι εσυ και μου λες για υγεια μπαταριας για  την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να προσεχω μην χασω την μπαλα με τις φορτισεις. Λες και δεν ξερω τι γινεται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον φρεσκάρισμα κάνουμε στην επιδερμίδα  όχι στο 12 pro max 

2ον εφόσον γουστάρεις να το φορτίζεις σβηστό και να ρωτάς την άποψη μας και εγώ γουστάρω να πω την άποψη μου

3ον ο άσχετος της υπόθεσης φαίνεται να είναι άλλος και μάλλον όντως δεν ξέρεις τι γίνετε 

Αυτά και προσοχή τις επόμενες μέρες θα βαρέσει 38αρια δες να κανείς εσυ κάνα φρεσκάρισμα να ηρεμήσεις και άσε το φρεσκάρισμα του κινητού 

Το τελειώνω εδώ.

Επεξ/σία από Rizogalos
Δημοσ.
1 hour ago, danny ptrz said:

Δεν ξερεις οτι τα κινητα πρεπει να τα κανουμε μια φορα τουλαχιστον επανεκκινηση την εβδομαδα για να φρεσκαρονται;

What???

Δημοσ.
4 ώρες πριν, danny ptrz είπε

Φιλε δεν τους ειπα ολους ασχετους εσενα ειπα σε σενα αναφερομουν. Σου ειπα το κανω επανεκκινηση κι εσυ μου λες αν το κανω επανεφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Αυτο ηταν αυτογκολ φιλε. Και κατα τα αλλα δεν καταλαβες γιατι το φορτιζω μια φορα την εβδομαδα σβηστο. Δεν ξερεις οτι τα κινητα πρεπει να τα κανουμε μια φορα τουλαχιστον επανεκκινηση την εβδομαδα για να φρεσκαρονται; Μαλλον οχι. Δεν το ξερεις. Και στην τελικη γουσταρω να το φορτιζω σβηστο μια φορα την εβδομαδα για να γινεται ταυτοχρονα με την επανεκκινηση. Κι ανοιξα εδω ενα θεμα ρε φιλε αν ειναι φυσιολογικο να φορτιζει πιο αργα οταν φορτιζει σβηστο και πεταγεσαι εσυ και μου λες για υγεια μπαταριας για  την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και να προσεχω μην χασω την μπαλα με τις φορτισεις. Λες και δεν ξερω τι γινεται. 

Εγώ πάντως το σβήνω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ το κινητό και το ανοίγω το πρωί! Για ποιο λόγο να το αφήσεις ανοιχτό όλη νύχτα;; 🤔 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rizogalos είπε

1ον φρεσκάρισμα κάνουμε στην επιδερμίδα  όχι στο 12 pro max 

2ον εφόσον γουστάρεις να το φορτίζεις σβηστό και να ρωτάς την άποψη μας και εγώ γουστάρω να πω την άποψη μου

3ον ο άσχετος της υπόθεσης φαίνεται να είναι άλλος και μάλλον όντως δεν ξέρεις τι γίνετε 

Αυτά και προσοχή τις επόμενες μέρες θα βαρέσει 38αρια δες να κανείς εσυ κάνα φρεσκάρισμα να ηρεμήσεις και άσε το φρεσκάρισμα του κινητού 

Το τελειώνω εδώ.

Ποια αποψη εβγαλες εσυ; Δεν ειπες τιποτα αν το 12 pro max φορτιζει αργα σβηστο...

4 ώρες πριν, koutsis είπε

Εγώ πάντως το σβήνω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ το κινητό και το ανοίγω το πρωί! Για ποιο λόγο να το αφήσεις ανοιχτό όλη νύχτα;; 🤔 

Γιατι θελω να εχω ετοιμες τις ειδοποιησεις την αλλη μερα

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...