danny ptrz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Καλησπερα..εχω ενα iphone 12 pro max και οταν το φορτιζω απενεργοποιημενο φορτιζει πιο αργα απο οτι ενεργοποιημενο..δηλαδη απο 20 μεχρι 90% ενεργοποιημενο φορτιζει σε 1 ωρα..ενω απενεργοποιημενο απο 20 μεχρι 90% φορτιζει σε 2,5 ωρες..ειναι φυσιολογικο αυτο ή οχι;; Να σημειωσω οτι ο φορτιστης ειναι 20 watt της apple.
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 16 ώρες πριν, danny ptrz είπε Καλησπερα..εχω ενα iphone 12 pro max και οταν το φορτιζω απενεργοποιημενο φορτιζει πιο αργα απο οτι ενεργοποιημενο..δηλαδη απο 20 μεχρι 90% ενεργοποιημενο φορτιζει σε 1 ωρα..ενω απενεργοποιημενο απο 20 μεχρι 90% φορτιζει σε 2,5 ωρες..ειναι φυσιολογικο αυτο ή οχι;; Να σημειωσω οτι ο φορτιστης ειναι 20 watt της apple. Καλησπέρα, το 7άρι πάντως απενεργοποιημένο φορτίζει γρηγορότερα. Ίσως το δικό σου αν είναι κλειστό δεν λειτουργεί το fast charge.
p8denu Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Να φανταστώ όταν λέτε απενεργοποιημένο εννοειτε σε λειτουργία πτήσης; Όσα iPhone είχα με το που τα έβαζες κλειστά στο φορτιστή ξανά ενεργοποιούνταν 2
koutsis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, p8denu είπε Να φανταστώ όταν λέτε απενεργοποιημένο εννοειτε σε λειτουργία πτήσης; Όσα iPhone είχα με το που τα έβαζες κλειστά στο φορτιστή ξανά ενεργοποιούνταν Ναι αλλά αν τα βάλεις να φορτισουν αναμμένα και τα σβήσεις μετά, μένουν σβηστα. Μόνο έτσι γίνεται...
danny ptrz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Ναι σωστα..τα βαζεις και αμεσως τα κλεινεις για να φορτισει απενεργοποιημενο. Τωρα γιατι φορτιζει πιο αργα;
Ribopaido Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Mην κοιτάζετε το πώς θα τα φορτίσετε, αρκει να μην υπερθερμαίνονται και να μην φτάνουν κάτω απο το 25% 1 1
Rizogalos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το φορτίζεις απενεργοποιημένο για αρχή, και εμείς είμαστε άρρωστοι με την υγεία μπαταρίας αλλά εντάξει, όχι τίποτα θα σε πει κανένας σε έπαιρνα τηλ ρε γιατί το είχες κλειστό θα πεις το φόρτιζα και θα εκτεθείς 😂 1
danny ptrz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Rizogalos είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το φορτίζεις απενεργοποιημένο για αρχή, και εμείς είμαστε άρρωστοι με την υγεία μπαταρίας αλλά εντάξει, όχι τίποτα θα σε πει κανένας σε έπαιρνα τηλ ρε γιατί το είχες κλειστό θα πεις το φόρτιζα και θα εκτεθείς 😂 1 φορα την εβδομαδα το φορτιζω σβηστο..κι αυτο το κανω διοτι χρειαζεται επανεκκινηση μια φορα την εβδομαδα κι ετσι προτιμω να το φορτιζω σβηστο
Rizogalos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Τι εννοείς χρειάζεται επανεκκίνηση μια φορά την εβδομάδα ; Πες μου ότι το κάνεις κάθε εβδομάδα εργοστασιακές ρυθμίσεις ; Να ξέρω ότι υπάρχει χειρότερος από μένα να ηρεμήσω
danny ptrz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, Rizogalos είπε Τι εννοείς χρειάζεται επανεκκίνηση μια φορά την εβδομάδα ; Πες μου ότι το κάνεις κάθε εβδομάδα εργοστασιακές ρυθμίσεις ; Να ξέρω ότι υπάρχει χειρότερος από μένα να ηρεμήσω Δεν ξερεις τι εννοω επανεκκινηση; Εννοω να πατας απενεργοποιηση και μετα να το ανοιγεις παλι...
Rizogalos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, danny ptrz είπε Δεν ξερεις τι εννοω επανεκκινηση; Εννοω να πατας απενεργοποιηση και μετα να το ανοιγεις παλι... Απλά πρόσεχε τις φορτίσεις σου μη το πολύ ψάχνεις γιατί θα χάσεις την μπάλα είμαι παθών 😁 1
danny ptrz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δεν εισαι παθων φιλε.. ασχετος εισαι με το θεμα..φουλ ασχετος 8 ώρες πριν, Rizogalos είπε Απλά πρόσεχε τις φορτίσεις σου μη το πολύ ψάχνεις γιατί θα χάσεις την μπάλα είμαι παθών 😁 Δεν εισαι παθων φιλε..ασχετος εισαι με το θεμα..φουλ ασχετος...
Rizogalos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, danny ptrz είπε Δεν εισαι παθων φιλε.. ασχετος εισαι με το θεμα..φουλ ασχετος Δεν εισαι παθων φιλε..ασχετος εισαι με το θεμα..φουλ ασχετος... Καλά εντάξει περίμενα μια τέτοια απάντηση από εναν που απενεργοποιεί το κινητό του για να το φορτίσει. Ότι συσκευή έχω αλλάξει σε ενα μήνα δεν τις έχεις αλλάξει σε όλη σου την ζωή. Ποιος είναι άσχετος βρε τζουτζουκο ; Ούτε εσυ ο ίδιος δεν ξέρεις γιατί τα κάνεις όλα αυτά που κανείς η μήπως διάβασες ποτέ τα manuals της apple ;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μαγκες δεν ξερω αν θα σας σοκαρω που θα σας το πω, αλλα ειστε κομματακι υπερβολικοι. Το ειχα πει απο την αρχη , αυτη η παπατζα με την υγεια της μπαταριας στα iphone δεν επρεπε να ειχε μπει. Αλλα μαλλον τους βοηθαει να πουλανε μπαταριες.
Rizogalos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, intensobank είπε Μαγκες δεν ξερω αν θα σας σοκαρω που θα σας το πω, αλλα ειστε κομματακι υπερβολικοι. Το ειχα πει απο την αρχη , αυτη η παπατζα με την υγεια της μπαταριας στα iphone δεν επρεπε να ειχε μπει. Αλλα μαλλον τους βοηθαει να πουλανε μπαταριες. Συμφωνώ μαζί σου δες την συζήτηση μας και θα καταλάβεις ακριβώς . Μας είπε και άσχετους κάθε Δευτέρα σβήνει το κινητό για να το φορτίσει , πάμε να τον γλυτώσουμε από αυτό το μαρτύριο και μας την λέει κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα