Jimjk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα , έχω εδώ και λίγες μέρες που πάτησα τον αναπτήρα του αυτοκινήτου καθώς ήθελα να τον βγάλω για να βάλω μια συσκευή για μουσική και έχει μείνει κολλημένος μέσα χωρίς να κάνει τίποτα και δεν μπορώ να τον ξεκολλήσω και να τον βγάλω με τίποτα...από ότι φαίνεται δεν ζεσταίνεται καθόλου ώστε να τον πετάξει πάνω και να μπορώ να τον βγάλω...ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι και αν είναι επικίνδυνο για το αυτοκίνητο;;
Jimjk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 @Ukforthemoment σε ευχαριστώ πολύ!! Μήπως ξέρεις αν πρέπει να αλλάξω άμεσα την καμμένη ασφάλεια ή αν δεν υπάρχει πρόβλημα αν την αφήσω έτσι ;;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Αν εχει καεί, μολις την αλλάξεις θα ζεσταθεί ο αναπτηρας και θα πεταχτεί.Αν εχει και άλλα πράγματα στην ιδια ασφάλεια δεν θα δουλευουν και εκείνα.Αλλιως δεν νομιζω να έχεις πρόβλημα.
Jimjk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 @Ukforthemoment ωραία σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Κανε και μια ασφαλεια για φωτια να σου βρισκεται....😀
mix82g Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Καλημέρα. Εγώ έχω άλλο θέμα με τον αναπτήρα αυτοκινήτου. Δεν μενει πατημενος. Τον πατάω μέσα κ μου τον βγάζει δεν μένει μέσα. Τι μπορεί να φταίει ? Και άμα τον κρατήσω με το χέρι πατημένο μέσα δεν ζεσταίνει. Έχει τύχει να ζεσταθεί αλά τις περισσότερες φορές δεν ζεσταίνει
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 44 λεπτά πριν, mix82g είπε Καλημέρα. Εγώ έχω άλλο θέμα με τον αναπτήρα αυτοκινήτου. Δεν μενει πατημενος. Τον πατάω μέσα κ μου τον βγάζει δεν μένει μέσα. Τι μπορεί να φταίει ? Και άμα τον κρατήσω με το χέρι πατημένο μέσα δεν ζεσταίνει. Έχει τύχει να ζεσταθεί αλά τις περισσότερες φορές δεν ζεσταίνει Kαθάρισε τις σπείρες όταν είναι κρυος,Αλλιως αν βαζεις φορτιστες κλπ μπορεί να έχουν ανοίξει τα ελάσματα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα