v_keis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, savvasf1 είπε Ε να πεταξουμε τα κινητα μας τοτες ολοι αφου ανερειτε,αλλα δες λιγο την λιστα με της πωλησεις των κινητων με τους υπαλληλους καθε εταιρειας και τα εσοδα του 2020 αλλα και του 2021 που βρισκεται η samsung και που η apple ποσα ατομα απασχολει ο ενας ποσα ο αλλος,μην συγκρινεις την samsung που δουλευει με panel οθονης και μπαταριες της lg απο την στιγμη που η apple ειναι αυτονομη παντου Κοίτα να δεις. Εγώ έκανα ένα σχόλιο στο δικό σου γιατί πιστεύω ότι θα καταλάβεις τί θέλω να πω για το επικοινωνώ για να επικοινωνήσω. Και νομίζω ότι το κατάλαβες γιατί κάθε φορά βάζεις άλλο θέμα. Όσο αναφορά τις πωλήσεις θα δεις ποια εταιρεία είναι πρώτη. Μετά θα μου πεις για premium συσκευές και πάει λέγοντας. Αλλά δεν μου απάντησες εάν θα αλλάξεις κινητό τώρα που ξέρεις ότι θα έχεις για 4 χρόνια υποστήριξη;
Chris_BMW Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, EmptyPromises είπε και αυτο δικαιολογει την καπιταλιστικη σας τιμογολιση στα προιοντα σας;;;; αρε τιμακο.... Αν είναι ληστρική η τιμολογιακή πολιτική της apple στα τηλέφωνα της που έχουν 6-7 χρόνια υποστήριξη σε ΔΙΚΟ της λειτουργικό (με ο,τι αυτό συνεπάγεται ) της Xiaomi και του 11 pro της στα 1300€ τι είναι ;;; Α ξέχασα ναι ναι τι λέω πήρε πρώτη θέση με άνεση πριν ακόμα βγει στο DXO . Είχαμε την Huawei τώρα έχουμε την Xiaomi… 2 2
savvasf1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 ΧΑΧΑΧΑ τι θα εχω 4 χρονια καλα οκ αφου το λεει η samsung λεμε ναι...Οχι γιατι αν βγαλει κανενα αναδιπλουμενο θα μου σπασει ανα βγαλει καμια γρηγοροτερη φορτισει ισως μου εκραγει σε κανενα αεροπλανο η θα μου πρασινηζει η οθονη
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Chris_BMW είπε Αν είναι ληστρική η τιμολογιακή πολιτική της apple στα τηλέφωνα της που έχουν 6-7 χρόνια υποστήριξη σε ΔΙΚΟ της λειτουργικό (με ο,τι αυτό συνεπάγεται ) της Xiaomi και του 11 pro της στα 1300€ τι είναι ;;; Α ξέχασα ναι ναι τι λέω πήρε πρώτη θέση με άνεση πριν ακόμα βγει στο DXO . Είχαμε την Huawei τώρα έχουμε την Xiaomi… Μη ξεχνας φυσικα τη samsung που κατεχει τα πρωτεια στις ληστρικες τιμολογησεις, δινοντας σκουπιδοandroid γεματο bloatware και υποστηριξη βαρια βαρια καμια 3ετια....
v_keis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, savvasf1 είπε ΧΑΧΑΧΑ τι θα εχω 4 χρονια καλα οκ αφου το λεει η samsung λεμε ναι...Οχι γιατι αν βγαλει κανενα αναδιπλουμενο θα μου σπασει ανα βγαλει καμια γρηγοροτερη φορτισει ισως μου εκραγει σε κανενα αεροπλανο η θα μου πρασινηζει η οθονη Δεν μου λες σου έμαθε ο Steve Jobs πώς να πιάνεις το κινητό σου;
savvasf1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Αν είναι ληστρική η τιμολογιακή πολιτική της apple στα τηλέφωνα της που έχουν 6-7 χρόνια υποστήριξη σε ΔΙΚΟ της λειτουργικό (με ο,τι αυτό συνεπάγεται ) της Xiaomi και του 11 pro της στα 1300€ τι είναι ;;; Α ξέχασα ναι ναι τι λέω πήρε πρώτη θέση με άνεση πριν ακόμα βγει στο DXO . Είχαμε την Huawei τώρα έχουμε την Xiaomi… Ειναι μεχρι να ξαναφανε το ban και να γινεται ξεπουλημα απο τον Γερμανο σαν το Huawei p40 pro στα 500 ευρω φιλε..Σωστο σε βρισκω οπως τους ισοπεδωσε ο προηγουμενος...Κριμα δεν λεω βγαζανε καλα κινητα
Herald Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, savvasf1 είπε Δυστυχως δεν το εχεις να την πεις διαφορετικα και το γυρνας στην ειρωνια γιατι δεν μπωρεις ακομα.Οποτε για εκει καλος εισαι Μόνο ειρωνεία αξίζει σε πράγματα που βγάζει κάποιος απτό κεφάλι του. Τι θες να σου απάντησω στα σοβαρά όταν λές ότι μετά τα 2 χρόνια οι android συσκευές δεν δουλεύουν? Αφού έχω και είχα ΠΑΝΤΑ android συσκευές που δουλεύαν άψογα ακόμα και μετά τα 2 χρόνια. Άρα είσαι λάθος και αυτά που γράφεις είναι της φαντασίας σου. 1 1
savvasf1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, v_keis είπε Δεν μου λες σου έμαθε ο Steve Jobs πώς να πιάνεις το κινητό σου; Δεν χρειαζεται να μαθω εβγαλε το mini 12 και το ποιανω με ανεση με το ενα χερι γραφω με το ενα χερι κτλπ και ολα αυτα τα πολλα σε ενα μικρο που μια samsung παντοφλα δεν το αγγιζει καν σε δυνατοτητες
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Τελικα τι κανουμε τωρα, τα πεταμε τα iphone? ευτυχως εχω ενα motorola on action στο συρταρι, το αναβω που και που , και δουλευει ακομα.
savvasf1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, intensobank είπε Τελικα τι κανουμε τωρα, τα πεταμε τα iphone? ευτυχως εχω ενα motorola on action στο συρταρι, το αναβω που και που , και δουλευει ακομα. Ναι φιλε μου τωρα με τις μασκες να τα πεταξουμε ειδικα αν εχεις μονο face id δεν ειναι της εποχης ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και παρε ενα samsung με ασφαλεια ζωης πρωτα μην σου κανει κανενα μπαμ στο χερι τωρα αν διαλεξεις το αναδιπλουμενο στα 3000 ευρω να το ανοιγοκλεινεις μονο 600 φορες δλδ 1 ετος ζωης 1,5.Να πεταξουμε ολοι τα iphone και τελευταιο να κρυψουμε φωτογραφιες απο μωρα που ξεκλειδωνει ανετα με το face unlock εκει να δεις κραξιμο που φαγανε και μιλανε ακομα για samsung Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από savvasf1
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, intensobank είπε Τελικα τι κανουμε τωρα, τα πεταμε τα iphone? ευτυχως εχω ενα motorola on action στο συρταρι, το αναβω που και που , και δουλευει ακομα. Δεν γινεται να πεταξεις ενα κινητο που ειναι αυτονομο παντου και να παρεις ας πουμε ενα Samsung που αγοραζει οθονες απο αλλους...
v_keis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, savvasf1 είπε Καληνυχτα Δεν ξερω αν φορας μασκα πουλατο η πετατο ετσι παει με τα λεγομενα εδω μεσα Δεν μου λες γιατί η Apple προσπαθεί να ξεκλειδώσει το κινητό με άλλο τρόπο λόγου μάσκας; Αφού με τα λεγόμενα σου δεν χρειάζεται;
nick_corobos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, ougxar είπε Το ios συμφωνα με την κοινοτητα των ειδικων στο ινσομνια εχει 0 malware. Αρα 0x47 = 0 και στο android checkmate Ή 500 εκατοντριαπετνε χιλιάδες φορές περισσότερο
savvasf1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Γιατι αν κολησω και εγω στο κρανος της μηχανης που μου ξεκλειδωνει το face id και με face unlock δεν μου ξεκλειδωνει θα μιλαμε μεχρι το πρωι...Γιατι το κρανος εγω θα το φοραω μια ζωη την μασκα και τον επομενο Μηνα ισως την πεταξω...Το ΚΡΑΝΟΣ ΟΣΟ ΖΩ
v_keis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, savvasf1 είπε Γιατι αν κολησω και εγω στο κρανος της μηχανης που μου ξεκλειδωνει το face id και με face unlock δεν μου ξεκλειδωνει θα μιλαμε μεχρι το πρωι...Γιατι το κρανος εγω θα το φοραω μια ζωη την μασκα και τον επομενο Μηνα ισως την πεταξω...Το ΚΡΑΝΟΣ ΟΣΟ ΖΩ ...Στο ξαναγραψω να το εμπεδωσεις οσο για το ρολοι θεμα μαρκετινγκ σου λει καντο απο το ρολοι..Εσενα η samsung σε αγαπαει δεν εξηγηται αλλιως Εννοώ εσένα η Apple σε έχει σε πορτρέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα