Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους,

Έχω την μητρική της Asus την rog strix z490-e gaming   και χτες την έβαλα στο καινούργιο κουτί που αγόρασα το Lian li 011-dx-w   διαπίστωσα πως το κουτί έχει 2 καλώδια για USB 3.0  και η μητρική έχει μόνο μια υποδοχή για USB 3.0 cable    Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω ;    Γιατί από ότι καταλαβαίνω εάν δεν βάλω και το δεύτερο καλώδιο κάποιες θύρες του κουτιού δεν θα παίζουν.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ServerStationF1 είπε

Γεια χαρά σε όλους,

Έχω την μητρική της Asus την rog strix z490-e gaming   και χτες την έβαλα στο καινούργιο κουτί που αγόρασα το Lian li 011-dx-w   διαπίστωσα πως το κουτί έχει 2 καλώδια για USB 3.0  και η μητρική έχει μόνο μια υποδοχή για USB 3.0 cable    Ξέρει κανείς να μου πει τι μπορώ να κάνω ;    Γιατί από ότι καταλαβαίνω εάν δεν βάλω και το δεύτερο καλώδιο κάποιες θύρες του κουτιού δεν θα παίζουν.

https://www.e-shop.gr/akyga-ak-ca-28-usb-30-to-usb-20-adapter-cable-p-PER.664363

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου! και κάτι άλλο εάν ξέρεις επειδή στα rgb fan το node θέλει κατάληψη μια εσωτερικής θύρας usb πάνω στην μητρική έχουμε τίποτα σε hub ?  Γιατί έχω πάρει 9 ανεμιστήρες της Corsair LL120 rgb και θα έχω πρόβλημα με της εσωτερικές θύρες usb :)

Hub για Fan βρήκα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...