Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2 μήνες κοντά δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό στην ώρα του υπολογιστή με αποτέλεσμα να χάνω λεπτά σε σχέση με την πραγματικότητα. Δοκίμασα τα πάντα από δω αλλά το πρόβλημα ακόμα εκεί. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι "An error occurred while Windows was synchronizing with time.windows.com. The peer is unreachable.". Καμία ιδέα για το τι άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosts2000 είπε

Εδώ και 2 μήνες κοντά δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό στην ώρα του υπολογιστή με αποτέλεσμα να χάνω λεπτά σε σχέση με την πραγματικότητα. Δοκίμασα τα πάντα από δω αλλά το πρόβλημα ακόμα εκεί. Το μήνυμα που μου βγάζει είναι "An error occurred while Windows was synchronizing with time.windows.com. The peer is unreachable.". Καμία ιδέα για το τι άλλο θα μπορούσα να δοκιμάσω?

Αλλαξε σε time.nist.gov

Δημοσ.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου βγάζει πρόβλημα. Δοκίμασε βέβαια και στο nist αλλά πιστεύω ότι κι εκεί θα σου κάνει τα ίδια.

Μήπως έχεις κάποιο internet security ή firewall πέρα από αυτό των windows που σου κόβει την πρόσβαση στους time servers; Αν έχεις δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις προσωρινά και δες αν μετά συγχρονίζει.

Επίσης, άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε...

sfc /scannow

μήπως θέλει κάποια επιδιόρθωση στα αρχεία του συστήματος.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, snbblp είπε

Αλλαξε σε time.nist.gov

Ούτε εκεί βλέπω φώτα.

3 ώρες πριν, micos000 είπε

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου βγάζει πρόβλημα. Δοκίμασε βέβαια και στο nist αλλά πιστεύω ότι κι εκεί θα σου κάνει τα ίδια.

Μήπως έχεις κάποιο internet security ή firewall πέρα από αυτό των windows που σου κόβει την πρόσβαση στους time servers; Αν έχεις δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις προσωρινά και δες αν μετά συγχρονίζει.

Επίσης, άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής και δώσε...

sfc /scannow

μήπως θέλει κάποια επιδιόρθωση στα αρχεία του συστήματος.

Όχι, έχω μόνο το windows defender. Έκανα και την επιδιόρθωση αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_5.png.99d1f6193a5d814812c620de121a113d.png

Καλησπέρα! Προσπαθώ να κάνω το 6ο βήμα από την σελίδα που πρότεινες και παρατήρησα ότι αντί για 604800 που λέει πως θα έπρεπε να είναι, γράφει 32768. Θα μπορούσε να είναι αυτό το πρόβλημα?

Επίσης στα δύο τελευταία βήματα δεν υπάρχουν τα μονοπάτια που περιγράφει στο μητρώο μου και το πρόβλημα παραμένει.

Στην εικόνα δείχνει και τι μου βγάζει η εντολή /resync.

Edit: Αυτό μου βγάζει και σε άλλους σέρβερ και παρά το ότι λέει κάτω ότι έγινε συγχρονισμός η ώρα παραμένει λάθος μέχρι να απενεργοποιήσω την αυτόματη ρύθμιση ώρας και να την ρυθμίσω εγώ χειροκίνητα με την ώρα που θα βάλω.

Screenshot_6.png

Επεξ/σία από thanosts2000
Δημοσ.
21 ώρες πριν, thanosts2000 είπε

Screenshot_5.png.99d1f6193a5d814812c620de121a113d.png

Καλησπέρα! Προσπαθώ να κάνω το 6ο βήμα από την σελίδα που πρότεινες και παρατήρησα ότι αντί για 604800 που λέει πως θα έπρεπε να είναι, γράφει 32768. Θα μπορούσε να είναι αυτό το πρόβλημα?

Επίσης στα δύο τελευταία βήματα δεν υπάρχουν τα μονοπάτια που περιγράφει στο μητρώο μου και το πρόβλημα παραμένει.

Στην εικόνα δείχνει και τι μου βγάζει η εντολή /resync.

Edit: Αυτό μου βγάζει και σε άλλους σέρβερ και παρά το ότι λέει κάτω ότι έγινε συγχρονισμός η ώρα παραμένει λάθος μέχρι να απενεργοποιήσω την αυτόματη ρύθμιση ώρας και να την ρυθμίσω εγώ χειροκίνητα με την ώρα που θα βάλω.

Screenshot_6.png

Πρέπει να έχει ορίσει timezone σε GMT +2 και να έχεις φέρει ημερομηνία και ώρα στο περίπου.

Δημοσ.

Μετά από αμέτρητες προσπάθειες, αλλαγές στο μητρώο, στην έκδοση των windows κ.α. αποδείχθηκε πως χρειαζόταν απλά η χρήση vpn γιατί κάτι κάνουν λάθος στην hcn :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...