Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Take all my money now!!! 😁

2 ώρες πριν, ELMastas είπε

Εμάς του γηραιότερους μας κτυπάνε οι άτιμοι πάρα πολύ στήν νοσταλγία αφού το Game&watch και οι κλώνοι τις εποχής ήταν απο τα αγαπημένα μας παιχνίδια πιτσιρίκια.

Αν και θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη/καλύτερη οθόνη με ψήνει πολύ το άτιμο να το δώσω το 50άρι για retroσυναισθηματικούς λόγους 😏

Μα σε εμάς είναι τα χρήματα!! Λογικό δεν είναι να θέλουν να μας τα πάρουν με κάθε τρόπο; Και η νοσταλγία πάντα δουλεύει τελικά, γιατί μας κάνει εν μέρη να νοιώθουμε νεότεροι (ή μήπως να σκεφτόμαστε πότε φτάσαμε στα μισά των 40??? χμμμ)

• Like 3
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, shadowlike είπε

η μπαταρία όταν σταματήσει να κρατάει σοβαρό φορτίο μετά απο 2-3 χρόνια τι το κάνεις ;

η μπαταρια ειναι απο joycons .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, timftdx7 είπε

Εσύ είπες ότι καμία κονσόλα δεν είναι vfm από τη στιγμή που υπάρχουν emulator. Το PS4 είναι κονσόλα έτσι;

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, προφανώς και το συγκεκριμένο Game & Watch ΔΕΝ είναι vfm, εφόσον αυτό που κάνει μπορεί να γίνει πολύ φθηνότερα μέσω πολλών άλλων συσκευών. Δεν υπάρχει συζήτηση πάνω σε αυτό.

Είναι όμως μια ωραία συσκευή για όσους είχαν την original παλιά, από καθαρά νοσταλγική άποψη και μόνο.

Τώρα, randoms, λεφτά, κακά κουσούρια και λοιπές γραφικότητες τις αφήνω ασχολίαστες.

Φιλε  δεν καταλαβες το αρχικο σκεπτικο μου. Κολλας στις λεπτομερειες. Προφανως και δεν υπαρχει εμου για ps4 (ακομα) αλλα με το σκεπτικο του καθε τυχαρπαστου που σχολιαζει το οτι ειναι ακριβο η οχι θα επρεπε παλι να μην παρει κανεις τιποτα γιατι σε 10 χρονια θα βγει σε emulator αρα θα γλυτωσουμε λεφτα! 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, litoslitos είπε

Φιλε  δεν καταλαβες το αρχικο σκεπτικο μου. Κολλας στις λεπτομερειες. Προφανως και δεν υπαρχει εμου για ps4 (ακομα) αλλα με το σκεπτικο του καθε τυχαρπαστου που σχολιαζει το οτι ειναι ακριβο η οχι θα επρεπε παλι να μην παρει κανεις τιποτα γιατι σε 10 χρονια θα βγει σε emulator αρα θα γλυτωσουμε λεφτα! 

Δεν νομίζω ότι εγώ κολλάω στις λεπτομέρειες φίλτατε, μάλλον εσύ δεν εκφράστηκες καλά. Τώρα μιλάμε για μια τεχνολογία τριακονταετίας που πωλείται σε αυτή τη τιμή χωρίς να προσφέρει κάτι. Είναι καθαρά για τους νοσταλγούς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Απλά αν λεγόταν Mitendo αντί για Nintendo θα έκανε 10€.

Όσον αφορά τα emulator, για εμένα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγως να πάρεις την οποιαδήποτε home κονσόλα από 6η γενιά και πίσω, από την στιγμή που αυτά τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν ακόμα και από ένα τραγικό λαπτοπ με integrated γραφικά, από άποψη vfm πάντα.

Το επιχείρημα σου δεν στέκει διότι σε αυτό το θέμα μιλάμε για μια κονσόλα που δεν προσφέρει τίποτα νέο στην αγορά. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με την οποιαδήποτε άλλη κονσόλα.

Και ένα τελευταίο, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείς όρους όπως random και τυχάρπαστοι. Θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από όποιον σχολιάζει εδώ μέσα;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, timftdx7 είπε

Δεν νομίζω ότι εγώ κολλάω στις λεπτομέρειες φίλτατε, μάλλον εσύ δεν εκφράστηκες καλά. Τώρα μιλάμε για μια τεχνολογία τριακονταετίας που πωλείται σε αυτή τη τιμή χωρίς να προσφέρει κάτι. Είναι καθαρά για τους νοσταλγούς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Απλά αν λεγόταν Mitendo αντί για Nintendo θα έκανε 10€.

Όσον αφορά τα emulator, για εμένα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγως να πάρεις την οποιαδήποτε home κονσόλα από 6η γενιά και πίσω, από την στιγμή που αυτά τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν ακόμα και από ένα τραγικό λαπτοπ με integrated γραφικά, από άποψη vfm πάντα.

Το επιχείρημα σου δεν στέκει διότι σε αυτό το θέμα μιλάμε για μια κονσόλα που δεν προσφέρει τίποτα νέο στην αγορά. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με την οποιαδήποτε άλλη κονσόλα.

Και ένα τελευταίο, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείς όρους όπως random και τυχάρπαστοι. Θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από όποιον σχολιάζει εδώ μέσα;

Οχι δε θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απο οποιον σχολιαζει εδω μεσα, αλλα σιγουρα θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απο καποια ατομα που στα 10 post θα βρουν κατι να γκρινιαξουν και για τα 10. Ειτε λεγεται οικονομικο ειτε λεγεται οτιδηποτε, και γενικα το θεωρω τοξικο ( no offense προφανως δεν πηγαινε σε εσενα συγκεκριμενα ) Τωρα οσο για τη κονσολα, επειδη κανει 40ε αλλα αμα ηταν mitento θα εκανε 10 εννοειται. Αλλα γι αυτο χτισαν brand. Δεν εγινε σε μια μερα και το βλεπουμε και καθημερινα. Επισης αμα δε πουλουσαν δεν θα το εκαναν... Δε νομιζω το να γκρινιαξει καποιος για την τιμη του το αν το αγορασει η οχι θα παιξει ρολο στην παγκοσμια αγορα. Οι μελετες εχουν γινει ηδη και τα στατιστικα τα ξερουμε. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, litoslitos είπε

Οχι δε θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απο οποιον σχολιαζει εδω μεσα, αλλα σιγουρα θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απο καποια ατομα που στα 10 post θα βρουν κατι να γκρινιαξουν και για τα 10. Ειτε λεγεται οικονομικο ειτε λεγεται οτιδηποτε, και γενικα το θεωρω τοξικο ( no offense προφανως δεν πηγαινε σε εσενα συγκεκριμενα ) Τωρα οσο για τη κονσολα, επειδη κανει 40ε αλλα αμα ηταν mitento θα εκανε 10 εννοειται. Αλλα γι αυτο χτισαν brand. Δεν εγινε σε μια μερα και το βλεπουμε και καθημερινα. Επισης αμα δε πουλουσαν δεν θα το εκαναν... Δε νομιζω το να γκρινιαξει καποιος για την τιμη του το αν το αγορασει η οχι θα παιξει ρολο στην παγκοσμια αγορα. Οι μελετες εχουν γινει ηδη και τα στατιστικα τα ξερουμε. 

Το brand δεν συνεπάγεται και ποιοτικό ή vfm προιόν. Εγώ θα κρίνω το προιόν χωρίς να με ενδιαφέρει αν είναι Nintendo, Sony, Microsoft, και αναλόγως θα το αξιολόγησω με βάση αυτά που προσφέρει.

Αλλά επειδή πάλι ξεφεύγουμε από το θέμα, εγώ το μόνο που είπα είναι ότι αυτο το game and watch ΔΕΝ είναι μια vfm επιλογή και εξυπηρετεί καθαρά και μόνο νοσταλγικούς σκοπούς και μαγκιά του. Και έφερα μια εναλλακτική για κάποιον που θέλει να παίξει retro παιχνίδια οικονομικά.

Τώρα, το τι τιμή έχει και πόσα θα πουλήσει πραγματικά δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν σκοπεύω να το αγοράσω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολύ όμορφο. Προσωπικά όμως το ήθελα τότε και δεν το πήρα, τώρα δεν μου κάνει αίσθηση πλέον να το πάρω...

Σε άλλους βέβαια μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα αυτό, να το πάρουν επειδή δεν το είχαν πάρει τότε.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Δεν μπορεί να βάλει μια θήρα για κάρτα μνήμης σ αυτό το διαμαντάκι;;; 🤔 

Αν έχει save έχω αγοράσει από χθες 2-3 τέτοια... ❤️

Δημοσ.

αν η  νιτεντο παλευει να μαζεψει χαρτζηλικια 30 ευρα 60 ευρα

ετοιμαστειτε να μαζεψουμε πολυ χρημα,

να αγορασουμε κ 1,2 κονσολες 4κ

κ τηλεορασεις 60 80 ιντσες για νεες εμπειριες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...