litoslitos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Πάντα σε κάθε ποστ πρέπει να ακούμε τον κάθε random που πρέπει να μας εξηγήσει οτι δεν ειναι value for money η κονσόλα. Άμα το παμε ετσι καμια κονσολα δεν ειναι VFM απο τη στιγμή που υπάρχουν τα emulator. Και τελοσπαντων ζουμε σε μια κοινωνια που οποιος εχει λεφτα τα χαλαει οπου γουσταρει. Γιατι δε το κοβετε αυτο το κακο κουσουρι ; 13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, timftdx7 είπε μπορείς να πάρεις ένα PSP μεταχειρισμένο και με πολύ εύκολο τρόπο να του περάσεις τα πάντα από παλιά Nintendo, Sega κλπ. οταν ειχα παλιότερα psp, τα ρομς ηταν η καλυτερη φαση
timftdx7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, litoslitos είπε Πάντα σε κάθε ποστ πρέπει να ακούμε τον κάθε random που πρέπει να μας εξηγήσει οτι δεν ειναι value for money η κονσόλα. Άμα το παμε ετσι καμια κονσολα δεν ειναι VFM απο τη στιγμή που υπάρχουν τα emulator. Και τελοσπαντων ζουμε σε μια κοινωνια που οποιος εχει λεφτα τα χαλαει οπου γουσταρει. Γιατι δε το κοβετε αυτο το κακο κουσουρι ; Έχεις κανά καλό emulator για PS4, γιατί δεν μπορώ να βρω; 1
konstantinos77g Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, timftdx7 είπε Έχεις δίκιο για τους θησαυρούς των retro παιχνιδιών αλλά υπάρχει πολύ φθηνότερος τρόπος να έχεις και φορητή κονσόλα φορτωμένη με παιχνίδια από όλες τις retro κονσόλες. Όντως στα κινητά δεν είναι ωραία η αίσθηση της touch οθόνης σε σύγκριση με τα κουμπιά, αλλά για 50€ (και πολύ λιγότερα πολλές φορές) μπορείς να πάρεις ένα PSP μεταχειρισμένο και με πολύ εύκολο τρόπο να του περάσεις τα πάντα από παλιά Nintendo, Sega κλπ. Με τα smartphones μπορείς να κάνεις τα πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Προσωπικά στο Android μου συνδεμένο με Xbox One Controler έχω από Playstation 1, Amiga 1200 & Amiga 500, Amstrad CPC 6128 και Gameboy Colour & Advanced, δηλαδή όλα τα μηχανήματα που είχα και με την ίδια αν όχι καλύτερη οπτική και ακουστική ποιότητα!! 1
timftdx7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Με τα smartphones μπορείς να κάνεις τα πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Προσωπικά στο Android μου συνδεμένο με Xbox One Controler έχω από Playstation 1, Amiga 1200 & Amiga 500, Amstrad CPC 6128 και Gameboy Colour & Advanced, δηλαδή όλα τα μηχανήματα που είχα και με την ίδια αν όχι καλύτερη οπτική και ακουστική ποιότητα!! Πολύ σωστός, απλά είναι και η σχετική ταλαιπωρία με το κουβάλημα του controller, αν η χρήση είναι εκτός, σε ΜΜΜ πχ. Εννοείται από άποψη ποιότητας εικόνας/ήχου είναι κλάσεις ανώτερο από PSP!
ELMastas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Εμάς του γηραιότερους μας κτυπάνε οι άτιμοι πάρα πολύ στήν νοσταλγία αφού το Game&watch και οι κλώνοι τις εποχής ήταν απο τα αγαπημένα μας παιχνίδια πιτσιρίκια. Αν και θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη/καλύτερη οθόνη με ψήνει πολύ το άτιμο να το δώσω το 50άρι για retroσυναισθηματικούς λόγους 😏 2
jadawin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, litoslitos είπε Πάντα σε κάθε ποστ πρέπει να ακούμε τον κάθε random που πρέπει να μας εξηγήσει οτι δεν ειναι value for money η κονσόλα. Άμα το παμε ετσι καμια κονσολα δεν ειναι VFM απο τη στιγμή που υπάρχουν τα emulator. Και τελοσπαντων ζουμε σε μια κοινωνια που οποιος εχει λεφτα τα χαλαει οπου γουσταρει. Γιατι δε το κοβετε αυτο το κακο κουσουρι ;
ShadowSpectre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Εντάξει ναι,θέλει να χτυπήσει στο κομμάτι της νοσταλγίας η Nintendo. Ας μη πούμε αν είναι VFM η έκδοση ή όχι.Προσωπικά,δεν είμαι συλλέκτης έπαιζα άνετα και στο NES emulator του Switch. Αυτό μπορούσαν να το είχαν κάνει advertise και εκτός E3.Πραγματικά,σε μία Ε3 όπου μπορούσαν να φουλάρουν και να κλείσουν γαμάτα το show,είχαν μία κάκιστη παρουσία.Το Game & Watch ένιωσε σαν ένα ξένο κομμάτι που παρεμβάλλεται. Λατρεύω τα Zelda series αλλά δε θα συνεισφέρω,έχω δώσει τον οβολό μου πολλάκις so far.
jadawin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, litoslitos είπε Ωραίο! Άλλο πράγμα οι εξομοιωτές και άλλο το πρωτότυπο. Και γώ έχω ένα μαϊμού iPhone, αλλά δεν είναι iPhone.
Dark Worm Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, busellatos είπε Ναι για εσένα τι κάνουν να ξεχάσεις τους δύσκολους καιρούς του καναπέ $$$ 60 δολλάρια στο χαρίζουν Έγραψα κάπου ότι θα το αγοράσω;;; Είπα ότι μου αρέσει η αναδρομή στις εποχές που γεννηθήκαμε-μεγαλώσαμε. Αν εσύ καλέ μου φίλε δε γεννήθηκες τη δεκαετία του 70 για να μπορέσεις να με καταλάβεις, τότε δε μπορώ και γω να στο εξηγήσω. Αν κάποιος βγάζει 60 δολ δε θα μας ρωτήσει αν το αγοράσει ή όχι...
johnny7_7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, konstantinos77g είπε Με τα smartphones μπορείς να κάνεις τα πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Προσωπικά στο Android μου συνδεμένο με Xbox One Controler έχω από Playstation 1, Amiga 1200 & Amiga 500, Amstrad CPC 6128 και Gameboy Colour & Advanced, δηλαδή όλα τα μηχανήματα που είχα και με την ίδια αν όχι καλύτερη οπτική και ακουστική ποιότητα!! Να το κάνεις όμως game & watch δεν μπορείς, γιατί αυτό είναι που σου πουλάει 65 ευρώ. Τα ίδια παιχνίδια στα δίνει και δωρεάν στο switch. 1
litoslitos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, timftdx7 είπε Έχεις κανά καλό emulator για PS4, γιατί δεν μπορώ να βρω; Το σχεση εχει το ps4 ; Για ηδη υπαρχων emulator δε μιλαμε; 2 ώρες πριν, timftdx7 είπε Έχεις κανά καλό emulator για PS4, γιατί δεν μπορώ να βρω; Μιλησε μας για το PS4 ενω δεν εχει σχεση με το αρθρο
timftdx7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, litoslitos είπε Πάντα σε κάθε ποστ πρέπει να ακούμε τον κάθε random που πρέπει να μας εξηγήσει οτι δεν ειναι value for money η κονσόλα. Άμα το παμε ετσι καμια κονσολα δεν ειναι VFM απο τη στιγμή που υπάρχουν τα emulator. Και τελοσπαντων ζουμε σε μια κοινωνια που οποιος εχει λεφτα τα χαλαει οπου γουσταρει. Γιατι δε το κοβετε αυτο το κακο κουσουρι ; 7 λεπτά πριν, litoslitos είπε Το σχεση εχει το ps4 ; Για ηδη υπαρχων emulator δε μιλαμε; Μιλησε μας για το PS4 ενω δεν εχει σχεση με το αρθρο Εσύ είπες ότι καμία κονσόλα δεν είναι vfm από τη στιγμή που υπάρχουν emulator. Το PS4 είναι κονσόλα έτσι; Και για να επιστρέψουμε στο θέμα, προφανώς και το συγκεκριμένο Game & Watch ΔΕΝ είναι vfm, εφόσον αυτό που κάνει μπορεί να γίνει πολύ φθηνότερα μέσω πολλών άλλων συσκευών. Δεν υπάρχει συζήτηση πάνω σε αυτό. Είναι όμως μια ωραία συσκευή για όσους είχαν την original παλιά, από καθαρά νοσταλγική άποψη και μόνο. Τώρα, randoms, λεφτά, κακά κουσούρια και λοιπές γραφικότητες τις αφήνω ασχολίαστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα