Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, ζήτησε ένας τύπος να βάλει ταμπέλα σε ένα κτίσμα που μου ανήκει και με ρώτησε πόσα θέλω. Δεν έχω καμία απολύτως εικόνα τιμών, έχει κανείς καμιά ιδέα πώς μπορώ να μάθω περισσότερα; (προφανώς εξαρτάται αν είναι στην time's square ή στα άνω τρίκαλα, αλλά δεν έχω ιδέα ούτε από που ξεκινάει το εύρος)
SilentVoice Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Νομίζω δεν επιτρέπεται πλέον, για αυτό έχουν εξαφανιστεί οι περισσότερες διαφημίσεις. https://m.naftemporiki.gr/story/1624013
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 20 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Νομίζω δεν επιτρέπεται πλέον, για αυτό έχουν εξαφανιστεί οι περισσότερες διαφημίσεις. https://m.naftemporiki.gr/story/1624013 Δεν αφορά την περίπτωση του ts αυτό 1
Pokemon640 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Έχει να κάνει με το πόσος κόσμος περνάει, αν είναι κεντρικό σημείο πόλης κλπ. Εϊχα πάρει προσφορές παλαιότερα για διαφήμιση μετρό, και θέλαν τότε 2.500€/μήνα. Αν ήταν κάνα ποιο απομονωμένο μέρος, η τιμή μπορεί να είναι και 300€/μήνα. Στην παρόν φάση οι τιμές δεν γνωρίζω πόσο πάνε, γιατί αλλάζουν σχεδόν κάθε μήνα. Μπορείς δειλά δειλά να ρωτήσεις ανταγωνιστική εταιρία ότι ενδιαφέρεσαι να διαφημιστείς και να πάρεις προσφορά. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δεν έχω ιδέα από τιμές, παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι μέγεθος πινακίδας, μέρος ακινήτου, κεντρικός δρόμος, συχνότητα περαστικών, οπτική γωνία, δες και το μέγεθος της εταιρείας που ζητάει την πινακίδα δεν θα ζητουσα προσωπικά τα ίδια από μια μεγάλη εταιρεία και από το ψιλικατζίδικο του Μήτσου. Να εξετάσεις όχι μόνο το οικονομικο αλλά αν το μέγεθος και η τοποθέτηση πινακιδας δημιουργεί αλλα θέματα μελλοντικά στο ακινητο πχ δεν αρέσει σε κάποιον ενοικιαστή αν το νοικιάσεις και θέλει να ξηλωθει. Τέλος, ελέγξτε τι παίζει με τυχόν άδειες από δήμους η πολεοδομιες. Οι μόνες πινακίδες που επιτρέπονται χωρίς πρόβλημα είναι μικρα ταμπελακια επάνω σε εισόδους κτιρίων που αναφέρουν τα στοιχεία του επαγγελματία που βρίσκεται σε κάποιο διαμέρισμα η όροφο όπως και σε κάγκελα μπαλκονιων αλλά όχι πολύ μεγάλες.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν έχω ιδέα από τιμές, παράγοντες που παίζουν ρόλο είναι μέγεθος πινακίδας, μέρος ακινήτου, κεντρικός δρόμος, συχνότητα περαστικών, οπτική γωνία, δες και το μέγεθος της εταιρείας που ζητάει την πινακίδα δεν θα ζητουσα προσωπικά τα ίδια από μια μεγάλη εταιρεία και από το ψιλικατζίδικο του Μήτσου. Να εξετάσεις όχι μόνο το οικονομικο αλλά αν το μέγεθος και η τοποθέτηση πινακιδας δημιουργεί αλλα θέματα μελλοντικά στο ακινητο πχ δεν αρέσει σε κάποιον ενοικιαστή αν το νοικιάσεις και θέλει να ξηλωθει. Τέλος, ελέγξτε τι παίζει με τυχόν άδειες από δήμους η πολεοδομιες. Οι μόνες πινακίδες που επιτρέπονται χωρίς πρόβλημα είναι μικρα ταμπελακια επάνω σε εισόδους κτιρίων που αναφέρουν τα στοιχεία του επαγγελματία που βρίσκεται σε κάποιο διαμέρισμα η όροφο όπως και σε κάγκελα μπαλκονιων αλλά όχι πολύ μεγάλες. Είναι επαγγελματικός ο χώρος (ιατρεία κτλ) οπότε δεν έχω θέματα αισθητικής ενοίκων κτλ. Άδειες και ιστορίες είναι όλα τσεκαρισμένα. 15 ώρες πριν, Pokemon640 είπε Έχει να κάνει με το πόσος κόσμος περνάει, αν είναι κεντρικό σημείο πόλης κλπ. Εϊχα πάρει προσφορές παλαιότερα για διαφήμιση μετρό, και θέλαν τότε 2.500€/μήνα. Αν ήταν κάνα ποιο απομονωμένο μέρος, η τιμή μπορεί να είναι και 300€/μήνα. Στην παρόν φάση οι τιμές δεν γνωρίζω πόσο πάνε, γιατί αλλάζουν σχεδόν κάθε μήνα. Μπορείς δειλά δειλά να ρωτήσεις ανταγωνιστική εταιρία ότι ενδιαφέρεσαι να διαφημιστείς και να πάρεις προσφορά. Μισό λεπτάκι, αυτό είναι το ζουμί: η ελάχιστη τιμή που έχεις δει είναι 300; Γτ εγώ σκεφτόμουν να του πω κανένα 50άρι λόγω περιοχής χαμηλής κίνησης (Νέα Μάκρη). Ούτε υπολόγιζα σε αυτά τα λεφτά, ούτε θέλω να τον γδύσω, αλλά αν μιλάμε για τόσο μεγάλη διαφορά...
Pokemon640 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε Είναι επαγγελματικός ο χώρος (ιατρεία κτλ) οπότε δεν έχω θέματα αισθητικής ενοίκων κτλ. Άδειες και ιστορίες είναι όλα τσεκαρισμένα. Μισό λεπτάκι, αυτό είναι το ζουμί: η ελάχιστη τιμή που έχεις δει είναι 300; Γτ εγώ σκεφτόμουν να του πω κανένα 50άρι λόγω περιοχής χαμηλής κίνησης (Νέα Μάκρη). Ούτε υπολόγιζα σε αυτά τα λεφτά, ούτε θέλω να τον γδύσω, αλλά αν μιλάμε για τόσο μεγάλη διαφορά... Οι τιμές που είπα ήταν για Αθήνα. Νέα Μάκρη είναι εντελώς άλλο μέρος, με λιγότερο κόσμο και άλλες τιμές. Δεν γνωρίζω τι παίζει εκεί. Αν υποθέσω ότι θέλουν 12 μέτρα x 6 μέτρα, θα τους ζήταγα 300-200€ για εκείνη τη περιοχή. Από τα λεγομενα δεν κόβω να θέλουν γιγαντο-πινακίδα. Αν είναι μικρή πινακίδα στυλ στάσης λεωφορείου τότε θα ζήταγα 100€. Για να έχεις μια καλύτερη εικόνα ρώτα έναν που διαφημίζεται να σου πει πόσα δίνει, από εκεί θα πάρεις μια ιδέα στο πόσο θα ζητήσεις. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Eπισης (αν και δεν προσφερω κατι ουσιαστικο, απλα να πω κι εγω την βλακεια μου), θα λαμβανα υποψη και το ποιος ειναι αυτος που θελει να νοικιασει. Αλλη τιμη θα ζητουσα απο το σουβλατζιδικο του Κυρ Τολη που θελει να βαλει ταμπελα και αλλη τιμη στην πολυεθνικη που εκρινε το συγκεκριμενο σημειο θα της ανεβασει πωλησεις κλπ λογω προσβασιμοτητας. 2 1
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν ειναι απο διαφημιστικη εταιρεια υπαιθριων χωρων και περιπτερων να προσεξεις πολυ γιατι οι 11 απο τους 10 ειναι απατεωνες!!! Το μισθωμα ειναι συνηθως 1000-2000 ευρω τον χρονο και προκαταβαλλεται με την υπογραφη ιδιωτικου συμφωνητικου που γραφει διαστασεις χρονο μισθωσης κλπ Μην κανεις μεγαλυτερη μισθωση απο χρονο εκτος και προπληρωθει ΟΛΟ το μισθωμα. Καμμια εμπιστοσυνη. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2021 από tigergreg 1
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Kαι αν είναι φωτιζόμενη ποιος θα πληρωνει το ρευμα
A10B Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Στις 18/6/2021 στις 10:03 ΜΜ, Lucifer είπε Καλησπέρα, ζήτησε ένας τύπος να βάλει ταμπέλα σε ένα κτίσμα που μου ανήκει και με ρώτησε πόσα θέλω. Στις 19/6/2021 στις 2:33 ΜΜ, Lucifer είπε Μισό λεπτάκι, αυτό είναι το ζουμί: η ελάχιστη τιμή που έχεις δει είναι 300; Γτ εγώ σκεφτόμουν να του πω κανένα 50άρι λόγω περιοχής χαμηλής κίνησης (Νέα Μάκρη). Ούτε υπολόγιζα σε αυτά τα λεφτά, ούτε θέλω να τον γδύσω, αλλά αν μιλάμε για τόσο μεγάλη διαφορά... Αν θέλετε στείλτε μου σε π.μ: Τον τύπο, το μέγεθος, το σημείο τοποθέτησης της (όχι μόνο την περιοχή) και το όνομα της εταιρείας που θα τη διαχειρίζεται. Ακόμα να ξέρετε πως οι όποιες αλλαγές στο περιεχόμενο της (συνήθως είναι ανά 15μερο) θα γίνονται πάντα μεταμεσονύχτιες ώρες και ανάλογα το μέγεθος της ίσως χρειαστεί γερανοφόρο όχημα και αρκετούς εργάτες με ότι συνεπάγεται αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτήσουν κλειδιά εισόδου και ταράτσας για να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτή. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις να συνυπολογίσετε τις έκτακτες επισκέψεις έλεγχου και συντήρησης μεμονωμένων ατόμων ή και ολόκληρων συνεργείων. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε πως από τη στιγμή που θα έχει έστω και ένα απλό λαμπάκι φωτισμού (πόσο μάλλον αν μιλάμε για πιο σύνθετες κατασκευές με αρκετούς προβολείς ή και μοτέρ τα οποία θα λειτουργούν όλο το 24ωρο) θα απαιτήσετε την καταβολή της πλήρους αξίας όλων των λογαριασμών ρεύματος της παροχής. Ανάλογα με την κατασκευή και αμέσως μετά από την τοποθέτηση της, θα ζητήσετε και μόνωση της ταράτσας και ανανέωση αυτής κάθε δυο χρόνια π.χ. Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν εγγράφως και θα το προτείνουν οι ίδιοι από μόνοι τους αν είναι από τους ελάχιστους σοβαρούς του χώρου. Όσο υπερβολικά και αν σας ακούγονται αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στους όρους και τις υποχρεώσεις που έχουν ακόμα και σήμερα τέτοια ιδιωτικά συμφωνητικά συνεργασιών. Όλα όμως είναι αποτέλεσμα αυτών που σας έγραψα στην πρώτη γραμμή με τις απαντήσεις να μετασχηματίζονται σε εξισώσεις. 4 1
satsok2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Εβγαλες άκρη; Χαζή ερώτηση για να μην ανοίγω θρεντ - πινακίδες ιατρείων σε μπαλκόνι πολυκατοικίας επιτρέπονται; Νομίζω κάτι ειχε αλλάξει;
kax54638 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, satsok2 είπε Εβγαλες άκρη; Χαζή ερώτηση για να μην ανοίγω θρεντ - πινακίδες ιατρείων σε μπαλκόνι πολυκατοικίας επιτρέπονται; Νομίζω κάτι ειχε αλλάξει; Απ όσο γνωρίζω επιτρέπονται. Απλά πρέπει να είναι συγκεκριμένων διαστάσεων (μικρές σχετικά), "κολλημένες" στα κάγκελα του μπαλκονιού (όχι δηλαδή να προεξέχουν από το μπαλκόνι) και φυσικά όχι φωτιζόμενες. 1
41ex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Πρεπει να δείτε δυο θέματα που σας αφορουν και δε θα τα θίξει η διαφημιστική: 1. Νομιμότητα κατασκευής (μηχανικό) 2. Αστική ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος (δικηγόρο) Σαν ιδιοκτήτες του χώρου είστε υπέυθυνοι και για τα 2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα