Προς το περιεχόμενο

Vodafone zte h267a - πρόβλημα

vaggoskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, όσο και αν έψαξα για παρόμοιο θέμα με το δικό μου δε βρήκα κάτι.

Ως νέος συνδρομητής της vodafone με vdsl 50 μου στάλθηκε το zte h267a. Απο τη 1η ημέρα το modem στο άσχετο ξεσυγχρονιζόταν και έκανε επανεκίννηση αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Επίσης παρατηρήσαμε από τη 3η ημέρα έπειτα από εισερχόμενες κλήσεις όταν σηκώναμε το ακουστικό να μιλήσουμε κοβόταν αυτόματα και έκανε επανεκιννήσεις. Κάλεσα τη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας και λόγω του ότι δεν έβρισκαν κάτι μου έστειλαν τεχνικό. Και αυτός δε βρήκε κάτι και το μόνο που μου είπε ότι κατά 99,9 % είναι λόγω του ότι η πρίζα του τηλεφώνου είναι παλιά. Άλλαξα τη παλιά με νέα πρίζα και πάλι τα ίδια. Εκ νέου τηλέφωνο τη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας και δοκιμάσαμε τα πάντα (reset, αλλαγή τηλεφ. συσκευής, σύνδεση του modem σε άλλη πρίζα ρεύματος, αλλαγή καλωδίων) και πάλι τα ίδια. Μου είπαν ότι θα μου αντικαταστήσουν το modem στέλνοντάς μου νέο.

Έχει και κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία;

Πάσα βοήθεια δεκτή, σας ευχαριστώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το 267 δεν ειναι οτι καλυτερο.περιμενε να ερθει και το new να δεις.αν εχεις vdsl must αυτο

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...