Προς το περιεχόμενο

Realme 7 pro ή Xiaomi Mi 10T Lite ή Xiaomi Mi 10 Lite;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα το θέσω αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για κινητό, πάντα θα υπάρχουν λύσεις για κινητά κάτω του ενός μισθού...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, eko13 είπε

Εγώ πάλι θα το θέσω αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για κινητό, πάντα θα υπάρχουν λύσεις για κινητά κάτω του ενός μισθού...

Μαζι σου,

Απο την αλλη ομως οποιος εχει ας τα δωσει.

Και εγω εχω βαλει ταβανι τα 800 ευρω σημερα που οικονομικα μου ειναι ετσι οπως ειναι.

Αυριο μπορει να πεσω στα 200 και μεθαυριο στα 1200.

Το ποιντ μου εμενα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις αυτα που σου δινει ενα κινητο των 1000 ευρω με ενα κινητο της πλακας των 200 ευρω.

Ε, δεν γινεται. Πως να το κανουμε.

Και επειδη το παραδειγμα με τα αυτοκινητα εχει χιλιοειπωθει θα σου πω με τα μπλουζακια.

Μπλουζακι το ενα απο τα καλαθια στην λαικη των 5 ευρω μπλουζακι και το αλλο το Emporio Armani...

Μια διαφορα την εχουνε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντως απο τα χιαομι το x3 pro θεωρείται καλυτερη επιλογη....Ειναι και το φθηνότερο απο τ αλλα ακομα και στην εκδοση 8/256....

Δημοσ.

Το x3 pro είναι όντως δυναμίτης, προς τα εκεί κλείνω και εγώ, όμως είναι πλαστικό και οθόνη απλή, για μένα που είμαι ατσουμπαλος είναι μια χαρα. Αν ομως το βάλεις δίπλα στο mi 10 lite με την amoled και τα γυαλιά μπρος πίσω είναι αντιληπτή η διαφορά στην αίσθηση. Αν ποτέ έπαιρνα iphone αυτήν την περίοδο θα έπαιρνα το SE 2020. Για κάποιον που θέλει και το εφέ του πιστεύω μέχρι το 11 μπορεί να καλυφθεί χωρις να πουλήσει κάνα νεφρό.  

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, eko13 είπε

Το x3 pro είναι όντως δυναμίτης, προς τα εκεί κλείνω και εγώ, όμως είναι πλαστικό και οθόνη απλή, για μένα που είμαι ατσουμπαλος είναι μια χαρα. Αν ομως το βάλεις δίπλα στο mi 10 lite με την amoled και τα γυαλιά μπρος πίσω είναι αντιληπτή η διαφορά στην αίσθηση. Αν ποτέ έπαιρνα iphone αυτήν την περίοδο θα έπαιρνα το SE 2020. Για κάποιον που θέλει και το εφέ του πιστεύω μέχρι το 11 μπορεί να καλυφθεί χωρις να πουλήσει κάνα νεφρό.  

Δεσμευτικο ομως το οικοσύστημα της apple....

Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Δεσμευτικο ομως το οικοσύστημα της apple....

Δεν το εχω καταλαβει αυτο με το οικοσυστημα ποτε.

Εγω παντως εχω iphone, garmin ρολοι, ipad, acer laptop, ενα pc με windows, και ενα iMac πενταετιας.

Αν ηταν ολα το ιδιο τι θα αλλαζε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, intensobank είπε

Το ποιντ μου εμενα ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις αυτα που σου δινει ενα κινητο των 1000 ευρω με ενα κινητο της πλακας των 200 ευρω.

Ε, δεν γινεται. Πως να το κανουμε.

Εδώ θα συμφωνήσω, γιατί πολύ απλά ένα κινητό τον 200€ θα σου δώσει εξαιρετική αυτονομία χαλάρά 2 μέρες ενώ θα έχεις σκάσει 1000€ και θα έχεις σάπια μπαταρία και άγχος μη σε αφήσει μέσα στη μέρα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, chios είπε

Εδώ θα συμφωνήσω, γιατί πολύ απλά ένα κινητό τον 200€ θα σου δώσει εξαιρετική αυτονομία χαλάρά 2 μέρες ενώ θα έχεις σκάσει 1000€ και θα έχεις σάπια μπαταρία και άγχος μη σε αφήσει μέσα στη μέρα.

Ειναι θεμα χρησης η μπαταρια.

Εμενα το iphone μου βγαζει ανετα ολη μερα. 

Στο ανηψακι μου το ιδιο κινητο το μεσημερι ψαχνει τον φορτιστη.

Αμα παιζεις ολη μερα π.χ  Brawl Stars τοτε ναι δεν βγαζει πολυ η μπαταρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, intensobank είπε

Δεν το εχω καταλαβει αυτο με το οικοσυστημα ποτε.

Εγω παντως εχω iphone, garmin ρολοι, ipad, acer laptop, ενα pc με windows, και ενα iMac πενταετιας.

Αν ηταν ολα το ιδιο τι θα αλλαζε?

Δηλαδή μπορείς να στείλεις φωτο απο το iphone σου στο acer laptop με Bluetooth απ ευθείας;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Δηλαδή μπορείς να στείλεις φωτο απο το iphone σου στο acer laptop με Bluetooth απ ευθείας;

Δεν το εχω δοκιμασει καν. Αυτο ειναι το ποιντ μου.

Αυτο δεν καταλαβαινω σε ενα οικοσυστημα.

Τι ρολο θα ειχε στην καθημερινοτητα μου ενα οικοσυστημα.

ειτε apple, ειτε samsung ειτε οτιδηποτε.

Εψαχνα μια μερα ολοκληρη πως να απομονωσω το ipad απο το κινητο.

Καθε φορα που καλουσε καποιος στο facetime βαρουσαν και τα δυο. Μιλαμε για πολυ σπαστικο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Deal braker για εμενα,οπως και η καρτα μνημης σε ενα τηλεφωνο...

Θελω ελευθερία.....να επικοινωνω με οποιονδήποτε και φυσικα την ευκολια μιας καρτας μνήμης...

Στο p40 lite ειχε υποδοχή nano....μαρτυρησα μέχρι να περάσω της φωτο μου ενω τις ειχα σε microsd.Μετα στο note 9s και τωρα στο realme πανευκολα χωρίς κοπο μπηκε η καρτα χωρις παρατράγουδα.... τόσο απλά...

Αρα σε high end συσκευές θα πήγαινα ή στην αγαπημένη μου Sony (πολλα χρόνια χρήστης) ή σε κάποιο samsung...

Επεξ/σία από osfp1978

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...