Giannisvar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Xiaomi Mi 10T Lite (128GB) ή Xiaomi Mi 10 Lite (128GB) ή Realme 7 pro ή Xiaomi Poco X3 Pro;;;; Ποιο λέτε; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από Giannisvar
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, intensobank είπε Κοιτα, αν παρεις αυτο π.χ Xiaomi Mi 11 Ultra θα ειναι σιγουρα καλο. Οχι απλα καλο , στρακες θα πεταει και σπιθες. Απλα στα λεφτα που ζηταει , προσωπικη αποψη, 9 στους 10 θα πανε κατευθειαν σε iphone ή samsung. Φίλε μου,δεν ζήτησα εγω κινητο....:)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, osfp1978 είπε Φίλε μου,δεν ζήτησα εγω κινητο....:) Καλα μην τρελαινεσαι. Σου απαντησα στο οτι ειχες το χειροτερο κινητο της xiaomi, οπως ειπες. Και σου λεω οτι αν ειχες το κινητο που εγραψα δεν θα ειχες κανενα απο τα προβληματα που ανεφερες. Απλα αυτο κοστιζει το ατιμο.😉
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, vargas είπε Είχες την χειρότερη συσκευή , δεν μπορεις να κρίνεις συσκευές που δεν έχουν hardware κ software ιδιο Γιατι χειροτερη;Ειχε snap720 στα 8 nm με ταχύτητα 2,3 ghz....Το 9 pro ειχε μονο καμερα καλυτερη.... Αληθεια το δικο μου ui τι διαφορά ειχε απο τα αλλα Xiaomi;
intruder99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Giannisvar είπε Xiaomi Mi 10T Lite (128GB) ή Xiaomi Mi 10 Lite (128GB) ή Realme 7 pro ή Xiaomi Poco X3 Pro;;;; Ποιο λέτε; Το Mi 10 Lite έχει πολύ καλά specs. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ MIUI οπότε δεν ξέρω πόσο βαρύ είναι, αλλά διαβάζοντας διάφορα σχόλια μπορώ να πω ότι στο κομμάτι του software το Realme 7 Pro είναι καλύτερο. 1
vargas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Γιατι χειροτερη;Ειχε snap720 στα 8 nm με ταχύτητα 2,3 ghz....Το 9 pro ειχε μονο καμερα καλυτερη.... Αληθεια το δικο μου ui τι διαφορά ειχε απο τα αλλα Xiaomi; Τα πιο νέα xiaomi , ακόμα και αν υποθέσεις ότι έχουν μικροαλλαγές στο sw, όταν σου πετάνε έναν 860 μέσα και 6 η 8 gb ram στην midrange κατηγορία δεν έχουν αντίπαλο. Είναι πιο καλογραμμένο το ui της realme , αλλά πάει και βάζει ανέμικα soc ακριβές τιμές και σημαντικές παραχωρήσεις σε συνδεσιμότητα κλπ 3 λεπτά πριν, intruder99 είπε Το Mi 10 Lite έχει πολύ καλά specs. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ MIUI οπότε δεν ξέρω πόσο βαρύ είναι, αλλά διαβάζοντας διάφορα σχόλια μπορώ να πω ότι στο κομμάτι του software το Realme 7 Pro είναι καλύτερο. Καλό χρυσό το sw ,αλλά πολύ αδύναμο το soc του . Συν ότι έχει πολύ κακο βίντεο ακομα κ για την κατηγορία κ κάποιες άλλες παραχωρήσεις
intruder99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, vargas είπε Καλό χρυσό το sw ,αλλά πολύ αδύναμο το soc του . Συν ότι έχει πολύ κακο βίντεο ακομα κ για την κατηγορία κ κάποιες άλλες παραχωρήσεις Αυτό είναι σχετικό. Εγώ π.χ. 18 μήνες είμαι με Snapdragon 665 και τώρα θα πάω στον Snapdragon 720G. Οπότε για μένα δεν είναι αδύναμος. Αν όμως έχεις συνηθίσει με flagship level επεξεργαστές μπορεί να σου κακοφανεί. Γενικά πάντως δεν νομίζω να δυσαρεστήσει τον μέσο χρήστη. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από intruder99
chios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μια χαρά είναι ο 720g τι να λέμε, εγώ είμαι Με το Α3 με 665 και το τηλέφωνο πάει βούτυρο, εννοείται βέβαια με custom ROM γιατί η μαμά ρομ είναι κλαφτα.
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, vargas είπε Τα πιο νέα xiaomi , ακόμα και αν υποθέσεις ότι έχουν μικροαλλαγές στο sw, όταν σου πετάνε έναν 860 μέσα και 6 η 8 gb ram στην midrange κατηγορία δεν έχουν αντίπαλο. Είναι πιο καλογραμμένο το ui της realme , αλλά πάει και βάζει ανέμικα soc ακριβές τιμές και σημαντικές παραχωρήσεις σε συνδεσιμότητα κλπ Καλό χρυσό το sw ,αλλά πολύ αδύναμο το soc του . Συν ότι έχει πολύ κακο βίντεο ακομα κ για την κατηγορία κ κάποιες άλλες παραχωρήσεις Μα και εγω 6ραμ ειχα....αλλα δεν τραβουσε.....Το p40lite που αντικατεστησε φυσουσε στα 6ραμ,ενω και τα 4ραμ στο 6s που εχω κυλουν πολυ smooth..... Το γραφικο περιβάλλον ενος κινητού παιζει μεγάλο ρόλο συνδυασμένο φυσικα με το soc.Στις προκειμενες περιπτώσεις κάπου χανεις καπου κερδιζεις.... Ο φιλος απ' οτι βλέπω δεν έχει ξαναδουλέψει xiaomi.Γιατι πρέπει να τον βάλουμε στα δύσκολα; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από osfp1978
eko13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 To Mi 10 Lite το προτιμα πολυς κοσμος για την amoled οθονη του και τον καλυτερο (απο το 10Τ Lite) επεξεργαστη του, ομως δεν εχει καρτα μνημης που για μενα ειναι Must και η καμερα του δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο! To Μi 10T Lite, δεν ειναι σουπερ, αλλα τα συνδιαζει, ολα καλυτερα απο το 9Τ, εχει αξιοπρεπη καμερα (καλυτερη απο Χ3 pro), αξιοπρεπη επεξεργαστη (καλυτερο απο Note 10 pro), 5G, sd καρτα, ραδιο, βυσμα 3,5 και λοιπα καλουδια που παλια ηταν αυτονοητα αλλα πλεον δεν ειναι... Το realme 7 προ ειναι αρκετα τιμιο, ισως πιο τιμιο απο το καινουργιο 8 προ. Αν ειχε ραδιο προφανως και θα το κοιταγα, αξιοπροσεκτο για μενα ειναι το 6 προ, με τον ιδιο επεξεργαστη με 7προ και 8 προ (τραγικο για το 8...) που εχει ραδιο και καμερα με τηλεφακο! Στα θετικα του, η amoled οθονη και η 3ετης εγγυηση απο την αντιπροσωπια. Το poco X3 pro, εχει την μαλλον την ιδια μετρια καμερα με Μi 10 Lite, απλη οθονη (αν και 120Hz), δεν ειναι 5G, αλλα εχει το καλυτερο σετ επεξεργαστη-γραφικα-ταχυτητα αναγνωσης αρχειων. Οχι απλα καλυτερο αλλα τα παταει κατω... Ειναι οτι ψαχνει ο καθενας δεν ειναι καποιο τηλεφωνο ιδανικο για ολους, εμενα πχ δεν με ενδιαφερει καθολου η οθονη, αλλοι λενε η amoled ή τιποτα. 1
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, intensobank είπε Καλα μην τρελαινεσαι. Σου απαντησα στο οτι ειχες το χειροτερο κινητο της xiaomi, οπως ειπες. Και σου λεω οτι αν ειχες το κινητο που εγραψα δεν θα ειχες κανενα απο τα προβληματα που ανεφερες. Απλα αυτο κοστιζει το ατιμο.😉 Αν ειχα τοσα λεφτα ΣΙΓΟΥΡΑ δε νθα επαιρνα xiaomi.
eko13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Ρε φιλε μεγαλυτερος hater και απο μενα με την Απλ εισαι... Περα απο το λειτουργικο που σου λενε εχει βελτιωθει εχεις να προσθεσεις κατι στην κουβεντα? Το εμπεδωσαμε δεν θα ξαναεπαιρνες κανενα Xiaomi...
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, eko13 είπε Ρε φιλε μεγαλυτερος hater και απο μενα με την Απλ εισαι... Περα απο το λειτουργικο που σου λενε εχει βελτιωθει εχεις να προσθεσεις κατι στην κουβεντα? Το εμπεδωσαμε δεν θα ξαναεπαιρνες κανενα Xiaomi... Μαλιστα κι αλλος ενας που παρεξηγηθηκε...... Λέγοντας τα αυτονόητα με επιχειρήματα..... Βελτιωθηκε το λειτουργικό;Τοτε γιατι η χιαομι δουλευει στην επιλυση προβληματων;Γιατι η χιαομι εκανε ερευνα σε χρηστες της για να δει που έχουν πρόβλημα τα κινητα της;Γιατι η χιαομι εστησε ειδικη ομαδα για να δουλεψει σε νεα βαση σε ενα καλυτερο ui;Ολα αυτα μερικες μερες πριν....ποτε προλαβαν και τα εφτιαξαν; Πηγες εγκυρα ξένα σάιτ.....Εγω δεν εχω πρόβλημα να ξαναπάρω χιαομι οταν φτιαχτεί το γραφικό περιβάλλον τους...Εσεις με λετε hater. Τελος το note 9s ηταν πολυ καλο σαν τηλεφωνο αλλα με ξενερωσε αφανταστα το ui... Προερχόμενος απο huawei p40 lite το οποιο επισης με ξενερωσε λογω ελλειψης gms.... Και θα το ξαναπω στον Giannisvar.....ΞΕΧΝΑ τα xiaomi θα δεινοπαθησεις με το λειτουργικό τους.Παρε realme 7 pro ή αν μπορείς να ανεβεις στο 8 pro ακομη καλυτερα.... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από osfp1978
telis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Όσες φορές έχω πάρει Xiaomi το μετανιώνω λόγω του λειτουργικού του. Αυτό έχω να πω για το θέμα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, osfp1978 είπε Αν ειχα τοσα λεφτα ΣΙΓΟΥΡΑ δε νθα επαιρνα xiaomi. Ειδες οτι συμφωνουμε. Οχι οτι δεν ειναι καλα κινητα (τα ακριβα τους), αλλα σε αυτα τα λεφτα πας με κλειστα ματια σε αλλες επιλογες. Την εξης μια...🍎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα