intruder99 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, vargas είπε Θα το μετανιώσεις γτ έχουν χαοτική διαφορά. Δεν ήθελε να γράψω πραγματικά, αλλά διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Διαφήμισεις είναι 3 λειτα υπόθεση τις απενεργοποίεις και τέλος έχει άπειρα βίντεο στο youtube. Λειτουργικό με την 12 .5 ξέχαστε ότι ξέρατε για το miui. Το realme όντως έχει πολύ καλο λειτουργικό , αλλά έχει κ ένα soc δύο ετών πλέον και εξαιρετικά αδυναμο. Τα ζυγίζεις κ αποφασίζεις Ένα κινητό δεν είναι μόνο SoC... 12 ώρες πριν, Giannisvar είπε Ευχαριστώ πολύ όλους σας. Στο realme κλείνω κι εγώ. Τελικά το αγόρασα κι εγώ μεταχειρισμένο στα 128.75€ από Amazon. 1
Giannisvar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 9 ώρες πριν, intruder99 είπε Ένα κινητό δεν είναι μόνο SoC... Τελικά το αγόρασα κι εγώ μεταχειρισμένο στα 128.75€ από Amazon. Και;; πως σου φαινεται;; 20 ώρες πριν, vargas είπε Θα το μετανιώσεις γτ έχουν χαοτική διαφορά. Δεν ήθελε να γράψω πραγματικά, αλλά διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Διαφήμισεις είναι 3 λειτα υπόθεση τις απενεργοποίεις και τέλος έχει άπειρα βίντεο στο youtube. Λειτουργικό με την 12 .5 ξέχαστε ότι ξέρατε για το miui. Το realme όντως έχει πολύ καλο λειτουργικό , αλλά έχει κ ένα soc δύο ετών πλέον και εξαιρετικά αδυναμο. Τα ζυγίζεις κ αποφασίζεις Δεν ειχα ποτέ, ουτε xiaomi ουτε realme. Να σου πώ την αλήθεια αν το realme είχε τον επεξεργαστή του poco το είχα πάρει χωρις 2η σκέψη. Τώρα ομως επειδη το ψάχνω εδω και πολλές μέρες έχω καταλήξει σε αυτα τα δύο τα οποια θεωρώ vfm, δεν ξέρω ποιο να διαλέξω πραγματικά. Στο poco με χαλάει η εμφανιση του, και μου φαινεται και λίγο ογκώδες ενω το άλλο το θεώρω πιο μαζεμένο και ντιζαϊνάτο. Αν έχεις να προτείνεις και καποιο αλλο με τα ιδια χαρακτηριστικα περιπου και maximun 250€, πολυ ευχαρίστως.
mp44christos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 21 hours ago, vargas said: Θα το μετανιώσεις γτ έχουν χαοτική διαφορά. Δεν ήθελε να γράψω πραγματικά, αλλά διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Διαφήμισεις είναι 3 λειτα υπόθεση τις απενεργοποίεις και τέλος έχει άπειρα βίντεο στο youtube. Λειτουργικό με την 12 .5 ξέχαστε ότι ξέρατε για το miui. Το realme όντως έχει πολύ καλο λειτουργικό , αλλά έχει κ ένα soc δύο ετών πλέον και εξαιρετικά αδυναμο. Τα ζυγίζεις κ αποφασίζεις Όλα καλά αυτά. Αλλά για την 12.5 δεν ισχύει στα ποκο. Τα ποκο περιμένουν να πάρουν το δικό τους ui και είναι σε Τρίτη μοίρα σε ανάπτυξη λογισμικού. Έχουν ένα σωρό προβλήματα και έρχονται με backported Roms άλλων κινητών. Ένα μπάχαλο. Μακριά αν δεν ξέρεις να ρουταρεις. Τα έχω δοκιμάσει όλα από debloat μέχρι διαφήμισης που λες. Δεν σώζεις τπτ.
vargas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 48 λεπτά πριν, mp44christos είπε Όλα καλά αυτά. Αλλά για την 12.5 δεν ισχύει στα ποκο. Τα ποκο περιμένουν να πάρουν το δικό τους ui και είναι σε Τρίτη μοίρα σε ανάπτυξη λογισμικού. Έχουν ένα σωρό προβλήματα και έρχονται με backported Roms άλλων κινητών. Ένα μπάχαλο. Μακριά αν δεν ξέρεις να ρουταρεις. Τα έχω δοκιμάσει όλα από debloat μέχρι διαφήμισης που λες. Δεν σώζεις τπτ. Κάποιο λάθος κάνεις . Το x3 pro έχει πάρει ήδη 12.5 και είναι τελείως fluid. 4 λεπτά υπόθεση κ καθάρισες . Όποιος λέει ότι βλεπει ξανά ads απλά δεν λέει την αλήθεια 1 λεπτό πριν, vargas είπε Κάποιο λάθος κάνεις . Το x3 pro έχει πάρει ήδη 12.5 και είναι τελείως fluid. 4 λεπτά υπόθεση κ καθάρισες . Όποιος λέει ότι βλεπει ξανά ads απλά δεν λέει την αλήθεια . Το μοναδικό κινητό poco που ομολογουμένως δεν είχε καλή υποστήριξη ήταν το f2 pro. Αυτό είναι αλήθεια. Το x3 ,x3 pro , f3 έχουν εξαιρετική υποστήριξη και έχουν ήδη πάρει 12.5 1 ώρα πριν, Giannisvar είπε Και;; πως σου φαινεται;; Δεν ειχα ποτέ, ουτε xiaomi ουτε realme. Να σου πώ την αλήθεια αν το realme είχε τον επεξεργαστή του poco το είχα πάρει χωρις 2η σκέψη. Τώρα ομως επειδη το ψάχνω εδω και πολλές μέρες έχω καταλήξει σε αυτα τα δύο τα οποια θεωρώ vfm, δεν ξέρω ποιο να διαλέξω πραγματικά. Στο poco με χαλάει η εμφανιση του, και μου φαινεται και λίγο ογκώδες ενω το άλλο το θεώρω πιο μαζεμένο και ντιζαϊνάτο. Αν έχεις να προτείνεις και καποιο αλλο με τα ιδια χαρακτηριστικα περιπου και maximun 250€, πολυ ευχαρίστως. Νομίζω αν πας στα 270 πας καρφι σε f3 που είναι τρομερό vfm. Mεχρι τα 250 δεν έχει αντίπαλο το x3 pro .και για να τα λέμε όλα καλή επιλογή το realme , αλλά χωρίς καν 4g+ , και χωρίς volte στην. Vodafone..
intruder99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Giannisvar είπε Και;; πως σου φαινεται;; Σήμερα το μεσημέρι έγινε η αποστολή και μάλλον θα το έχω στα χέρια μου 1η Ιουλίου. Πάντως σε περίπτωση που επιλέξεις το Poco X3 Pro αν δεν έχεις πρόβλημα με αγορές από το εξωτερικό θα σου πρότεινα να το πάρεις από το Amazon όπου βγαίνει 176€ μαζί με τα μεταφορικά και έχεις 2 χρόνια εγγύηση. https://www.amazon.es/POCO-Pro-Smartphone-DotDisplay-Snapdragon/dp/B08YKDKZTX Απλά θα πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή στο Prime. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από intruder99
Giannisvar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, intruder99 είπε Σήμερα το μεσημέρι έγινε η αποστολή και μάλλον θα το έχω στα χέρια μου 1η Ιουλίου. Πάντως σε περίπτωση που επιλέξεις το Poco X3 Pro αν δεν έχεις πρόβλημα με αγορές από το εξωτερικό θα σου πρότεινα να το πάρεις από το Amazon όπου βγαίνει 176€ μαζί με τα μεταφορικά και έχεις 2 χρόνια εγγύηση. https://www.amazon.es/POCO-Pro-Smartphone-DotDisplay-Snapdragon/dp/B08YKDKZTX Απλά θα πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή στο Prime. Σε ευχαριστώ πολύ, αλλα θα παραγγείλω απο Ελλαδα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από Giannisvar 1
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vargas είπε Κάποιο λάθος κάνεις . Το x3 pro έχει πάρει ήδη 12.5 και είναι τελείως fluid. 4 λεπτά υπόθεση κ καθάρισες . Όποιος λέει ότι βλεπει ξανά ads απλά δεν λέει την αλήθεια Νομίζω αν πας στα 270 πας καρφι σε f3 που είναι τρομερό vfm. Mεχρι τα 250 δεν έχει αντίπαλο το x3 pro .και για να τα λέμε όλα καλή επιλογή το realme , αλλά χωρίς καν 4g+ , και χωρίς volte στην. Vodafone.. Προσπαθείς μανιωδώς να πείσεις τον κόσμο να πάρει xiaomi. Αυτοί που δεν έχουν εμπειρία της xiaomi καλό είναι να μην πάρουν. Θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Εάν έχουν ήδη εμπειρία εντάξει, εάν όχι καλό είναι να αποφεύγονται. H Xiaomi έχει υποσχεθεί ότι θα το φτιάξει το ui, αλλά σε μελλοντική αναβάθμιση. Οχι στην 12,5.Τότε τα ξαναλέμε. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από osfp1978 1
Giannisvar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Τσέκαρα σημερα στο σκρουτζ και είδα οτι η τιμη των Xiaomi Mi 10T Lite (128GB) και Xiaomi Mi 10 Lite (128GB), ειναι γυρω στα 255-265€. Το σκεφτομαι.... αναμεσα σε αυτα τα τρια; Δηλαδη Xiaomi Mi 10T Lite (128GB) και Xiaomi Mi 10 Lite (128GB) και Realme 7 pro;;;; Ποιο λέτε; @osfp1978 @intruder99 @vargas @mp44christos @eko13 @telis Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2021 από Giannisvar
vargas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, osfp1978 είπε Προσπαθείς μανιωδώς να πείσεις τον κόσμο να πάρει xiaomi. Αυτοί που δεν έχουν εμπειρία της xiaomi καλό είναι να μην πάρουν. Θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα. Εάν έχουν ήδη εμπειρία εντάξει, εάν όχι καλό είναι να αποφεύγονται. H Xiaomi έχει υποσχεθεί ότι θα το φτιάξει το ui, αλλά σε μελλοντική αναβάθμιση. Οχι στην 12,5.Τότε τα ξαναλέμε. Αλήθεια τώρα; Εσύ σε κάθε ποστ χωρίς να έχεις καν xiaomi μας λες για την. Realme ακόμα κ αν δεν την σκέφτεται καν ο αγοραστής . . Δεν έχεις την συσκευή δεν ξέρεις τι έχει διορθωθεί και αναφέρεις στερεότυπα τα οποία φυσικά κ δεν ισχύουν. Εγώ αλλάζω αν α δύο μήνες κινητό , δεν θα πω σε κανένα να πάρει mi 10 lite η 10 t lite .Σε αυτά τα χρήματα που κοστίζουν υπάρχουν καλύτερες συσκευές. Από την άλλη ως τα 250 ξέρω ότι x3 pro δεν έχει καμία άλλη εταιρεία . Αν μιλάμε για παραπάνω χρήματα υπάρχουν ανώτερες προτάσεις οι οποίες αξίζουν τα χρήματα τους.
eko13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Το Mi 10T Lite το πρότεινα σε έναν φίλο και είναι πολύ ικανοποιημένος. Προσωπικά είναι ανάμεσα σε 10Τ Lite, Note 10 pro και Χ3 pro.
vargas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, eko13 είπε Το Mi 10T Lite το πρότεινα σε έναν φίλο και είναι πολύ ικανοποιημένος. Προσωπικά είναι ανάμεσα σε 10Τ Lite, Note 10 pro και Χ3 pro. Το 10 t lite δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση . Το 10 pro έχει καλή κάμερα την ημέρα , καλη amoled , κακή low light φωτόγραφια κ απαράδεκτο βίντεο , όπως και τα πιο πολλά mid range . To χ3 pro είναι η vfm πρόταση του 21 , αν μπορεί να συνηθίσει το βάρος και την έλλειψη amoled είναι σούπερ λύση
osfp1978 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, vargas είπε Αλήθεια τώρα; Εσύ σε κάθε ποστ χωρίς να έχεις καν xiaomi μας λες για την. Realme ακόμα κ αν δεν την σκέφτεται καν ο αγοραστής . . Δεν έχεις την συσκευή δεν ξέρεις τι έχει διορθωθεί και αναφέρεις στερεότυπα τα οποία φυσικά κ δεν ισχύουν. Εγώ αλλάζω αν α δύο μήνες κινητό , δεν θα πω σε κανένα να πάρει mi 10 lite η 10 t lite .Σε αυτά τα χρήματα που κοστίζουν υπάρχουν καλύτερες συσκευές. Από την άλλη ως τα 250 ξέρω ότι x3 pro δεν έχει καμία άλλη εταιρεία . Αν μιλάμε για παραπάνω χρήματα υπάρχουν ανώτερες προτάσεις οι οποίες αξίζουν τα χρήματα τους. Φυσικά και δεν εχω τωρα.Ειχα και είδα τη γλύκα.Ειχα το ,note 9s για ενα μηνα και απηυδησα ,τοσο χαλια δεν το περίμενα. Αντίστοιχα και εσυ σε καθε ποστ κανεις λες και έχεις μετοχές στην χιαομι.Και προσπαθείς να πείσεις εμας για κάτι που παραδέχεται η ιδια η εταιρεία....Αυτο και μονο νομιζω λεει πολλα.....
vargas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Φυσικά και δεν εχω τωρα.Ειχα και είδα τη γλύκα.Ειχα το ,note 9s για ενα μηνα και απηυδησα ,τοσο χαλια δεν το περίμενα. Αντίστοιχα και εσυ σε καθε ποστ κανεις λες και έχεις μετοχές στην χιαομι.Και προσπαθείς να πείσεις εμας για κάτι που παραδέχεται η ιδια η εταιρεία....Αυτο και μονο νομιζω λεει πολλα..... Είχες την χειρότερη συσκευή , δεν μπορεις να κρίνεις συσκευές που δεν έχουν hardware κ software ιδιο
eko13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Αυτο που επειδη ειχες μια entry level συσκευη και σου βγηκε μαπα, να εισαι καθετα αντιθετος με μια μαρκα συνολικα, να το προσεξεις... Στην τεχνολογια δεν υπαρχουν απολυτα... Και εγω ειχα τις χειροτερες των εντυπωσεων απο το Huawei y5 2018. Δεν σημαινει οτι δεν ψαξω λιγο και τις σειρες P, αμα εχει καποιο μοντελο που με καλυπτει και ο κοσμος λεει καλα λογια... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, osfp1978 είπε Φυσικά και δεν εχω τωρα.Ειχα και είδα τη γλύκα.Ειχα το ,note 9s για ενα μηνα και απηυδησα ,τοσο χαλια δεν το περίμενα. Αντίστοιχα και εσυ σε καθε ποστ κανεις λες και έχεις μετοχές στην χιαομι.Και προσπαθείς να πείσεις εμας για κάτι που παραδέχεται η ιδια η εταιρεία....Αυτο και μονο νομιζω λεει πολλα..... Κοιτα, αν παρεις αυτο π.χ Xiaomi Mi 11 Ultra θα ειναι σιγουρα καλο. Οχι απλα καλο , στρακες θα πεταει και σπιθες. Απλα στα λεφτα που ζηταει , προσωπικη αποψη, 9 στους 10 θα πανε κατευθειαν σε iphone ή samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα