Προς το περιεχόμενο

Realme 7 pro ή Xiaomi Mi 10T Lite ή Xiaomi Mi 10 Lite;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και ειμαι αναμεσα σε realme 7 pro και poco x3 pro.

Δεν ξερω ποιο απο τα δύο.

Εσεις τι προτείνετε; Οσόι τα έχετε ηδη στην κατοχή σας, ποια είναι η επειρία σας με αυτα τα κινητά;

Ευχαριστώ!!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει πρώτα να μας πεις τι σε ενδιαφέρει σε ένα κινητό. Για παράδειγμα, εγώ προτιμώ το Realme 7 Pro διότι έχει 65W φόρτιση (που συνήθως συναντάς σε flagship κινητά) και AMOLED οθόνη. Αλλά αν το θέλεις για gaming νομίζω πως το Poco X3 Pro είναι μια καλύτερη επιλογή.

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ.

Όχι όχι δεν παιζω παιχνίδια. Το χρησιμοποιώ για social media, emails, πολλές ώρες βιντεοσυνομιλιων, μουσική.

1 ώρα πριν, intruder99 είπε

Πρέπει πρώτα να μας πεις τι σε ενδιαφέρει σε ένα κινητό. Για παράδειγμα, εγώ προτιμώ το Realme 7 Pro διότι έχει 65W φόρτιση (που συνήθως συναντάς σε flagship κινητά) και AMOLED οθόνη. Αλλά αν το θέλεις για gaming νομίζω πως το Poco X3 Pro είναι μια καλύτερη επιλογή.

1 ώρα πριν, intruder99 είπε

Όχι όχι δεν παιζω παιχνίδια. Το χρησιμοποιώ για social media, emails, πολλές ώρες βιντεοσυνομιλιων, μουσική.

Δημοσ.

Από λογιστικο realme. Σαν κινητό to x3 Pro είναι μακράν καλύτερο. Τώρα βέβαια για αυτό που το θες στα κάνει και το realme. 

• Like 1
Δημοσ.

Στο realme, επειδη η αναγνωριση του δαχτυλικού είναι πάνω στην οθόνη θα μπορέσω να βάλω τζαμακι προστασίας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Από λογιστικο realme. Σαν κινητό to x3 Pro είναι μακράν καλύτερο. Τώρα βέβαια για αυτό που το θες στα κάνει και το realme. 

Έ όχι και μακράν καλύτερο. Όσων αφορά το SoC σίγουρα είναι πολύ ανώτερο. Αλλά σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί το Realme 7 Pro. Και ναι είμαι από αυτούς που προτιμούν 60Hz AMOLED οθόνη παρά 120Hz IPS. :)

• Like 2
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η διαφορα στις επιδοσεις ειναι τοσο μεγαλη που δινει γερο πλεονεκτημα απεναντι στον ανταγωνισμο. Απο εκει και περα ειναι τι θελει ο καθενας. πχ το 7 προ δεν εχει FM ραδιο... Επισης η 48αρα καμερα του x3 pro δεν ειναι τοσο ασχημη οσο φαινεται σαν νουμερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το poco μου αρέσει μόνο για τον επεξεργαστή του. Ενώ το realme μου αρέσει πολύ περισσότερο αλλά κολλάω λίγο στον επεξεργαστή. Δεν αλλάζω συχνά κινητά, δηλαδη τα κρατάω 2-3 Χρόνια.

Επεξ/σία από Giannisvar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, Giannisvar said:

Το poco μου αρέσει μόνο για τον επεξεργαστή του. Ενώ το realme μου αρέσει πολύ περισσότερο αλλά κολλάω λίγο στον επεξεργαστή. 

Δεν μου φαίνεσαι σαν τύπος που θα εκμεταλλευτει τα 120χζ. Αλλά από λογισμικό μακριά από ποκο. Εγώ δηκ αν το έπαιρνα θα πήγαινε απευθείας για custom rom. Δες το ρεντιτ μιλάμε για πόλυ χαλί. Το θέμα σου είναι να έχει αρκετή ραμ και χώρο. Και μια κάμερα να κάνεις την δουλειά σου. 

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Δεν μου φαίνεσαι σαν τύπος που θα εκμεταλλευτει τα 120χζ. Αλλά από λογισμικό μακριά από ποκο. Εγώ δηκ αν το έπαιρνα θα πήγαινε απευθείας για custom rom. Δες το ρεντιτ μιλάμε για πόλυ χαλί. Το θέμα σου είναι να έχει αρκετή ραμ και χώρο. Και μια κάμερα να κάνεις την δουλειά σου. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν παιζω παιχνίδια στο κινητό, σπάνια καμία φορά όταν βαριέμαι μπορεί να κατεβάσω κανένα αλλά μέχρι εκεί. Να φανταστείς το κινητό που έχω τώρα εδώ και 3 χρόνια είναι το samsung j3 2017.

Δημοσ.

Μονο και μονο απο θεμα λογισμικου....μακρια απο χιαομι/ποκο....

Τι να τον κανεις τον καλυτερο επεξεργαστη οταν αυτο κολλαει,βγαζει διαφημισεις και κανει αρλουμπες γενικα...Οταν η χιαομι τα φτιαξει ολα αυτα το ξανασυζηταμε.Και εσυ (οπως και εγω) προερχεσαι απο αλλη ετσιρια,αρα θα εισαι πρωταρης στα χιαομι/ποκο.

Πας κατ ευθειαν για realme.Ενα μηνα ειχα χιαομι και βλαστημησα την ωρα και τη στιγμη που το πηρα.Ευτυχως πουληθηκε συντομα.Πηρα realme και ειδα το φως μου......

• Like 4
Δημοσ.

Θα το μετανιώσεις γτ έχουν χαοτική διαφορά. Δεν ήθελε να γράψω πραγματικά, αλλά διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Διαφήμισεις είναι 3 λειτα υπόθεση τις απενεργοποίεις και τέλος έχει άπειρα βίντεο στο youtube. Λειτουργικό με την 12 .5 ξέχαστε ότι ξέρατε για το miui.  Το realme όντως έχει πολύ καλο λειτουργικό , αλλά έχει κ ένα soc δύο ετών πλέον και εξαιρετικά αδυναμο. Τα  ζυγίζεις κ αποφασίζεις 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vargas είπε

Θα το μετανιώσεις γτ έχουν χαοτική διαφορά. Δεν ήθελε να γράψω πραγματικά, αλλά διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Διαφήμισεις είναι 3 λειτα υπόθεση τις απενεργοποίεις και τέλος έχει άπειρα βίντεο στο youtube. Λειτουργικό με την 12 .5 ξέχαστε ότι ξέρατε για το miui.  Το realme όντως έχει πολύ καλο λειτουργικό , αλλά έχει κ ένα soc δύο ετών πλέον και εξαιρετικά αδυναμο. Τα  ζυγίζεις κ αποφασίζεις 

Καλυτερα παλαιοτερο επεξεργαστη και σωστή λειτουργία  παρα νεότερο επεξεργαστή και προβλήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...