KonstasK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας, μόλις απέκτησα ένα aw s4 και ψάχνω να βρω δεύτερο φορτιστή για να μείνει μόνιμα στην δουλειά αλλά έχω κατά μπερδευτεί. Αντί να δώσω 30 κάτι για τον αυθεντικό υπάρχει πιο φθηνή λύση που να φορτίζει κανονικά; διαβάζω ότι χρειάζεται mfi πιστοποίηση και πολλοί 3rd party δεν δουλεύουν πλέον.
koutsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KonstasK είπε Καλησπέρα σας, μόλις απέκτησα ένα aw s4 και ψάχνω να βρω δεύτερο φορτιστή για να μείνει μόνιμα στην δουλειά αλλά έχω κατά μπερδευτεί. Αντί να δώσω 30 κάτι για τον αυθεντικό υπάρχει πιο φθηνή λύση που να φορτίζει κανονικά; διαβάζω ότι χρειάζεται mfi πιστοποίηση και πολλοί 3rd party δεν δουλεύουν πλέον. Εγώ πάντως που πήρα έναν με 4,99€ από ebay μια χαρά δουλεύει. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από koutsis
KonstasK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Αλήθεια; τι να πω. Επειδή είμαι από επαρχία είναι δύσκολη η δοκιμή. Από ebay και Κίνα δεν ψωνίζω πλέον μέχρι να περασει η 1 Ιουλίου και δω τι γίνεται με το ΦΠΑ και τελωνείο. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα