Despan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Γεια σας παιδιά! Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρω κάπου στην Ελλάδα το Chosen και το Il ballo della vita των Måneskin είτε σε βινύλιο είτε σε cd? *Για όποιον ενδιαφέρεται το Teatro d’ ira είναι διαθέσιμο στα public και σε βινύλιο και σε cd!
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 4 minutes ago, Basilhs23___ said: Και γιατί δεν το ψάχνεις στο youtube? 45 minutes ago, Despan said: είτε σε βινύλιο είτε σε cd?
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ναι, αυτό το διάβασα, εννοώ, γιατί δεν το κατεβάζει από το Internet να το γράψει σε ένα cd. Το βινύλιο μόνο αν θέλει να το βάλει σε pickup.
lasithi12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ναι, αυτό το διάβασα, εννοώ, γιατί δεν το κατεβάζει από το Internet να το γράψει σε ένα cd. Το βινύλιο μόνο αν θέλει να το βάλει σε pickup. απορώ αν εχεις πληρώσει ποτέ για μουσική. υπάρχει και κόσμος και που πληρώνει, και συλλέγει και και και αδιανόητο ε; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από lasithi12 2
Despan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξέρω ότι μπορώ να τα ακούω στο YouTube,να τα γράψω σε ένα cd ή βινύλιο,αλλά θέλω να κάνω μια συλλογή από τα original και μόνο!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας,όμως! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από Despan
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, lasithi12 είπε απορώ αν εχεις πληρώσει ποτέ για μουσική. υπάρχει και κόσμος και που πληρώνει, και συλλέγει και και και αδιανόητο ε; Μπράβο το άχρηστο post του thread. Αν ο άνθρωπος είναι συλλέκτης δίσκων δεν θα μπει να ρωτήσει εδώ που να βρει τι, ξέρει που να ψάξει. Αν είχε μαγαζί που εκεί πρέπει να είναι αναγκαστικά γνήσιοι δίσκοι πάλι δεν θα ρωτούσε εδώ. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να πληρωνουν, οκ γουστο τους και καπέλο τους, δικά τους τα χρήματα ότι θέλουν τα κάνουν. Στα υπόλοιπα. Ποτε δεν ήμουν φανατικός με την μουσική και τους τραγουδιστές/μπάντες για να θεωρήσω σημαντικό να πληρώσω για να αποκτήσω τον δίσκο κάποιου/ων. Δεν έχω πληρώσει και ούτε πρόκειται. Αν ήθελα να ακούσω έβαζα tv/radio και πιο μετά αν ήθελα κάτι το κατέβαζα και το αποθήκευα στον σκληρό ή σε κάποια cd. Πλέον ότι θέλω να ακούσω το ακούω από το Internet. 4 ώρες πριν, Despan είπε Ξέρω ότι μπορώ να τα ακούω στο YouTube,να τα γράψω σε ένα cd ή βινύλιο,αλλά θέλω να κάνω μια συλλογή από τα original και μόνο!!! Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας,όμως! Αν σε ενδιαφέρουν οι συλλογές. Ψάξε στο google να βρεις μαγαζί ή ηλεκτρονικό κατάστημα που να πουλάει. Αν δεν βρεις ψάξε από ebay/Amazon αν πουλάει κάποιος. Τέλος ρώτα σε σελίδες συλλέκτων αν γνωρίζουν άτομα που να πουλάνε στο μιλητο η να κάνουν ανταλλαγές. Αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα