SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μιας και μου ζητηθηκε να τρεξω ενα τεστ στο TeamGroup C183 128GB USB 3.1 της προσφορας, εσβησα το volume απο το disk management. Μετα ετρεξα το write test απο hdtune και αφου το αφαιρεσα απο το pc, δεν το αναγνωριζουν τα windows (συνδεεται αποσυνδεεται). Προσπαθω να το κανω φορματ μεσω s10+ (βγαζει unsupported smi device) αλλα ουτε και εκει γινεται κατι. Με chkdsk /X /f Χ: βγαζει "The type of the file system is RAW.CHKDSK is not available for RAW drives." Λογικα ειναι θεμα software. Και απο λαπτοπ τα ιδια κανει. Παιζει καποιος τροπος εκτος windows να το κανω φορματ?
panoc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μιας και μου ζητηθηκε να τρεξω ενα τεστ στο TeamGroup C183 128GB USB 3.1 της προσφορας, εσβησα το volume απο το disk management. Μετα ετρεξα το write test απο hdtune και αφου το αφαιρεσα απο το pc, δεν το αναγνωριζουν τα windows (συνδεεται αποσυνδεεται). Προσπαθω να το κανω φορματ μεσω s10+ (βγαζει unsupported smi device) αλλα ουτε και εκει γινεται κατι. Με chkdsk /X /f Χ: βγαζει "The type of the file system is RAW.CHKDSK is not available for RAW drives." Λογικα ειναι θεμα software. Και απο λαπτοπ τα ιδια κανει. Παιζει καποιος τροπος εκτος windows να το κανω φορματ? φτιαξε νεο partition απο τα windows, raw σημαινει οτι δεν υπαρχει partition για να γινει format.
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) @panoc Δεν εχω καν την ευκαιρια για να κανω format μεσω windows/disk management. Ολο συνδεεται και αποσυνδεεται. Και quick format δοκιμασα μεσω diskpart αλλα δεν "προλαβαινω" Παιζει και να επεσα σε ελαττωματικο κομματι Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από SabotazNic
panoc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε @panoc Δεν εχω καν την ευκαιρια για να κανω format μεσω windows/disk management. Ολο συνδεεται και αποσυνδεεται. Και quick format δοκιμασα μεσω diskpart αλλα δεν "προλαβαινω" Παιζει και να επεσα σε ελαττωματικο κομματι αρα του εχεις φτιαξει partition ? Εαν ναι, μαλλον εγινε αυτο που ειπα στο αλλο thread, πεθανε πριν καν αρχισει και δε το ξερει. Φαινεται αλλωστε απο το hdtune οτι κατι δε παει καθολου καλα.
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, panoc είπε αρα του εχεις φτιαξει partition ? Εαν ναι, μαλλον εγινε αυτο που ειπα στο αλλο thread, πεθανε πριν καν αρχισει και δε το ξερει. Φαινεται αλλωστε απο το hdtune οτι κατι δε παει καθολου καλα. Να ρισκαρω και το 2ο? 😂
panoc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Να ρισκαρω και το 2ο? 😂 Ειλικρινα στη θεση σου θα το εκανα, τουλαχιστο θα ηξερα οτι ειναι μαπες θα τα γυρναγα πισω να παρω αλλη μαρκα...
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Να ρισκαρω και το 2ο? 😂 Θα σου λεγα οχι.Απλα θα πεθανει αργοτερα εκεινο... 😂 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από Dantε
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 @panoc @Dantε μαπα το καρπουζι μου φαινεται και στο 2ο
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Ε αυτα τα φθηνα στικακια ετσι ειναι. Μεγαλη χωρητικοτητα που δε μπορεις να την εκμεταλλευτεις καθως η ταχυτητα παει πατο μετα απο λιγο. Αν τελικα το γεμισεις ,μπορει να πεθανει απλα καποια στιγμη οποτε δε μπορεις να το εχεις και για backup.Για μικρα αρχεια οκ,εχει νοημα αλλα τι να τα κανεις τα 128 γιγα τοτε.
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, panoc είπε Τι τελείωσε το hdtune τεστ; Όχι, είπα να μην το ρισκάρω και ξεκίνησα αντιγραφή αρχείου 😂 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα