Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βάλω την μπαγαζιερα  της  MENABO DIAMOND 500 (500lt 209cm )σε OPEL ASTRA K. Μ ανησυχεί το μήκος, μήπως είναι μεγάλη ή εξέχει πολύ απο το όχημα. Εν έχει κάποιος γνώμη θα ήθελα να μου πει. Εν γνωρίζεται την συγκεκριμένη μπαγαζιέρα θα ήθελα γνώμες για την χωρητικότητα της . Θα φορτώνεται με καροτσάκια μωρού και βαλίτσες για ταξίδι/ Ευχαριστώ προκταβολικά

Ενδεικτικά τα χαρακτηριστικά της:

https://loukissas.car.gr/parts/view/8427450/?fbclid=IwAR3JDPHVvk9c55TsnmnfQOUxGYSDAQHmVpAuAe9Qatd8uUJGUzci1sMWOSI

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

2 μέτρα είναι. Το αμάξι σου παραπάνω. Άρα δε θα εξέχει. 

Από την οροφή του αυτοκινήτου λέω ότι μπορείτε να εξέχει. Η οροφή δεν είναι δύο μέτρα.

Δημοσ.
17 hours ago, Billva said:

Καλημέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να βάλω την μπαγαζιερα  της  MENABO DIAMOND 500 (500lt 209cm )σε OPEL ASTRA K. Μ ανησυχεί το μήκος, μήπως είναι μεγάλη ή εξέχει πολύ απο το όχημα. Εν έχει κάποιος γνώμη θα ήθελα να μου πει. Εν γνωρίζεται την συγκεκριμένη μπαγαζιέρα θα ήθελα γνώμες για την χωρητικότητα της . Θα φορτώνεται με καροτσάκια μωρού και βαλίτσες για ταξίδι/ Ευχαριστώ προκταβολικά

https://loukissas.car.gr/parts/view/8427450/?fbclid=IwAR3JDPHVvk9c55TsnmnfQOUxGYSDAQHmVpAuAe9Qatd8uUJGUzci1sMWOSI

Πόσο θα εξέχει; 

Το οποίο δε θα πρέπει να σε επηρεάζει, καθώς είναι εργαλείο η μπαγαζιερα.

Σαν εναλλακτική μπορείς να δεις την thule pacific 200

Την έχω και είναι μια χαρά 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Billva είπε

Από την οροφή του αυτοκινήτου λέω ότι μπορείτε να εξέχει. Η οροφή δεν είναι δύο μέτρα.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή και να εξέχει από την οροφή του αυτοκινήτου δεν υπάρχει πρόβλημα; Σε όραση ή αεροδυναμική ή ακόμη και σε καλαισθησία;

Δημοσ.

Όραση δεν ενοχλεί. 

Αεροδυναμική δε ξέρω, αλλά ούτως η άλλως οι ταχύτητες σου θα είναι μέχρι 120-130 χλμ/ώρα

Καλαισθησία είναι θέμα γούστου. Προσωπικά δε με ενοχλεί, καθώς είναι ότι πιο χρήσιμο μπορείς να προσθέσεις στο αυτοκίνητο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/6/2021 στις 12:37 ΜΜ, Billva είπε

απο τον ουρανό θα εξέχει, αλλά πρόβλημα δεν θα έχεις πουθενα.  βασικά όλες σε αυτά τα μεγέθη εξέχουν, αν όμως πάρεις μικρότερη θα το μετανιώσεις (ήμουν στην ίδια φάση με καρότσια, πατίνια, βαλίτσες κτλ).  Μεγάλη προσοχή στο εσωτερικό ύψος της μπαγκαζιέρας για να χωράει αυτά που θέλεις... δες και καμια άλλη τουλάχιστον για  σύγκριση.

Μονιμα έχω μόνο τις μπάρες, την μπαγκαζιέρα την βγάζω ακόμα και αν είναι να την χρησιμοποιήσω συνεχόμενα σκ, λόγο ότι κάνει έναν θορυβο παραπάνω όταν ειναι άδεια. επίσης, μήν βάλεις μπάρες τετράγωνες, μετά απο κάποια χλμ σφυρίζουν...  Μακράν το πιιο χρήσιμο εργαλείο για το οικογενειακό αμάξι!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...