GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Αγόρασα κάτι από ένα κατάστημα jumbo. Έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω εντός των 14 ημερών η δεν ισχύει στην περίπτωση μου ?
TuXaKoS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Αγόρασα κάτι από ένα κατάστημα jumbo. Έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω εντός των 14 ημερών η δεν ισχύει στην περίπτωση μου ? Όχι. Σε αγορές από κατάστημα δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής σε 14 μέρες. Αυτό ισχύει μόνο στις αγορές από απόσταση.
petran91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αγόρασα κάτι από ένα κατάστημα jumbo. Έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω εντός των 14 ημερών η δεν ισχύει στην περίπτωση μου ? Το jumbo δεχεται κανονικα επιστροφες και μαλιστα χωρις αποδειξη. 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Όχι. Σε αγορές από κατάστημα δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής σε 14 μέρες. Αυτό ισχύει μόνο στις αγορές από απόσταση. Τότε, γιατί το jumbo: επιστροφή ΥΓΕΙΩΝ τάδε ημέρα ? Μόλις τώρα, petran91 είπε Το jumbo δεχεται κανονικα επιστροφες και μαλιστα χωρις αποδειξη. Το είχα αγοράσει 04 Ιουνίου.
TuXaKoS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Τότε, γιατί το jumbo: επιστροφή ΥΓΕΙΩΝ τάδε ημέρα ? Γιατί το Jumbo έχει και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ κατάστημα: Αναφορά σε κείμενο Επιστροφή Προϊόντων e-Shop σε Κατάστημα JUMBO Τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το e-JUMBO μπορούν να επιστραφούν και σε κάποιο Κατάστημα JUMBO Βάση νομοθεσίας δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής.
petran91 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τότε, γιατί το jumbo: επιστροφή ΥΓΕΙΩΝ τάδε ημέρα ? Το είχα αγοράσει 04 Ιουνίου. Ενα μηνα νομιζω εχεις περιθωριο. Παρε τηλ να το επιβεβαιωσεις. Επισης προσοχη δεχονται συγκεκριμενες ημερες τις επιστροφες. 1
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, TuXaKoS είπε Γιατί το Jumbo έχει και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ κατάστημα: Βάση νομοθεσίας δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής. Το λες από εμπειρία η βάση νομοθεσίας ?
TuXaKoS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Το λες από εμπειρία η βάση νομοθεσίας ? Το λέω καθαρά βάση νομοθεσίας. Υπάρχουν καταστήματα που δέχονται επιστροφές (π.χ. Lidl). Δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις.
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 2 minutes ago, TuXaKoS said: Γιατί το Jumbo έχει και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ κατάστημα: Βάση νομοθεσίας δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής. 1 minute ago, GREGORYMO said: Το λες από εμπειρία η βάση νομοθεσίας ? Δικαίωμα υπαναχώρησης (οι 14 μέρες που ρωτάς), υπάρχει σε ηλεκτρονικές αγορές.
GREGORYMO Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 29 λεπτά πριν, petran91 είπε Ενα μηνα νομιζω εχεις περιθωριο. Παρε τηλ να το επιβεβαιωσεις. Επισης προσοχη δεχονται συγκεκριμενες ημερες τις επιστροφες. Ευχαριστώ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οκ. Θα δούμε αν μπέρδεψω κάπου... 29 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Το λέω καθαρά βάση νομοθεσίας. Υπάρχουν καταστήματα που δέχονται επιστροφές (π.χ. Lidl). Δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις. Ευχαριστώ. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οκ. Θα δούμε όταν πάω...
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Αγόρασα κάτι από ένα κατάστημα jumbo. Έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω εντός των 14 ημερών η δεν ισχύει στην περίπτωση μου ? Όχι ΔΙΚΑΙΩΜΑ δεν έχεις. Αν το Jumbo δέχεται την επιστροφή, έχεις ένα "προνομιο" που σου έδωσε το μαγαί αλλά όχι το "δικαίωμα"
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το σίδερο θα επιστρέψεις; ΝΑΙ διότι είναι ΜΩΒ Spoiler
DownUNDERground Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλω να τον γνωρίσω... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από DownUNDERground
skoulas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Τα Jumbo δέχονται επιστροφές προϊόντων ΧΩΡΙΣ απόδειξη οπότε δεν τους ενδιαφέρει πότε το αγόρασες... Πρόσφατα επέστρεψα παιχνίδια από τα Χριστούγεννα... Απλά να θυμάσαι ότι: 1. Έχουν συγκεκριμένες ημέρες για επιστροφές 2. Το πιστωτικό που θα σου κόψουν πρέπει να "εξαργυρώσεις" την ίδια ημέρα 3. Το προϊόν που θα επιστρέψεις θα πρέπει να υπάρχει σαν κωδικός (ακόμα και ως εξαντλημένο) στο κατάστημα. Αν έχει καταργηθεί ως κωδικός δεν θα σου το επιστρέψουν (μου έχει συμβεί με παιδικά ρούχα που έγινε μετάβαση από καλοκαίρι-χειμώνα και το επόμενο καλοκαίρι είχε καταργηθεί ο κωδικός)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα