mindreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Φλασακι kingston με ταχυτητες πανω απο 100mb/s οταν αγοραστηκε πριν απο δεκαετια, πλεον με προγραμμα μετρησης ταχυτητας, πιανει 25mb/s read και 40mb/s write!!! Chedkdisk κανω καθε τοσο. Φορματ, πριν πολλα χρονια. Ειναι σημαδι οτι το φλασακι ετοιμαζεται να χαλασει; Με τα χρονια πεφτει η ταχυτητα, λογω φθορας; Ή δεν ισχυει αυτο; Τι γνωριζουμε;
ICE-T Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, mindreader είπε Φλασακι kingston με ταχυτητες πανω απο 100mb/s οταν αγοραστηκε πριν απο δεκαετια, πλεον με προγραμμα μετρησης ταχυτητας, πιανει 25mb/s read και 40mb/s write!!! Chedkdisk κανω καθε τοσο. Φορματ, πριν πολλα χρονια. Ειναι σημαδι οτι το φλασακι ετοιμαζεται να χαλασει; Με τα χρονια πεφτει η ταχυτητα, λογω φθορας; Ή δεν ισχυει αυτο; Τι γνωριζουμε; απαντάς μόνος σου στην ερώτηση που κάνεις (10 χρόνια χρήση) οπότε είναι λογικό να έχει πέσει η απόδοση του. 2
mindreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, ICE-T είπε απαντάς μόνος σου στην ερώτηση που κάνεις (10 χρόνια χρήση) οπότε είναι λογικό να έχει πέσει η απόδοση του. Αρα ειναι αναμενομενο, και φυσιολογικη φθορα. Δεν ημουν σιγουρος, οτι οντως ειναι νορμαλ να πεφτει η αποδοση με τα χρονια. 1
ICE-T Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, mindreader είπε Αρα ειναι αναμενομενο, και φυσιολογικη φθορα. Δεν ημουν σιγουρος, οτι οντως ειναι νορμαλ να πεφτει η αποδοση με τα χρονια. ναι φιλε μου δυστυχως η αποδοση πεφτει ειδικα αν η χρηση ηταν ακομη μεγαλυτερη σε εγγραφες θα εβλεπες την πτωση πολυ ποιο γρηγορα,οποτε μπορεις να πεις ηταν πολυ τιμιο το στικακι και ηταν πολυ καλη αγορα 1
mindreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Και αν καταλαβαινω καλα, κανοντας projection στο μελλον, απο την πολυ 'πτωση', δεν θα αργησει να τα τιναξει. Δεν εχω παραπονο βεβαια. Απλα ηθελα να παρω γνωμες και να σιγουρευτω. Θα μεταφερω τα αρχεια σε εντελως νεο φλασακι. Μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως, που εφτασε να ειναι το read χειροτερο απο το write speed! Δηλαδη, πιστευα οτι αυτο δεν υπηρχε! Να φανταστειτε οτι μιλαμε για φλασακι με read στα 200mb/s οταν το αγορασα! Δεν γνωριζα οτι με τα χρονια μπορει να πεσει τοσο πολυ η αποδοση. 1
ICE-T Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, mindreader είπε Και αν καταλαβαινω καλα, κανοντας projection στο μελλον, απο την πολυ 'πτωση', δεν θα αργησει να τα τιναξει. Δεν εχω παραπονο βεβαια. Απλα ηθελα να παρω γνωμες και να σιγουρευτω. Θα μεταφερω τα αρχεια σε εντελως νεο φλασακι. Μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως, που εφτασε να ειναι το read χειροτερο απο το write speed! Δηλαδη, πιστευα οτι αυτο δεν υπηρχε! Να φανταστειτε οτι μιλαμε για φλασακι με read στα 200mb/s οταν το αγορασα! Δεν γνωριζα οτι με τα χρονια μπορει να πεσει τοσο πολυ η αποδοση. και το ακριβότερο φλασάκι να είχες αγοράσει φίλε μου το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες, νομίζω 5 χρόνια είναι η εγγύηση στα περισσότερα, επόμενος για εμένα έκανε την δουλειά του με το παραπάνω,αν έμεινες ευχαριστημένος που έμεινες θα κοίταζα να αγοράσω πάλι από την ίδια εταιρεία. 2
slr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δοκίμασε να το κάνεις διαμόρφωση(format) με απενεργοποιημένο το κουμπί της γρήγορης διαμόρφωσης. Θα δεις διαφορά αλλά δεν ξέρω πόση. 2
mindreader Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, slr είπε Δοκίμασε να το κάνεις διαμόρφωση(format) με απενεργοποιημένο το κουμπί της γρήγορης διαμόρφωσης. Θα δεις διαφορά αλλά δεν ξέρω πόση. Το εκανα σημερα. Full format, εκανε κανενα εικοσαλεπτο. Read/write, περιπου 25-30mb/s! Πως καταληγει ενα φλασακι! Αναρωτιεμαι πλεον αν ειναι ασφαλες ακομη και για εφεδρικη χρηση.
atheatos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Έχουν αναφερθεί παραδείγματα απώλειας δεδομένων από φλασακια στο παρελθόν. Για εφεδρική χρήση μόνο εξειδικευμένα μηχανήματα και cloud. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα