SKRUTZ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Η Microsoft άνοιξε και πάλι το Design Lab που μπορούμε να φτιάξουμε το χειριστήριο του XBOX στα χρώματα που θέλουμε. Επειδή έκανα την παραγγελία μου αλλά παιδεύτηκα λίγο να παραγγείλω από Ευρώπη, ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω link που μπορούμε να παραγγείλουμε στην Ελλάδα (μου τα έδωσε το Support μετά από κουβέντα που έκανα μαζί τους) Γαλλία: https://www.microsoft.com/fr-fr/store/configure/xbox-design-lab/900WZDF9XJVG Για αγορά μου έδωσε επιλογή μόνο με paysafe card Γερμανία: https://www.microsoft.com/de-de/store/configure/xbox-design-lab/900WZDF9XJVG Για αγορά μου έδωσε επιλογή paypal και paysafe card Γράφει ότι επειδή είναι custom το design θα έρθει σε 3-4 εβδομάδες με δωρεάν μεταφορικά. Το κόστος του είναι στα 70€ Υπάρχει επιλογή να χαραχτεί πάνω στο χειρηστήριο δικό μας μήνυμα μέχρι 16 Λατινικούς χαρακτήρες αλλά με κόστος +10€ Για όποιον ενδιαφέρεται για τα κλασικά χρώματα και θέλει να γλυτώσει μερικά ευρώ σε σχέση με τις τιμές στην Ελλάδα μπορεί να τσεκάρει το παρακάτω link από το Γερμανικό store που έχει σε προσφορά το άσπρο στα 52€ (-8€) και το μαύρο στα 56€ (-4€) Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από SKRUTZ 2 6
chrisgewrgi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Ωραια Θα τσιμπήσουμε ,και εγω σκεφτηκα οτι θα εχουν μονο αμερικη
papisgod Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Όταν πάω να παραγγείλω από Γαλλία ή Γερμανία δεν με αφήνει να βάλω ελληνική διεύθυνση στην αποστολή. Ξέρετε κάτι γι'αυτό;
UncleKim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγώ το σκέφτομαι, αλλά λέω να περιμένω το συλλεκτικο του Forza 5 που μου αρέσει πολύ 2
SKRUTZ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ενώ τον Ιούνιο με άφησε κανονικά να παραγγείλω από το Γερμανικό και ήρθε σε 3 εβδομάδες το χειρηστήριο με DHL, εδώ και 1 μήνα περίπου είτε στο Γερμανικό είτε στο Γαλλικό δεν με αφήνει και εμένα να αλλάξω χώρα αποστολής. Δεν γνωρίζω γιατί το έκοψαν!
papisgod Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο; Πότε θα ενεργοποιηθεί πάλι η παραγγελία για Ελλάδα;
deadstamalive Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Όχι κ εγώ το ψάχνω κ ενώ μπορούμε να αγοράσουμε απλά χειριστήρια, όταν μπαινει στο καλάθι το καστομ χαλάει η δουλειά. Ελπίζω να το επαναφέρουν σύντομα.
naruto14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ακόμα δεν βλέπω να γίνεται παράδοση σε Ελλάδα από κανένα Ευρωπαικό site. Για ποιο λόγο όμως? Γιατί να το κόψουν? Νόμιζα πως είναι κάποιο bug αλλά βλέποντας αυτό το θέμα τελικά τραβάει μήνες η ιστορία...
SKRUTZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Επιτέλους έρχεται το design lab και στην Ελλάδα. Μάλλον για αυτό είχαν κόψει να στέλνουν και στην Ελλάδα από Γαλλία και Γερμανία τον τελευταίο χρόνο. Αυτή την Κυριακή στο XBOX & BETHESDA showcase θα το ανακοινώσουν μαζί και με άλλες χώρες. Το διάβασα στο news.xbox.com 3
ilias78 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) https://xboxdesignlab.xbox.com/el-gr/xbox-design-lab Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από ilias78 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα