Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Η Microsoft άνοιξε και πάλι το Design Lab που μπορούμε να φτιάξουμε το χειριστήριο του XBOX στα χρώματα που θέλουμε. Επειδή έκανα την παραγγελία μου αλλά παιδεύτηκα λίγο να παραγγείλω από Ευρώπη, ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω link που μπορούμε να παραγγείλουμε στην Ελλάδα (μου τα έδωσε το Support μετά από κουβέντα που έκανα μαζί τους)

Γαλλία: https://www.microsoft.com/fr-fr/store/configure/xbox-design-lab/900WZDF9XJVG  Για αγορά μου έδωσε επιλογή μόνο με paysafe card

Γερμανία:  https://www.microsoft.com/de-de/store/configure/xbox-design-lab/900WZDF9XJVG   Για αγορά μου έδωσε επιλογή paypal και paysafe card

Γράφει ότι επειδή είναι custom το design θα έρθει σε 3-4 εβδομάδες με δωρεάν μεταφορικά. 

Το κόστος του είναι στα 70€  Υπάρχει επιλογή να χαραχτεί πάνω στο χειρηστήριο δικό μας μήνυμα μέχρι 16 Λατινικούς χαρακτήρες αλλά με κόστος +10€

Για όποιον ενδιαφέρεται για τα  κλασικά χρώματα και θέλει να γλυτώσει μερικά ευρώ σε σχέση με τις τιμές στην Ελλάδα μπορεί να τσεκάρει το παρακάτω link από το Γερμανικό store που έχει σε προσφορά το άσπρο στα 52€ (-8€)  και το μαύρο στα 56€  (-4€) 

image.png.98326a211b284e5cbe84fa185b021d7e.png

image.png.a0cffa690db4d5b9e68489c3c6560c65.png

image.png.0fa658295e15f340232187a52efc85d7.png

image.png.dfb552130936c48a9f0e1c8a0e42f6eb.png

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 2
  • Thanks 6
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όταν πάω να παραγγείλω από Γαλλία ή Γερμανία δεν με αφήνει να βάλω ελληνική διεύθυνση στην αποστολή. Ξέρετε κάτι γι'αυτό;

Δημοσ.

Ενώ τον Ιούνιο με άφησε κανονικά να παραγγείλω από το Γερμανικό και ήρθε σε 3 εβδομάδες το χειρηστήριο με DHL, εδώ και 1 μήνα περίπου είτε στο Γερμανικό είτε στο Γαλλικό δεν με αφήνει και εμένα να αλλάξω χώρα αποστολής. Δεν γνωρίζω γιατί το έκοψαν!

• 3 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι κ εγώ το ψάχνω κ ενώ μπορούμε να αγοράσουμε απλά χειριστήρια, όταν μπαινει στο καλάθι το καστομ χαλάει η δουλειά. Ελπίζω να το επαναφέρουν σύντομα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ακόμα δεν βλέπω να γίνεται παράδοση σε Ελλάδα από κανένα Ευρωπαικό site. Για ποιο λόγο όμως? Γιατί να το κόψουν? Νόμιζα πως είναι κάποιο bug αλλά βλέποντας αυτό το θέμα τελικά τραβάει μήνες η ιστορία...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επιτέλους έρχεται το design lab και στην Ελλάδα. Μάλλον για αυτό είχαν κόψει να στέλνουν και στην Ελλάδα από Γαλλία και Γερμανία τον τελευταίο χρόνο.

Αυτή την Κυριακή στο XBOX & BETHESDA showcase θα το ανακοινώσουν μαζί και με άλλες χώρες.

Το διάβασα στο news.xbox.com

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...