Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα , πρόσφατα έβαλα κάγκελα αλουμινίου στα μπακλονια του σπιτιου μου .χθες είδα οτι τα στηριγματα που κρατάνε τις οριζόντιες ράβδους είχαν ξεκολλήσει σχεδόν όλα και κρέμονταν .Σε όλα είχε σπάσει η βίδα  που κρατάει το στήριγμα της ράβδου στον άξονα.

Τι εμπιστοσύνη μπορώ να έχω στο μάστορα που τα έφτιαξε ώστε να τα φτιάξει ? αν ένα παιδάκι ασκούσε λίγο πίεση στην ράβδο θα είχε φουντάρει από τον 2ρο όροφο 

φωνάζω κάποιον άλλο ? φώναζω τον ίδιο και ρίχνω  κλοτσιές στα κάγκελα για να δω αν κρατάνε? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, johnagelo είπε

Καλημέρα , πρόσφατα έβαλα κάγκελα αλουμινίου στα μπακλονια του σπιτιου μου .χθες είδα οτι τα στηριγματα που κρατάνε τις οριζόντιες ράβδους είχαν ξεκολλήσει σχεδόν όλα και κρέμονταν .Σε όλα είχε σπάσει η βίδα  που κρατάει το στήριγμα της ράβδου στον άξονα.

Τι εμπιστοσύνη μπορώ να έχω στο μάστορα που τα έφτιαξε ώστε να τα φτιάξει ? αν ένα παιδάκι ασκούσε λίγο πίεση στην ράβδο θα είχε φουντάρει από τον 2ρο όροφο 

φωνάζω κάποιον άλλο ? φώναζω τον ίδιο και ρίχνω  κλοτσιές στα κάγκελα για να δω αν κρατάνε? 

Βάλε καμία φώτο. Φωνάζεις τον 1ο μάστορα και δεν ξανά πληρώνεις... μετά μπορείς να κάνεις έλεγχο από άλλον τεχνικό.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johnagelo είπε

επειδή μαρέσουν εμφανισιακά και γιατι δεν ηθελα να τα βαφω 

Θα τον φωνάξεις και θα κάνεις παράπονα. Θα έρθει να σου βάλει πιο χοντρές και μακριές βίδες. Μην το δραματοποιείς.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xejolontas είπε

Θα τον φωνάξεις και θα κάνεις παράπονα. Θα έρθει να σου βάλει πιο χοντρές και μακριές βίδες. Μην το δραματοποιείς.

Και βέβαια να το δραματοποιήσει. Σε γειτονική πολυκατοικία κακή τοποθέτηση καγκέλων και πτώση βέργας έκανε 2 χιλιάδες ζημιά σε αυτοκίνητο.

Ευτυχώς έγινε ξημερώματα και δεν περνούσε κάποιος απο κάτω.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JLEE είπε

Και βέβαια να το δραματοποιήσει. Σε γειτονική πολυκατοικία κακή τοποθέτηση καγκέλων και πτώση βέργας έκανε 2 χιλιάδες ζημιά σε αυτοκίνητο.

Ευτυχώς έγινε ξημερώματα και δεν περνούσε κάποιος απο κάτω.

Όχι. Ατύχημα δεν έγινε. Θα του μιλήσει ευγενικά και θα έρθει να βάλει νέες βίδες. 

Στο κάτω κάτω, ένας εργάτης είναι. Θεώρησε ότι η δουλειά του ήταν η σωστή , και αν κάποιος ξέρει από εργάτες, ξέρει ότι τέτοια λάθη γίνονται συνέχεια, οι περισσότεροι είναι σκαρτοι

• Confused 2
Δημοσ.

το να μου βάλει νέες βίδες δεν μου λέει κάτι  γιατί θα σπάσουν πάλι  και οταν ερθει το βαφτιστήρι μου να παίξει θα  έχουμε και ατύχημα και αυτός μαλλον θα πάει φυλακή να φτιάχνει τα κάγκελα 

ηρεμα θα μιλήσω μαζί του αλλά περιμένω μια λύση σοβάρη 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xejolontas είπε

Όχι. Ατύχημα δεν έγινε. Θα του μιλήσει ευγενικά και θα έρθει να βάλει νέες βίδες. 

Στο κάτω κάτω, ένας εργάτης είναι. Θεώρησε ότι η δουλειά του ήταν η σωστή , και αν κάποιος ξέρει από εργάτες, ξέρει ότι τέτοια λάθη γίνονται συνέχεια, οι περισσότεροι είναι σκαρτοι

Διαφωνώ αλλά δεν πειράζει! Κάποιες εργασίες θεωρούνται κρίσιμες και πρέπει να δίδεται η κατάλληλη προσοχή.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JLEE είπε

Διαφωνώ αλλά δεν πειράζει! Κάποιες εργασίες θεωρούνται κρίσιμες και πρέπει να δίδεται η κατάλληλη προσοχή.

Συμφωνώ, αλλά αυτοι έχουν το πολύ 90 iq, δεν έχει και πολύ νόημα αν του νευριάσει

• Confused 3
Δημοσ.

Αν η βίδα ξανασπάσει σημαίνει ότι είναι προβληματικός ο σχεδιασμός τους.

Βάλε μια φωτογραφία να τα δούμε.

Είναι κάποιας επώνυμης εταιρείας ή πατέντα ιδιοκατασκευή του μάστορα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχες διευκρινήσει στον μάστορα ότι θες να είναι αντοχής τα κάγκελα? γιατί μπορεί αυτός να σου πει ότι εφόσον δεν του είπες τίποτα, αυτός δεν έκανε κάτι λάθος. Θα μπορούσαν να είναι εκεί καθαρά για αισθητικούς λόγους. Αν και το σωστό φυσικά είναι από μέρους του να σου πει τους κινδύνους αν τυχόν πάει πχ κάποιος και ακουμπήσει ότι δεν θα μπορεί να τον στηρίξει. Βέβαια τα περισσότερα μαστόρια είναι όλο τσαπατσούλιδες...

Γενικά ξεκίνα την κουβέντα όσο πιο ψύχραιμα μπορείς και αν δεις ότι πάει να σου πει καμιά πατάτα, κάνε ότι κρίνεις σωστό..

Επεξ/σία από onelonelystar
  • Confused 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Συμφωνώ, αλλά αυτοι έχουν το πολύ 90 iq, δεν έχει και πολύ νόημα αν του νευριάσει

Αφού θεωρείς ότι "αυτοί" οι εργαζόμενοι είναι χαμηλής νοημοσύνης γιατί δεν κάνετε όλες τις δουλειές μόνοι σας και τους φωνάζετε; Να έχετε και καλύτερο αποτέλεσμα μιας και είστε και πιο έξυπνοι...

• Like 6
Δημοσ.

εντάξει δεν είναι χαζοί, αλλά κάποια πράγματα από εμπειρία και γνώση έχουν παραπάνω και για αυτό μού κάνει εντύπωση πως κάνουν κάποια τραγικά λάθη. Για αυτό λέω πως οι περισσότεροι είναι τσαπατσούλιδες.

Προσωπικά μου έτυχε τουλάχιστον 2 φορές να διορθώσω μάστορα στο πως να κάνει κάτι πάρα πολύ απλό, το οποίο ούτε κόστος ούτε χρόνο παραπάνω θα του έπαιρνε και αυτό γιατί ήμουν από πάνω του και τον έβλεπα, αλλιώς θα τα είχε κάνει όλα λάθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...