fommof Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, witty είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τις διαφωτιστικές σκέψεις σου, καθώς και για τα prtscr διότι θα τα χρησιμοποιήσω ως μπούσουλα. Να είσαι καλά, απλά σε παρακαλώ μην στηριχτείς πολύ στο τι κανω monitor εγω. Επίσης ακομα και τωρα που βλεπω το print screen μου βλεπω ήδη 2 sensors που ειναι παντελώς άχρηστοι για μένα (GPU VR Usage και Performance Limit - SLI GPUBoost Sync, παράξενο που μου είχαν διαφύγει, δεν χρησιμοποιώ καμια απο αυτές τις 2 τεχνολογίες, έγιναν disable και hide). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Ως λογική, είναι πολύ σωστό αυτό που προτείνεις. Ωστόσο, λόγω του ότι το έχεις ψάξει ιδιαίτερα το θέμα, θεωρώ ότι το βέλτιστο είναι να χρησιμοποιήσω τις δικές σου ρυθμίσεις σου ως σημείο αναφοράς (αφαιρώντας όσες παραείναι ψαγμένες για τα δικά μου δεδομένα). Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Στις 25/6/2021 στις 9:40 ΠΜ, fommof είπε Να είσαι καλά, απλά σε παρακαλώ μην στηριχτείς πολύ στο τι κανω monitor εγω. Επίσης ακομα και τωρα που βλεπω το print screen μου βλεπω ήδη 2 sensors που ειναι παντελώς άχρηστοι για μένα (GPU VR Usage και Performance Limit - SLI GPUBoost Sync, παράξενο που μου είχαν διαφύγει, δεν χρησιμοποιώ καμια απο αυτές τις 2 τεχνολογίες, έγιναν disable και hide). Καλημέρα, Συγνώμη που σε απασχολώ πάλι. Όταν βρεις λίγο χρόνο, στείλε μου σε παρακαλώ ένα prt scr των ρυθμίσεων που έχεις κάνει και το πρόγραμμα ξεκινάει αυτόματα κατά την έναρξη του φορητού. Έχω επιλέξει "auto start", αλλά δεν έχει αποτέλεσμα, χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγει ο φορητός, να το ξεκινήσω χειροκίνητα. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, witty είπε Καλημέρα, Συγνώμη που σε απασχολώ πάλι. Όταν βρεις λίγο χρόνο, στείλε μου σε παρακαλώ ένα prt scr των ρυθμίσεων που έχεις κάνει και το πρόγραμμα ξεκινάει αυτόματα κατά την έναρξη του φορητού. Έχω επιλέξει "auto start", αλλά δεν έχει αποτέλεσμα, χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγει ο φορητός, να το ξεκινήσω χειροκίνητα. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Καλημέρα, λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να στειλω screen γιατι δεν έχω access στις ρυθμισεις στις οποιες αναφέρεσαι και αυτό γιατι, με το που το στήνω παντα, κανω τις αναλογες ρυθμισεις και μετα επιλέγω να ξεκινάνει minimized μονο το component με το sensor monitoring (αντί όλοκληρης της εφαρμογής) . Για να τραβηξω screen θα πρέπει να το κανω uninstall και να το ξαναστήσω απο την αρχή (ή απο οτι θυμαμαι να σβήσω το inf αρχείο ή να το κάνω edit και manually να αλλάξω ότι θελω). Εψαξα λοιπον να βρω στο ιντερνετ αντιστοιχες φωτογραφιες και ήμασταν τυχεροι. Οταν το πρωτοστήνω και το τρέχω, σετάρω μια και μοναδική φορα τα κάτωθι: Αυτο το screen παιζει να ειναι απο παλαιοτερη εκδοση γιατι μου φαίνεται οτι υπαρχει και αλλη μια επιλογη αλλα δεν εχει σημασια. Παντα επιλέγω το Sensors-only ακριβώς επειδή δεν θελω να ανοιξει ολοκληρη η εφαρμογη με ολα τα modules άσκοπα (ουτως ή αλλως μονο οι σενσορες με ενδιαφέρουν). Αυτή η ρυθμιση γινεται μια και μοναδικη φορα αν επιλέξεις την συγκεκριμένη ρυθμιση (γιατι μετά καθε φορά που ξεκιναει το προγραμμα σηκώνει μονο το sensors module), αν θελεις να τα ξαναπας παλι απο την αρχή αν θυμαμαι καλα πρεπει να πειραξεις το αρχειο inf (σβησιμο ή uninstall και install απο την αρχή). Μετα στα Settings: Και πάλι για μια και μοναδική φορα, από οτι θυμαμαι τα αφήνω ολα οπως είναι απλα βεβαιώνομαι οτι οι ρυθμισεις στα κοκκινά "κουτακια" ειναι ακριβώς οπως τις βλεπεις στο screen, και προσωπικά κανω disable το "Automatic Update"***. Μετά απο αυτή την διαδικασία η οποια γίνεται μια και μονο φορά, με το που θα πατήσεις Run και επειτα, καθε φορα που ξεκινάει το συστημα σου θα ξεκιναει να τρέχει μονο το sensor module, πάντα minimized. *** Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί το κάνω αυτό...γιατί προσωπικά ξέρω οτι ο Martin είναι γάτος με πεταλα οπότε σπανια έως και ποτέ δεν δινει software με bugs, και από την άλλη (και αυτό ειναι σημαντικό), εχω σταματήσει εδω και πααααααρα πολλά χρόνια να έχω συστήματα που μόλις έχουν κυκλοφορήσει. Κάθε φορά που βγαίνει στην κυκλοφορια νέα πλατφορμα (cpu, chipsets/motherboards κοκ) ο Martin θα πρέπει να βλεπει και να "εισαγάγει" (το λέω κομπογιαννητικα δεν ειναι τόσο straight forward) τους οποιους νέους αισθητηρες, να εντοπίζει conflicts κοκ. Αν έχεις σύστημα που μολις έχει κυκλοφορήσει, επελεξε να κανει Auto Updates, ειναι χρησιμο, μεχρι να σταθεροποιηθεί το προγραμμα τουλαχιστον. Α, και μιας και ανέφερα τα conflicts, προσοχη γιατι θυμάμαι οτι όταν πρωτοτρέχεις το προγραμμα ενδέχεται να σου γινει pop up κάτι τέτοιο: Συνιστώ χωρίς πολλά πολλά, να επιλέξεις "Do not monitor this sensor(s)" και φυσικα "Don't show this warning again". Αυτους τους αισθητηρες μετά μπορεις απλα να τους κάνεις και Hide για να μην σου τρώνε χώρο (θα ειναι ήδη disabled). Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από fommof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Εξαιρετικό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το ακολουθήσω βήμα προς βήμα. Πράγματι, μού το έβγαλε το μήνυμα που ανέφερες, και λόγω του ότι μού φάνηκε ιδιαίτεα εξειδικευμένο, έκανα τις ενέργειες που αναφέρεις. Σε ευχαριστώ και πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Και το open hardware monitor είναι εξαιρετικο και πολυ φιλικο να το σετάρεις στα μετρα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το έχω υπ'όψιν μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα