giannakis95 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.. επειδή μετά από πολλά χρόνια ξανά πήρα apple και έχω μπερδευτεί λιγάκι.. όταν το έχεις στην λειτουργία αθόρυβο γιατί τα παιχνίδια δεν έχουν ένταση; Υπάρχει κάτι που μπορεί να βάζει το κινητό αθόρυβο αλλά τα παιχνίδια να έχουν ήχο;
koutsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, giannakis95 είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα.. επειδή μετά από πολλά χρόνια ξανά πήρα apple και έχω μπερδευτεί λιγάκι.. όταν το έχεις στην λειτουργία αθόρυβο γιατί τα παιχνίδια δεν έχουν ένταση; Υπάρχει κάτι που μπορεί να βάζει το κινητό αθόρυβο αλλά τα παιχνίδια να έχουν ήχο; Δηλαδή αν ανεβάσεις την ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά δεν ανεβαίνει;; 🤔
giannakis95 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Θέλω αθόρυβες τις ειδοποιήσεις αλλά όχι το περιεχόμενο.. πχ στο YouTube ενο είναι αθόρυβο έχει ήχο ενο στα game δεν έχει.. στο s9 plus που είχα το έβαζα αθόρυβο και στα game είχε ήχο
giannakis95 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το πρόβλημα όσοι έχουν iPhone καταλαβαίνουν…. (Αυτό που γράφετε χωρίς να έχετε ιδέα για το θέμα πραγματικά………..) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από giannakis95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα