Skylos69 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Είμαι ανάμεσα στο SCG,Metropolitan,Mediterranean και ICPS και όλα τους έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.Γενικά έχω ακούσει μεικτές απόψεις για όλα αυτά οπότε αν γίνεται πείτε μου πιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί,γιατί θέλω να ακούσω μερικές ακόμα απόψεις πριν επιλέξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Relentless24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Μακρια απο το Mediterranean και το Μητροπολιτικο. Για το Med. μπορω να σου πω απο πρωτο χερι οτι ειναι χαλια απο οπου και να το παρεις, ημουν για 1 χρονο (Computer Science) και ηταν οτι χειροτερο εχω δει. Τωρα οσο αναφορα την ψυχολογια δεν μπορω να σου πω πολλα. Παντως μια φιλη μου που πηγε να κανει master στην ψυχολογια ειδε τα ιδια χαλια με εμενα. Τωρα οσο αναφορα το Metropolitan, εχω ακουσει και εκει τα ιδια χαλια και χειροτερα. Συγκεκριμενα ατομα που αποφοιτουν να εχουν θεματα με το "πτυχιο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 όπου παίζουν επαγγελματικά δικαιώματα αν εχεις σκοπό να μείνεις Ελλάδα ξέχνα τα κολέγια, πήγαινε σε καποιο ΑΕΙ ή εναλλακτικά καποιο εξ αποστασεως, νομίζω έχει από Κύπρο, πλέον ο ΔΟΑΤΑΠ κανει πολύ γρήγορα τις αναγνωρίσεις ισοτιμίας. δες και στο άλλο θέμα για κολλέγιο ψυχολογίας, την τελευταία απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Στις 17/6/2021 στις 11:27 ΜΜ, Skylos69 είπε Είμαι ανάμεσα στο SCG,Metropolitan,Mediterranean και ICPS και όλα τους έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.Γενικά έχω ακούσει μεικτές απόψεις για όλα αυτά οπότε αν γίνεται πείτε μου πιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί,γιατί θέλω να ακούσω μερικές ακόμα απόψεις πριν επιλέξω. Deree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Tα κολλέγια δεν αναγνωρίζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Στις 29/6/2021 στις 12:33 ΜΜ, Relentless24 είπε οσο αναφορα Στις 29/6/2021 στις 12:33 ΜΜ, Relentless24 είπε οσο αναφορα Όσον αφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xraxra Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Στις 29/6/2021 στις 4:32 ΜΜ, velociraptoras είπε όπου παίζουν επαγγελματικά δικαιώματα αν εχεις σκοπό να μείνεις Ελλάδα ξέχνα τα κολέγια, πήγαινε σε καποιο ΑΕΙ ή εναλλακτικά καποιο εξ αποστασεως, νομίζω έχει από Κύπρο, πλέον ο ΔΟΑΤΑΠ κανει πολύ γρήγορα τις αναγνωρίσεις ισοτιμίας. δες και στο άλλο θέμα για κολλέγιο ψυχολογίας, την τελευταία απάντηση Υπαρχει προπτυχιακό εξ αποστάσεως στην ψυχολογία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PESMUKATIKALOPLIZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 υπαρχει προτυχιακο στην κυπρο αλλα αναγνωριζετε απο ΔΟΑΤΑΠ μονο οτι υπαρχει στο ΕΑΠ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AriaP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα με προβληματίζει που δεν υπάρχει σταθερό κοστολόγιο. Νιώθω ότι οποιαδήποτε "έκπτωση" είναι προμελετημένη.. Μπορείς να αναφέρεις τα δίδακτρα που σου είπαν; Ποιο ήταν το πιο οικονομικό από τα 4; Έχεις άποψη για το πρόγραμμα στο nyc? Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από AriaP 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AriaP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Στις 30/6/2021 στις 8:05 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Tα κολλέγια δεν αναγνωρίζονται Αναγνωρίζονται επαγγελματικά, αλλά όχι ακαδημαϊκά στην Ελλάδα, με την έννοια πως κάποιος απόφοιτος κολλεγίου δε μπορεί να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές σε δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο. Στις 17/6/2021 στις 11:27 ΜΜ, Skylos69 είπε Είμαι ανάμεσα στο SCG,Metropolitan,Mediterranean και ICPS και όλα τους έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.Γενικά έχω ακούσει μεικτές απόψεις για όλα αυτά οπότε αν γίνεται πείτε μου πιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί,γιατί θέλω να ακούσω μερικές ακόμα απόψεις πριν επιλέξω. Εμένα με προβληματίζει που δεν υπάρχει σταθερό κοστολόγιο. Νιώθω ότι οποιαδήποτε "έκπτωση" είναι προμελετημένη.. Μπορείς να αναφέρεις τα δίδακτρα που σου είπαν; Ποιο ήταν το πιο οικονομικό από τα 4; Έχεις άποψη για το πρόγραμμα στο nyc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, AriaP είπε Αναγνωρίζονται επαγγελματικά, αλλά όχι ακαδημαϊκά στην Ελλάδα, με την έννοια πως κάποιος απόφοιτος κολλεγίου δε μπορεί να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές σε δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο. για παρε τηλ σε ενα επιμελιτηριο και ρωτα αν τα πτυχια κολλεγιου αναγνωριζονται επαγγελματικα και πολυ πιθανο να γελανε μαζι σου. Στην Ελλαδα δεν αναγνωριζονται καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AriaP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε για παρε τηλ σε ενα επιμελιτηριο και ρωτα αν τα πτυχια κολλεγιου αναγνωριζονται επαγγελματικα και πολυ πιθανο να γελανε μαζι σου. Στην Ελλαδα δεν αναγνωριζονται καν. Ίσως δεν έπρεπε να γενικεύσω. Αναφερόμουν στους αποφοίτους της ειδικότητας του θέματος, οι οποίοι μπορούν να λάβουν επαγγελματική ισοτιμία από ΑΤΕΕΝ και μετά άδεια άσκησης επαγγέλματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akou Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Εχει κανεις γνωμη πληροφοριες για αυτο ? Το SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος https://scg.edu.gr/psychologia/?gclid=Cj0KCQjwg7KJBhDyARIsAHrAXaF_9QQ_n2wplRsEHxuMlvJGstbz4oQ4B2DGFN5djasdokQWklnIKv0aAnXJEALw_wcB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε για παρε τηλ σε ενα επιμελιτηριο και ρωτα αν τα πτυχια κολλεγιου αναγνωριζονται επαγγελματικα και πολυ πιθανο να γελανε μαζι σου. Στην Ελλαδα δεν αναγνωριζονται καν. εξαρταται τον κλαδο. οπου παιζουν επιμελητηρια εχουν το χαβα τους. στην ψυχολογία παντως δεν ξερω κανεναν απ οσους πήγαν σε κολεγιο που να καταφερε να βγαλει αδεια, βοηθοί δουλευουν σε ψυχολόγους και κεντρα ειδικής αγωγης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PESMUKATIKALOPLIZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Πώς είναι βοηθοί αφού μέσω ατεεν έχουν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα με τα δημόσια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα