Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο κολλέγιο ψυχολογίας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι ανάμεσα στο SCG,Metropolitan,Mediterranean και ICPS και όλα τους έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.Γενικά έχω ακούσει μεικτές απόψεις για όλα αυτά οπότε αν γίνεται πείτε μου πιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί,γιατί θέλω να ακούσω μερικές ακόμα απόψεις πριν επιλέξω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μακρια απο το Mediterranean και το Μητροπολιτικο. Για το Med. μπορω να σου πω απο πρωτο χερι οτι ειναι χαλια απο οπου και να το παρεις, ημουν για 1 χρονο (Computer Science) και ηταν οτι χειροτερο εχω δει. Τωρα οσο αναφορα την ψυχολογια δεν μπορω να σου πω πολλα. Παντως μια φιλη μου που πηγε να κανει master στην ψυχολογια ειδε τα ιδια χαλια με εμενα.

Τωρα οσο αναφορα το Metropolitan, εχω ακουσει και εκει τα ιδια χαλια και χειροτερα. Συγκεκριμενα ατομα που αποφοιτουν να εχουν θεματα με το "πτυχιο".

όπου παίζουν επαγγελματικά δικαιώματα αν εχεις σκοπό να μείνεις Ελλάδα ξέχνα τα κολέγια, πήγαινε σε καποιο ΑΕΙ ή εναλλακτικά καποιο εξ αποστασεως, νομίζω έχει από Κύπρο, πλέον ο ΔΟΑΤΑΠ κανει πολύ γρήγορα τις αναγνωρίσεις ισοτιμίας. δες και στο άλλο θέμα για κολλέγιο ψυχολογίας, την τελευταία απάντηση

Στις 17/6/2021 στις 11:27 ΜΜ, Skylos69 είπε

Είμαι ανάμεσα στο SCG,Metropolitan,Mediterranean και ICPS και όλα τους έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.Γενικά έχω ακούσει μεικτές απόψεις για όλα αυτά οπότε αν γίνεται πείτε μου πιο θεωρείτε καλύτερο και γιατί,γιατί θέλω να ακούσω μερικές ακόμα απόψεις πριν επιλέξω.

Deree

• 1 μήνα μετά...
Στις 29/6/2021 στις 4:32 ΜΜ, velociraptoras είπε

όπου παίζουν επαγγελματικά δικαιώματα αν εχεις σκοπό να μείνεις Ελλάδα ξέχνα τα κολέγια, πήγαινε σε καποιο ΑΕΙ ή εναλλακτικά καποιο εξ αποστασεως, νομίζω έχει από Κύπρο, πλέον ο ΔΟΑΤΑΠ κανει πολύ γρήγορα τις αναγνωρίσεις ισοτιμίας. δες και στο άλλο θέμα για κολλέγιο ψυχολογίας, την τελευταία απάντηση

Υπαρχει προπτυχιακό εξ αποστάσεως στην ψυχολογία?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με προβληματίζει που δεν υπάρχει σταθερό κοστολόγιο. Νιώθω ότι οποιαδήποτε "έκπτωση" είναι προμελετημένη.. Μπορείς να αναφέρεις τα δίδακτρα που σου είπαν; Ποιο ήταν το πιο οικονομικό από τα 4; Έχεις άποψη για το πρόγραμμα στο nyc?

Επεξ/σία από AriaP
  • Like 2

Στις 30/6/2021 στις 8:05 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Tα κολλέγια δεν αναγνωρίζονται

Αναγνωρίζονται επαγγελματικά, αλλά όχι ακαδημαϊκά στην Ελλάδα, με την έννοια πως κάποιος απόφοιτος κολλεγίου δε μπορεί να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές σε δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Στις 17/6/2021 στις 11:27 ΜΜ, Skylos69 είπε

Εμένα με προβληματίζει που δεν υπάρχει σταθερό κοστολόγιο. Νιώθω ότι οποιαδήποτε "έκπτωση" είναι προμελετημένη.. Μπορείς να αναφέρεις τα δίδακτρα που σου είπαν; Ποιο ήταν το πιο οικονομικό από τα 4; Έχεις άποψη για το πρόγραμμα στο nyc?

3 ώρες πριν, AriaP είπε

Αναγνωρίζονται επαγγελματικά, αλλά όχι ακαδημαϊκά στην Ελλάδα, με την έννοια πως κάποιος απόφοιτος κολλεγίου δε μπορεί να συνεχίσει μεταπτυχιακές σπουδές σε δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο.

για παρε τηλ σε ενα επιμελιτηριο και ρωτα αν τα πτυχια κολλεγιου αναγνωριζονται επαγγελματικα και πολυ πιθανο να γελανε μαζι σου. Στην Ελλαδα δεν αναγνωριζονται καν.

• Like 1

1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

για παρε τηλ σε ενα επιμελιτηριο και ρωτα αν τα πτυχια κολλεγιου αναγνωριζονται επαγγελματικα και πολυ πιθανο να γελανε μαζι σου. Στην Ελλαδα δεν αναγνωριζονται καν.

Ίσως δεν έπρεπε να γενικεύσω. Αναφερόμουν στους αποφοίτους της ειδικότητας του θέματος, οι οποίοι μπορούν να λάβουν επαγγελματική ισοτιμία από ΑΤΕΕΝ και μετά άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Εχει κανεις γνωμη πληροφοριες για αυτο ?

Το SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος

https://scg.edu.gr/psychologia/?gclid=Cj0KCQjwg7KJBhDyARIsAHrAXaF_9QQ_n2wplRsEHxuMlvJGstbz4oQ4B2DGFN5djasdokQWklnIKv0aAnXJEALw_wcB

• Thanks 1

8 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

εξαρταται τον κλαδο. οπου παιζουν επιμελητηρια εχουν το χαβα τους. στην ψυχολογία παντως δεν ξερω κανεναν απ οσους πήγαν σε κολεγιο που να καταφερε να βγαλει αδεια, βοηθοί δουλευουν σε ψυχολόγους και κεντρα ειδικής αγωγης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...