MadeBy.Me Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 αγόρασα προχθές την Lifeview Fly TV Platinum με software lifeview TVR. το πρόγραμμα μου φάνηκε ελλατωματικό αφού δεν μπορούσα να αποθηκεύσω τους σταθμούς σε Pal_G . τι προτείνεται ? :roll:
MadeBy.Me Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 βρε κώστα άμα μου έλεγες κ που θα τα βρώ , ποια version είναι η πιό καινούρια τότε θα με βοηθούσες περισσότερο.
A-Ge0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 http://www.google.com.gr/search?q=dscaler&ie=UTF-8&hl=el&meta=
sellsoap Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 pedia zitame software gia na blepoume TV oxi gia capture, an kanis kseri kati...
Paddy Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Βασικα αν και ειναι shareware, ειναι ενα απο τα λιγα προγραμματα που εχω αποφασισει να αγορασω επειδη πραγματικα αξιζει τα λεφτα του. Ο λογος για το showshifter, το καλυτερο κατα τη γνωμη μου tv προγραμμα για windows. Το τευχος computer για ολους, Οκτωβριος 2003 εδινε μια πληρη παλια εκδοση του, και ειχε ειδικο upgrade price για οσους ηθελαν την αναβαθμιση. Εγω εχω μια Pinnacle PCTV Pro και ειχα σπαστει τρομερα επειδη η τηλεοραση επαιζε μονο στην Primary οθονη μου (εχω τρεις), οποτε με το showshifter ελυσα αυτο και πολλα αλλα προβληματα. Αξιζει να το δοκιμασετε...
MadeBy.Me Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 giati , poio einai gia capture ? gia agora, an k to christv mou kinhse to endiaferon(trial) pisteuw a3izei ta lefta tou(dn agorasa , dn agorazw , dn 8a agorasw pote apo web). an k to dscaler mou bgazei ena error otan paw na psa3w gia kanalia.
Mika Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 (dn agorasa , dn agorazw , dn 8a agorasw pote apo web. ποτε μην λες ποτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.