Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Fotia είπε

Yπαρχει ομως πιθανοτητα να τo επαναφερουν με καποιο update . Εχει γινει σε παλαιότερο Xiaomi .

Και εγώ κάποια στιγμή το εγκατέλειψα το debloat, αφού όταν γίνεται αναβάθμιση της rom, τα εγκαθιστά όλα από την αρχή.

Τώρα κάνω απεγκατάσταση απλή, σε ότι δεν χρειάζομαι και μου επιτρέπει.

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμπληρώνω μια βδομαδα με το Poco X3 pro, πρώτες εντυπώσεις γιατί από ότι καταλαβαίνω ενδιαφέρει πολλους. 

Αρνητικά:

Ειδοποιήσεις, υπάρχει θέμα, δεν είναι σταθερό, άλλοτε έρχονται κανονικα και άλλοτε με καθυστέρηση. 

Μητρώο κλήσεων: Δεν αναφέρει διάρκεια κλήσης και κράτα μόνο την τελευταία για κάθε νουμερο.  Θα κοιτάξω αν υπάρχει εναλλακτική με προγραμμα. 

Ουτε κρυο, ουτε ζεστη:

Κάμερα, μια νορμαλ κάμερα για την κατηγορία, παιρνει gcam αλλά δεν είδα καμμια βελτίωση. 

Λογισμικό, δεν είναι τόσο περιεργο όσο λένε, έχει διαφημίσεις σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και πολλες άχρηστες που δεν βγαινουν, αλλά δεν τις χρησιμοποιείς δεν έχω ασχοληθεί για να τις βγάλω με διάβασμα... 

Αισθητήρας εγγυητητας, μάλλον δεν είναι δυνατός, όποτε για να σβήνει η οθόνη πρεπει να το έχεις σχεδον κολλημένο στο αυτί. 

Μπαταρία: Βγάζει μεν άνετα την μέρα, αλλά θέλει φόρτιση το βράδυ μου μένει ένα 25%, χρήση νορμαλ, αλλά με αρκετό ιντερνετ. Αλλά τηλέφωνα εβγαζαν με τα χίλια ζόρια την μέρα. 

Θετικά:

Οθόνη, παροτι απλή είναι μια χαρά. 

Ράδιο, παροτι χωρίς RDS, έχει καλή λήψη και μπορείς να γράψεις... 

Ηχείο, δυνατό ηχείο, οχι ο πιο καθαρός ήχος αλλά αγγίζει τα όρια της ανοικτής ακρόασης! Από το να είχα καθαρό ήχο και να ήταν σιγα, το προτιμω. 

Αποτύπωμα: Πολυ καλο και γρήγορο. 

Ταχυτητα: Ανοίγει άμεσα τις εφαρμογές. 

Έπαθα πλακα: 

Αναγνώριση προσωπου, δεν περιμενα οτι θα κάνει τόσο καλή δουλειά, έβγαλα το αποτυπώματα και ξεκλειδωνω με αυτο. 

Στο καθημερινό ξυπνητήρι, αν ξυπνήσεις πριν χτυπησει μπορεις να το απενεργοποιήσεις μόνο για μια μέρα, ώστε να μην χρειαστεί να το ξαναενεργοποιησεις μετα, πραγματικά κάτι που ζητουσα και δεν ήξερα αν υπάρχει. 

Συμπέρασμα: Σίγουρα θετικό. 

Ένα κουφό που μου έβγαλε ήταν ότι την κυρία σιμ μου (που είναι κομμένη) δεν την αναγνωρίζει στην θέση 1 μόνο στην 2. Οποτε έχω αλλάξει θέσεις και ουσιαστικά δουλευω ως κυρία την σιμ 2. Ίσως επειδή είναι κομμένη, να μην πηγαινει στην σωστή θέση, με αλλά κινητά δεν το ειχα αυτό το θέμα. 

Επεξ/σία από eko13
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με χρηση πανω απο 20 μερες υπαρχει μια συνολικη εικονα του κινητου. Για την τιμη του στα 220 για την εκδοση 8/256 παραμενει λουκουμι. Εχει τα θεματακια, τα εχει, ΑΛΛΑ κανενα τηλεφωνο δεν ειναι τελειο, αλλου κερδιζεις, αλλου χανεις. Ειναι μια καλη αγορα, ισως ακομα προτιμουσα το note 10 pro για την αυτονομη σιμ, αλλα η τιμη του παραμενει εξωφρενικη, για την αντίστοιχη 8αρα έκδοση. 

Τα θεματακια (που για μενα δεν ειναι λογος να το αποριψεις) ειναι:

Τουβλο, ναι ειναι, εγω μπορω να το δουλεψω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν κοριτσια. Αλλα επισης και τα περισσοτερα τηλέφωνα πλεον ειναι τουβλα. 

Η μπαταρια παροτι βγαζει την μερα ανετα, δεν ειναι τοσο καλη οσο του note 10 pro, φαινονται και σε συγκριτικα βίντεο αλλα δεν ειχα δωσει βαση

Ειδοποιήσεις στο μεσσετζερ ερχονται πιο γρηγορα απο το παλιο μου τηλεφωνο, κυριως ινσταγκραμ και viber ειναι το θεμα. 

Το κραταμε λοιπον ζουμε με αυτα ελπιζωντας σε μελλοντικα updates και εκμεταλευομαστε τα περισσοτερα θετικα του,  ταχυτητα, τηλεκοντρολ, ραδιο, ταχυτητα κτλ.  Ή περιμενουμε το note 11 pro που ολες οι ενδείξεις μιλάνε για τουμπανο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εύχομαι να το χαρείς, όσο καιρό το κρατήσεις. Όλες οι midrange συσκευές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Τέλεια συσκευή δε θα βρούμε στο όριο χρημάτων που έχουμε βάλει.

Με βάση το "πανάκριβο Redmi Note 10 pro" που έγραψες, θα θυμίσω ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε την αγορά μεταχειρισμένων και τις αγγελίες του insomnia. Υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκουμε αξιόπιστο πωλητή με αρκετές αξιολογήσεις και έχουμε δυνατότητα στοιχειώδους ελέγχου της συσκευής. Υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν μέσω επιδότησης ή εταιρικά με τιμολόγιο και τα βάζουν αγγελία. Άλλοι πάλι τα κρατάνε 2-3 μήνες και μετά τα δίνουν για να πάρουν κάτι πιο καινούργιο. Πριν από 2 μήνες που έψαχνα το Redmi note 10 pro, υπήρχαν πολλές συσκευές από 220-240 ευρώ, 2 έως 3 μηνών, αγορασμένα από αλυσίδες, με εγγύηση Infoquest, με αξεσουάρ που είχαν βάλει όσο το χρησιμοποιούσαν. Όσες φορές πήρα μ.τ.χ έτσι, ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Και δεν είναι λίγες οι φορές, πότε για μένα ή για τη γυναίκα η τη κόρη μου 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/10/2021 στις 11:36 ΠΜ, eko13 είπε

Ή περιμενουμε το note 11 pro που ολες οι ενδείξεις μιλάνε για τουμπανο. 

Ενδιαφέρον είδηση. Ήταν να πάρω πριν κάνα μήνα κι εγώ κινητό αλλά πήγε πίσω η αγορά λόγω άλλων υποχρεώσεων. Το note 11 pro πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει; Είδα για τιμές κοντά στα 250€ και με ωραία χαρακτηριστικά. Ίσως αξίζει η αναμονή... 

Δημοσ.

Πράγματι, φαίνονται πολύ καλά και σε καλή τιμή.

Όμως,  αυτό το λειτουργικο που έχουν, το MIUI,  δεν αντέχεται με τίποτα. Βέβαια, γούστα είναι αυτά...

Δημοσ.

Κοίτα έχω 4 χρόνια το redmi note 4. Δε με προβλημάτισε ούτε με δυσκόλεψε κάπου το λειτουργικό. Ίσως το συνήθισα. Αλλά δεν είναι πρόβλημα για μένα. 

Τώρα ένα άλλο ερώτημα είναι αν αυτές οι τιμές θα ισχύσουν στην Ελλάδα γιατί πάντα πάνε αρκετά προς τα πάνω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/10/2021 στις 5:12 ΜΜ, eko13 είπε

Poco X3 pro, την αρχική επιλογή, από αξιόπιστο best price μαγαζί.

Επειδή κι εγώ προς τα εκεί τείνω, μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι πρέπει να αποφεύγουμε από καταστήματα; Δλδ, είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε στην εγγύηση, στο αν είναι από σκρουτζ ή αλλού κ.ό.κ.;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τα περισσοτερα σκρουυζομαγαζα εχουν εγγυηση καταστηματος και οχι αντιπροσωπείας. Μερικα μάλιστα δινουν ενα χρονο αντι για δυο! Εγω θα κοιταζα μαγαζι που ειναι χρονια στον χωρο και να εχει καλες κριτικες, να εχει φυσικο καταστημα και δεν ειναι μονο ονλαην και να δίνει φυσικα δυο χρονια και οχι ενα. Προσωπικά επεσα στην περιπτωση που γνωστος ηξερε το μαγαζι, οποτε πηγα αφοβα. Υπαρχουν και σκρουτζομαγαζα που δινουν επισημη εγγυηση αλλα ειναι πιο τσιμπημενα στην τιμη. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/10/2021 στις 9:15 ΠΜ, eko13 είπε

Ένα κουφό που μου έβγαλε ήταν ότι την κυρία σιμ μου (που είναι κομμένη) δεν την αναγνωρίζει στην θέση 1 μόνο στην 2. Οποτε έχω αλλάξει θέσεις και ουσιαστικά δουλευω ως κυρία την σιμ 2. Ίσως επειδή είναι κομμένη, να μην πηγαινει στην σωστή θέση, με αλλά κινητά δεν το ειχα αυτό το θέμα. 

επηρρεάζει στη χρήση το ότι είναι στη θέση 2?

Δημοσ.

Οχι κανενα προβλημα, μονο αισθητικο βλεπεις συνεχεια sim 2. Φανταζομαι αν την αντικαταστησω με καινουργια θα δουλευει κανονικα στην θεση 1.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, eko13 είπε

Τα περισσοτερα σκρουυζομαγαζα εχουν εγγυηση καταστηματος και οχι αντιπροσωπείας. Μερικα μάλιστα δινουν ενα χρονο αντι για δυο! Εγω θα κοιταζα μαγαζι που ειναι χρονια στον χωρο και να εχει καλες κριτικες, να εχει φυσικο καταστημα και δεν ειναι μονο ονλαην και να δίνει φυσικα δυο χρονια και οχι ενα. Προσωπικά επεσα στην περιπτωση που γνωστος ηξερε το μαγαζι, οποτε πηγα αφοβα. Υπαρχουν και σκρουτζομαγαζα που δινουν επισημη εγγυηση αλλα ειναι πιο τσιμπημενα στην τιμη. 

Προσωπικά κάνω πλέον κάθε προσπάθεια να αποφεύγω το ελληνικό αμαζονοειδές (σκρουτζ), για κάθε αγορά. Αν έχεις κάποιο κατάστημα ρίξε σε παρακαλώ ένα σήμα. Ευχαριστώ eko

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμπληρωματικά, έχω ρωτήσει 3 μαγαζιά για εγγύηση για το poco και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι δίνουν εγγύηση καταστήματος. Θα μου πεις εγγύηση από info quest είναι καλυτερη;

IMG_20211115_134321.jpg

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Rebirth είπε

Συμπληρωματικά, έχω ρωτήσει 3 μαγαζιά για εγγύηση για το poco και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι δίνουν εγγύηση καταστήματος. Θα μου πεις εγγύηση από info quest είναι καλυτερη;

IMG_20211115_134321.jpg

Παλιότερα ήξερα ότι αυτό έχει εγγύηση Infoquest https://www.foxbox.gr/index.asp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...