Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως γνωρίζει κανείς ...

Έχω ένα Audi A3 sportback του 06 και πρόσφατα αγόρασα πίσω φανάρια facelift τα οποία είναι led και το φυσακι δεν ταιριαζει(τα δικά μου είναι τα απλά) το ανταπτορακι θα το παραγγείλω μετά από αυτό τι πρέπει να κάνω και πόσο κοστίζει (διάβασα κάπου όταν τα βάλεις θέλει έναν κωδικό στον εγκέφαλο) γνωρίζει κανείς τη διαδικασία και το κόστος ;;;; 

Επεξ/σία από Dimakos7
Δημοσ.

Καλησπέρα. VCDS software και το αντιστοιχο καλωδιό χρειαζεσαι και από οσο ξερω είναι πολύ απλό το coding (το κανεις μονος σου).

Κόστος αυθεντικόύ καλωδίου είναι ακριβό - γυρω στα 200Ε, υπάρχουν και ιμιτασίον καλωδια σε ebay/ali με ελαχιστο κόστος αλλά δε γνωρίζω αξιοπιστία.

Εναλλακτικά βρίσκεις κάποιο συνεργείο με VCDS να στο κανει. Δε νομίζω να θέλει πάνω από 5 λεπτά αλλά δε γνωριζω κόστος.

Δημοσ.
Στις 17/6/2021 στις 9:28 ΜΜ, zaccki είπε

Καλησπέρα. VCDS software και το αντιστοιχο καλωδιό χρειαζεσαι και από οσο ξερω είναι πολύ απλό το coding (το κανεις μονος σου).

Κόστος αυθεντικόύ καλωδίου είναι ακριβό - γυρω στα 200Ε, υπάρχουν και ιμιτασίον καλωδια σε ebay/ali με ελαχιστο κόστος αλλά δε γνωρίζω αξιοπιστία.

Εναλλακτικά βρίσκεις κάποιο συνεργείο με VCDS να στο κανει. Δε νομίζω να θέλει πάνω από 5 λεπτά αλλά δε γνωριζω κόστος.

Παρήγγειλα τα καλώδια από kufatek 60ε και θα πάω για το κωδικό στον εγκέφαλο άντε να δούμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimakos7 είπε

Παρήγγειλα τα καλώδια από kufatek 60ε και θα πάω για το κωδικό στον εγκέφαλο άντε να δούμε 

Ενημερωσε για εξελιξη ωστε να γνωριζει καποιος φιλος που μπορει να απευθυνθεί μελλοντικά για VCDS coding. Καλη ευκολία!

Επεξ/σία από zaccki
Δημοσ.
Στις 23/6/2021 στις 3:23 ΜΜ, zaccki είπε

Ενημερωσε για εξελιξη ωστε να γνωριζει καποιος φιλος που μπορει να απευθυνθεί μελλοντικά για VCDS coding. Καλη ευκολία!

Πήγα σε 3 συνεργεια με είπαν θέλει ψάξιμο και πρέπει να αφήσω το αμάξι και να πάω από βδομάδα .. καλά καλά ούτε καν. Το εύκολο δύσκολο το κάνουν... Θα δω τι θα κάνω 

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 23/6/2021 στις 3:23 ΜΜ, zaccki είπε

Να σε ρωτήσω φίλε στα ανταπτορακια για το  έσωτερικο φανάρι το μικρό δηλαδή, βγαίνει ένα καλώδιο γυμνό το οποίο στις οδηγίες λέει να το συνδέσω στο Gray loom (pin 3) της πινακίδας μήπως γνωρίζεις πιο καλώδιο είναι αυτό 

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι, πρέπει να βρεις το σχεδιαγραμμα καλωδιωσης του μοντελου σου. Λογικά πρέπει να είναι κάποιο από τα καλώδια για το φωτάκι της πινακιδας.

Δημοσ.
Στις 27/6/2021 στις 2:43 ΜΜ, zaccki είπε

Δυστυχώς όχι, πρέπει να βρεις το σχεδιαγραμμα καλωδιωσης του μοντελου σου. Λογικά πρέπει να είναι κάποιο από τα καλώδια για το φωτάκι της πινακιδας.

Πήγα σήμερα στο συνεργείο(μόνο για vag) που το πάω όταν έχω πρόβλημα και όλα καλά ο κωδικός που δούλεψε

The coding is this:

central electronics

coding

help with long coding

Btye 9 to Dec = 0 - as the final brake light

Byte 10 to Dec = 0 - Fog lamps as a taillight

Byte 12 to Dec = 36 - dimming rear standlight

Byte 19 Bit 2 Cold Diagnosis rear active - this must be activated 

Δεν μου πήρε λεφτά και τέλος όλα καλά 😁😁😁

*ΤΑ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ Right Left δεν είναι ίδια κάτι που δεν ηξερα

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Πήγα σήμερα στο συνεργείο(μόνο για vag) που το πάω όταν έχω πρόβλημα και όλα καλά ο κωδικός που δούλεψε

The coding is this:

central electronics

coding

help with long coding

Btye 9 to Dec = 0 - as the final brake light

Byte 10 to Dec = 0 - Fog lamps as a taillight

Byte 12 to Dec = 36 - dimming rear standlight

Byte 19 Bit 2 Cold Diagnosis rear active - this must be activated 

Δεν μου πήρε λεφτά και τέλος όλα καλά 😁😁😁

*ΤΑ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ Right Left δεν είναι ίδια κάτι που δεν ηξερα

Θα μου στείλεις ένα μήνυμα που το πήγες, αν θες, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, atrigane είπε

Θα μου στείλεις ένα μήνυμα που το πήγες, αν θες, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση;

Επεξ/σία από Dimakos7
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...