trib Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Το επόμενης γενιάς σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony αναμένεται να εξοπλίζεται με OLED πάνελ από τη Samsung. Το επόμενο σύστημα εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR της Sony είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022. Πηγές του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg αναφέρουν ότι η Sony σκοπεύει να κάνει διαθέσιμο τον διάδοχο του PSVR κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών του επόμενου έτους. Μάλιστα, λέγεται πως το νέο PSVR θα εξοπλίζεται με OLED πάνελ από τη Samsung Display. Μία τέτοια κυκλοφορία δεν θα προκαλούσε έκπληξη, καθώς η Sony έχει ήδη ξεκινήσει να μιλάει για τις δυνατότητες του επόμενης γενιάς PSVR στο PS5. Η ύπαρξη του νέου PSVR επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο μαζί με κάποιες αρχικές λεπτομέρειες με τη Sony τελικά να αποκαλύπτει τα νέα χειριστήρια τον περασμένο Μάρτιο. Το ίδιο το headset δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευση του προηγούμενου μήνα της ιστοσελίδας UploadVR, το νέο PSVR θα έχει ανάλυση 4000 x 2040 pixels και θα παρακολουθεί την κίνηση των ματιών ούτως ώστε να χρησιμοποιεί εικόνες χαμηλότερης ανάλυσης στην περιφερειακή όραση για να αυξήσει την απόδοση. Το PSVR επόμενης γενιάς λέγεται επίσης ότι χρησιμοποιεί αισθητήρες παρακολούθησης εντός και εκτός headset ενώ θα διαθέτει απτική ανάδραση (haptic feedback) τόσο στο headset όσο και στα χειριστήρια. Το άρθρο του Bloomberg εστιάζει επίσης και στο γεγονός ότι ενώ Facebook και HTC έχουν επιλέξει οθόνες LCD για τα δικά τους VR headsets, καθώς αυτές είναι πιο πρακτικές σε υψηλότερες αναλύσεις ανεξάρτητα αν παράγουν χαμηλότερη αντίθεση, η Sony φαίνεται να βασίζει τα σχέδιά της στα OLED πάνελ για το επόμενο PSVR. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
anakin3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μεγάλος φαν / αναμενω το καινούργιο σας τρελός! Η Sony θεωρώ θα κανει καλή δουλεια 4
absoluteblade Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, CONAN_ είπε θα ειναι συμβατό και με το PS4 ? Δεν υπάρχει περίπτωση! Μέχρι να βγάλει το Playstation VR2 θα έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν ήδη το PS6! Με ταχύτες σαλιγκαριού για να κυκλοφορήσουν ένα καταναλωτικό προϊόν αντιγράφωντας τεχνολογία από το PCVR!Δεν μιλάμε για τις φήμες που έλεγαν ότι μπορεί να είναι ασύρματο! Πάνε και αυτές! Έλεος ρε SONY! 1
michael92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Αδιάφορο εντελώς. Το PSVR μου είναι μόνιμα στο ντουλάπι πλέον. Αν δεν βγουν σοβαρά games και όχι glorified tech demos, το VR δεν έχει μέλλον. 4
stormoffire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη το VR ... Αλλά θα ήθελα πολύ, μόνο και μόνο για την εμπειρία! Θα πρέπει να είναι φοβερό! Και πόσο μάλλον τα καινούρια που ετοιμάζονται προς διάθεση και θα ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογικής εξέλιξης... Αν και ακούγεται πολύ, πως θέλουν να κάνουν στάνταρντ την επαυξημένη πραγματικότητα, οπότε βλέπουμε πως θα κυλίσει όλο αυτό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από stormoffire
michael92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, stormoffire είπε Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη το VR ... Αλλά θα ήθελα πολύ, μόνο και μόνο για την εμπειρία! Θα πρέπει να είναι φοβερό! Και πόσο μάλλον τα καινούρια που ετοιμάζονται προς διάθεση και θα ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογικής εξέλιξης... Αν και ακούγεται πολύ, πως θέλουν να κάνουν στάνταρντ την επαυξημένη πραγματικότητα, οπότε βλέπουμε πως θα κυλίσει όλο αυτό. Πίστεψε με δεν χάνεις κάτι. Μετά από τις 15-20 ώρες χρήσης χάνεται το wow factor και είναι απλά ένας μπελάς με 800 καλώδια. 2 1
Chocobo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, michael92 είπε Αδιάφορο εντελώς. Το PSVR μου είναι μόνιμα στο ντουλάπι πλέον. Αν δεν βγουν σοβαρά games και όχι glorified tech demos, το VR δεν έχει μέλλον. Αυτό ακριβώς είναι που με κρατάει απο το να πάρω.Πέραν του Resident Evil 7 που είχα δοκιμάσει τότε δεν μπορώ να σκεφτώ πραγματικά πολλά games που η χρήση του κάνει διαφορά. Φυσικά και τα καλώδια δεν είναι στα + του… 1 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Το θέμα είναι να συνοδεύεται και από αξιόλογα παιχνίδια για να μπορείς να το αξιοποιήσεις 1
Snolly Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 10 hours ago, CONAN_ said: θα ειναι συμβατό και με το PS4 ? φυσικά και όχι 7 hours ago, michael92 said: Αδιάφορο εντελώς. Το PSVR μου είναι μόνιμα στο ντουλάπι πλέον. Αν δεν βγουν σοβαρά games και όχι glorified tech demos, το VR δεν έχει μέλλον. δεν συμφωνω, το PSVR εχει τον πιο πλουσιο τιτλο σε VR games εκει εξω. Astro Bot, Moss, Beat Saber, Star Wars Squadron, Far Point, No Man's Sky μερικα απο τα παιχνιδια που εγω απολαυσα. Ναι οκ ειναι μπελαλιδικο με τα καλωδια κλπ αλλα θεωρω πως εχει πολυ μελλον το VR 2
CONAN_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, Snolly είπε φυσικά και όχι δεν συμφωνω, το PSVR εχει τον πιο πλουσιο τιτλο σε VR games εκει εξω. Astro Bot, Moss, Beat Saber, Star Wars Squadron, Far Point, No Man's Sky μερικα απο τα παιχνιδια που εγω απολαυσα. Ναι οκ ειναι μπελαλιδικο με τα καλωδια κλπ αλλα θεωρω πως εχει πολυ μελλον το VR Συμφωνω για το VR. Ειδικά το Beat saber είναι απολαυση. Κρίμα που δεν μπορείς να βάλεις δικά σου τραγουδια όπως στην εκδοση για pc.
KostasKri Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Chocobo είπε Αυτό ακριβώς είναι που με κρατάει απο το να πάρω.Πέραν του Resident Evil 7 που είχα δοκιμάσει τότε δεν μπορώ να σκεφτώ πραγματικά πολλά games που η χρήση του κάνει διαφορά. Φυσικά και τα καλώδια δεν είναι στα + του… Ελπίζω να πάρει τον δρόμο του oculus quest2... Το έχω πάρει και δεν έχει καλώδια και το συνδέεις ασύρματα στον υπολογιστή και μπορεί να παίξει και ως stand alone με παιχνίδια από το δικό του store χωρίς να βασίζεται σε κάποιο υπολογιστή. 1
vorlon68 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Σύμφωνα με τους ειδήμονες του insomnia θα πάει άπατο γιατι συν της αλλης δεν εχει game pass.......🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα