hdsd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω το εξης υπαρχει καποια μηχανη vfm την ποιο οικονομικη δεν ξερω ποσο μπορει να κοστιζει γ αυτο δεν βαζω ενα ποσο κουρευτικη/ξυριστικη δεν ξερω τι για να κορευω το μαλλι μου σε ενα μηκος κοντο οπως πχ στο στρατο γτ εχω μια αλλα δεν τα πιανει καλα...τα μισα κοβει τα αλλα τα αφηνει ... για να μην πηγαινω στο κομωτηριο θελω κατι απλο θεωρω απλα να τα περνω σε ενα μηκος ολο το κεφαλι δηλαδη υπαρχει ετσι καποια που να κανει αυτη την δουλεια ευκολα και απλα για εναν αρχαριο? σας ευχαριστω πολυ
mecanomecano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Kemei KM-605 τσαμπα πραμα κανει γυρω στα 6 ευρω .Εχω μια Kemei KM-1102 ξυριστικη για καθημερινο μια χαρα ειναι για 12 ευρω.Πηρα και μια ακομα για ρεζερβα αν χαλασει. Για παραπανω $$ παρε Philips ειναι η πιο πετυχημενη εταιρια στις κουρευτικες Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από mecanomecano 1
asemnos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Εχοντας δοκιμασει πολλες και επωνυμες, ΚΑΜΙΑ δεν αντεξε πανω απο 2 χρονια, με ελαχιστη - περιοδικη χρηση. Τα τελευταια 5 χρονια ειμαι με μια Panasonic (επειτα απο συσταση του κομμωτη μου) η οποια εχει αποδειχτει σκυλι του πολεμου. 1
hdsd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας ευχαριστω παιδια πολυ θα ηθελα να ρωτησω το εξης αυτες λογικα θα πρεπει να χρησιμοποιουνται με καποιο εξαρτημα αυτο που οριζει το μηκος δεν ξερω πως λεγεται.. για το ποσο θα κουρευτεις δεν υπαρχει καποια που να μην θελει καποιο εξαρτημα απλα να το περνας στο κεφαλι αλλα να μην στα κανει τελειος γουλι η να αφηνει λιγο τριχακι σαν οταν ξυριζομαστε στο μουσι που αφηνει λιγο θελω να υπαρχει μαλλι αλλα να ειναι ειναι στο ιδιο μηκος δεν με πειραζει ... ξερετε να αφηνει μαλλι ολιγον χωρις εξαρτημα γιατι αυτι που εχω τωρα με το εξαρτημα μπουκονει οπως ειπα πραπανω τα μισα τα παιρνει τα αλλα οχι ... η panasonic ποια ειναι που ειπες ? Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από hdsd
agnostos13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, mecanomecano είπε Kemei KM-605 τσαμπα πραμα κανει γυρω στα 6 ευρω .Εχω μια Kemei KM-1102 ξυριστικη για καθημερινο μια χαρα ειναι για 12 ευρω.Πηρα και μια ακομα για ρεζερβα αν χαλασει. Για παραπανω $$ παρε Philips ειναι η πιο πετυχημενη εταιρια στις κουρευτικες Η πιο αξιόπιστη φαίνεται να είναι η panasonic πάντως (τις προτιμούν φουλ οι επαγγελματίες). Αλλά η τιμή τσιμπάει.
Nabuko Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, agnostos13 είπε (τις προτιμούν φουλ οι επαγγελματίες). Και τις Wahl
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, hdsd είπε καλησπερα σας ευχαριστω παιδια πολυ θα ηθελα να ρωτησω το εξης αυτες λογικα θα πρεπει να χρησιμοποιουνται με καποιο εξαρτημα αυτο που οριζει το μηκος δεν ξερω πως λεγεται.. για το ποσο θα κουρευτεις δεν υπαρχει καποια που να μην θελει καποιο εξαρτημα απλα να το περνας στο κεφαλι αλλα να μην στα κανει τελειος γουλι η να αφηνει λιγο τριχακι σαν οταν ξυριζομαστε στο μουσι που αφηνει λιγο θελω να υπαρχει μαλλι αλλα να ειναι ειναι στο ιδιο μηκος δεν με πειραζει ... ξερετε να αφηνει μαλλι ολιγον χωρις εξαρτημα γιατι αυτι που εχω τωρα με το εξαρτημα μπουκονει οπως ειπα πραπανω τα μισα τα παιρνει τα αλλα οχι ... η panasonic ποια ειναι που ειπες ? Χτενι λεγεται και αυτή είναι η δουλειά του.Το αφήνεις πάνω και κουρευεσαι συνέχεια με το ίδιο. Αυτην που έχεις τωρα την καθαρίζεις και την λαδώνεις; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Ukforthemoment
seventh_son Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Οι Panasonic είναι μακράν οι καλύτερες, αλλά δεν είναι φτηνές. Νομίζω πάει κανα 50άρι 60άρι η πιο φτηνή. Εμένα εδώ και κανά χρόνο με έχει βολέψει μια που είχα πάρει από Lidl με κανα εικοσάρικο. Κόβει καλά, δε μου τα μασάει, και έχει ένα κάρο σκαράκια μέσα για να διαλέξεις τι μήκος θες. Κατά καιρούς τη βάζει προσφορά.
mecanomecano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Στον πατερα μου ειχα παρει για δωρο μια Moser κουρευτικη πριν μερικα χρονια ηταν στα 70 ευρω,ακομα την εχει.Καλες αν και ακριβες.
getty Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Wahl η τελευταία (super taper) άντεξε γύρω στα 15 χρόνια (γενικά άλλο beard trimmer και αλλά κουρευτική). Γύρω στα 50€ δηλαδή θέλεις 4-5 μήνες για να κανείς απόσβεση. Αν έχεις πολύ μαλλί απόφυγε τις φθηνές των wahl ζορίζονται και δεν το ευχαριστιέσαι το κούρεμα (τραβάει τα μαλλιά, κολλάει κλπ.) Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από getty
agnostos13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Και τις Wahl Τις wahl τώρα τελευταία τις βλέπω που έγιναν της μόδας τα μπαρμπέρικα. Τις panasonic τις θυμάμαι από πάντα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από agnostos13
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Τις wahl τώρα τελευταία τις βλέπω που έγιναν της μόδας τα μπαρμπέρικα. Τις panasonic τις θυμάμαι από πάντα. Panasonic για επαναφορτιζόμενες και Moser σε ηλεκτρικές ,τωρα η Moser ανήκει στην wahl https://www.moser-consumer.com/
HERTHAN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Κι εγω για μαλλια ειδικα η Moser η Wahl θα προτεινα.
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, mecanomecano είπε Kemei KM-605 τσαμπα πραμα κανει γυρω στα 6 ευρω .Εχω μια Kemei KM-1102 ξυριστικη για καθημερινο μια χαρα ειναι για 12 ευρω.Πηρα και μια ακομα για ρεζερβα αν χαλασει. Μία τέτοια έχω πολλά χρόνια. Το πολύ καλό είναι ότι έχει περιστρεφόμενη απλή ρύθμιση. Την έχω μόνιμα στην 3η σκάλα γιατί μου αρέσει το μήκος κοψίματος. Αν κουρεύεσαι 2 φορές τουλάχιστον το μήνα δεν έχεις κανένα πρόβλημα γιατί δεν μπουκώνει. Δεν κάνει για κάποιον που έχει σκληρό πυκνό και δύσκολο μαλλί. Πρέπει να πάει σε κάτι πιο ακριβό και πιο αξιόπιστο.
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, agnostos13 είπε Τις wahl τώρα τελευταία τις βλέπω που έγιναν της μόδας τα μπαρμπέρικα. Τις panasonic τις θυμάμαι από πάντα. Ο Leo J. Wahl εφηύρε την πρώτη ηλεκτρική κουρευτική μηχανή το 1919. Σήμερα, η Wahl Clipper Corporation είναι μια διεθνής βιομηχανία, πρωτοπόρος στην κατασκευή προϊόντων για το επαγγελματικό εμπόριο ομορφιάς και κομμωτηρίου, και την προσωπική φροντίδα των καταναλωτών. Τα προϊόντα Wahl διατίθενται σε 165 χώρες σε όλο τον κόσμο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα