Nabuko Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δεν πίνω αναψυκτικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια αλλά τώρα τελευταία παίρνω καμιά φορά το Schweppes με τη γεύση Mojito
eko13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Με τοσες καλες ελληνικες εταιριες δεν βρισκω τον λογο να ασχολειται καποιος με Coca Cola - Pepsi. Απο σουπερμαρκετ ποτε δεν θα παρω Coca Cola, μονο απο μινι μαρκετ που δεν εχει εναλλακτικη. Αυτες που παιρνω ειναι: Loux: Μου αρεσει περισσοτερο αλλα δεν την βρισκεις ευκολα. Βικος: Εξαιρετικη και η απλη και η στεβια Green: Την προτιμω λιγοτερο απο τις αλλες τρεις, αλλα την βρισκεις παντου Τις περισσοτερες φορες ειναι και σε προσφορα κιολας. 1
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Στις 17/6/2021 στις 4:58 ΜΜ, CONAN_ είπε Εγω βρήκα την υγειά μου με ανθρακούχο νερό. Εδω και έξι μήνες εχω πιεί ελάχιστες φορές κόκα κόλα πλέον. Η αισθηση του ανθρακικου είναι στην ουσία αυτό που μας εθίζει. Δοκιμάστε το και θα δείτε. Το Ζαγόρι με το πράσινο μήλο μου άρεσε πάρα πολύ! Cola πολύ σπάνια και coca cola ακόμα πιο σπάνια. Τις ελάχιστες φορές το χρόνο που θα πιω θα είναι green ή Βίκος.
MariaLog Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 την εχω κοψει εδω και 10 χρονια, την αηδια απορω πως το επινα
Dantε Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, eko13 είπε Με τοσες καλες ελληνικες εταιριες δεν βρισκω τον λογο να ασχολειται καποιος με Coca Cola - Pepsi. Απο σουπερμαρκετ ποτε δεν θα παρω Coca Cola, μονο απο μινι μαρκετ που δεν εχει εναλλακτικη. Αυτες που παιρνω ειναι: Loux: Μου αρεσει περισσοτερο αλλα δεν την βρισκεις ευκολα. Βικος: Εξαιρετικη και η απλη και η στεβια Green: Την προτιμω λιγοτερο απο τις αλλες τρεις, αλλα την βρισκεις παντου Τις περισσοτερες φορες ειναι και σε προσφορα κιολας. Οι ελληνικες κολες ,δεν εχουν το ανθρακικο που εχει η κοκα κολα η αληθεια ειναι.Ειναι πιο γλυκες η εχουν αλλη γευση. Η λουξ σα πορτοκαλαδα ειναι αρκετα καλη ομολογω και αρκετες φορες τη παιρνω αντι για κοκα κολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα