forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 αγορασα μετα απο preorder μια gigabyte 6900xt , η καρτα παρουσιασε προβλημα σε μια display port οποτε και μιλησα μαζι τους και μου ειπαν με την παραλαβη οτι θα μου στειλουν αλλη. παρελαβαν λοιπον την καρτα και μου επεστρεψαν τα χρηματα τα οποια δεν αρκουν για αγορα αλλης καρτας με αιτιολογια οτι δεν εχουν στοκ την ιδια καρτα για να μου επιστρεψουν. η καρτα αγοραστηκε 1500 και τωρα παει 1780 , η εταιρια gigabyte αν την εστελα απευθειας θα μου επεστρεφε αλλη καρτα , οι τυποι θα την κανουν rma και θα την πουλησουν στη νεα της τιμης. Προσοχη λοιπον απο αυτη την εταιρεια με ελληνικη νοοτροπια
Alex21121988 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Σκεφτόμουν και εγώ να πάω σε αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Πες περισσότερα για να το αποφύγουμε αν είναι. πχ χρόνος, κατάσταση δέματος και από ποια εταρεία μεταφορικής παρέλαβες το προϊόν. Όταν εννοείς ότι τα χρήματα δεν αρκούσαν; Εννοείς ότι σου έκοψαν μορφής πιστωτικό ή ακρίβυνε το προϊόν όπως ανέφερες και σου ζητάνε τα έξτρα αυτά χρήματα; Κάνε το ταληράκια αν μπορείς. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Alex21121988
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Σκεφτόμουν και εγώ να πάω σε αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Πες περισσότερα για να το αποφύγουμε αν είναι. πχ χρόνος, κατάσταση δέματος και από ποια εταρεία μεταφορικής παρέλαβες το προϊόν. Όταν εννοείς ότι τα χρήματα δεν αρκούσαν; Εννοείς ότι σου έκοψαν μορφής πιστωτικό ή ακρίβυνε το προϊόν όπως ανέφερες και σου ζητάνε τα έξτρα αυτά χρήματα; Κάνε το ταληράκια αν μπορείς. λοιπον παρελαβα την gpu μια χαρα και ωραια , οι δυο hdmi δουλευανε κανονικα και η μια display port ,για κανα μηνα ημουν ενταξει. ωστοσο με ενοχλουσε το οτι η μια display port εβγαζε black screen οποτε και μιλησα με το support , μου λενε στειλε την πισω για να σου στειλουμε αλλη. Να σημειωθει οτι την συγκεκριμενη καρτα εγω την ειχα προπαραγγελια στα 1500 . οταν την παρελαβαν αντι να μου στειλουν αλλη μου εκοψαν πιστωτικο 1500 και δεν μου εστειλαν αλλη καρτα γραφικων. με τα λεφτα που μου επεστρεψαν δεν μπορω να παρω 6900xt ενω αν την εκανα rma σε gigabyte θα μου εστελναν αλλη καρτα. το support το μονο που μου εδωσε ηταν δωρεαν μεταφορικα για την επομενη παραγγελια εαν πληρωσω μεσω τραπεζας απευθειας. Πλεον δεν τους εχω εμπιστοσυνη. 1
purif Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάς πρώτα με τη μαμά εταιρεία και αν δε βγάλεις άκρη, μετά με το κατάστημα. Ειδικά σε κάρτες γραφικών που τις ψάχνεις με το κυάλι.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Βασικά ζήτα τα χρήματα στον λογαριασμό σου γιατί δεν θα ξανα αγοράσεις από αυτούς... Εσύ το ζήτησες το πιστωτικό ? Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Dragonlordcv2002
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Εγώ ζήτησα replacement και ήταν οκ με αυτό.
Alex21121988 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, forgotten είπε Εγώ ζήτησα replacement και ήταν οκ με αυτό. Σου ήρθε με κούριερ το δέμα; Από ότι βλέπω είσαι Κύπρο. Δηλαδή εδώ σε εμάς το αντίστοιχο θα είναι κάποια εταιρεία κούριερ ή έρχεται με το κλασσικό ταχυδρομείο για να ανησυχούμε και πως (αν) θα φτάσει το δέμα;
forgotten Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Σου ήρθε με κούριερ το δέμα; Από ότι βλέπω είσαι Κύπρο. Δηλαδή εδώ σε εμάς το αντίστοιχο θα είναι κάποια εταιρεία κούριερ ή έρχεται με το κλασσικό ταχυδρομείο για να ανησυχούμε και πως (αν) θα φτάσει το δέμα; Έρχεται με gls , σε περίπτωση που χρειαστείς rma πληρώνεις τα έξοδα αποστολής και καλή τύχη μετά...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, forgotten είπε λοιπον παρελαβα την gpu μια χαρα και ωραια , οι δυο hdmi δουλευανε κανονικα και η μια display port ,για κανα μηνα ημουν ενταξει. ωστοσο με ενοχλουσε το οτι η μια display port εβγαζε black screen οποτε και μιλησα με το support , μου λενε στειλε την πισω για να σου στειλουμε αλλη. Να σημειωθει οτι την συγκεκριμενη καρτα εγω την ειχα προπαραγγελια στα 1500 . οταν την παρελαβαν αντι να μου στειλουν αλλη μου εκοψαν πιστωτικο 1500 και δεν μου εστειλαν αλλη καρτα γραφικων. με τα λεφτα που μου επεστρεψαν δεν μπορω να παρω 6900xt ενω αν την εκανα rma σε gigabyte θα μου εστελναν αλλη καρτα. το support το μονο που μου εδωσε ηταν δωρεαν μεταφορικα για την επομενη παραγγελια εαν πληρωσω μεσω τραπεζας απευθειας. Πλεον δεν τους εχω εμπιστοσυνη. Φίλε χωρίς παρεξήγηση μπορεί και να παίζει λάθος σου που την γύρισες χωρίς καλό troubleshooting με την gigabyte και ίσως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή να περιμένεις ένα μήνα και μετά να προχωράς σε ενέργειες αντικατάστασης. Από αυτό που περιγράφεις μου ακούγεται παρόμοιο πρόβλημα συνάντησα σε Asus RTX 3090 με την μια displayport που δεν έπαιζε. Το πρόβλημα λύθηκε με αλλεπάλληλα reset CMOS της μητρικής, τώρα βέβαια αργά για δάκρυα...
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Στις 17/6/2021 στις 5:54 ΜΜ, morehp είπε Φίλε χωρίς παρεξήγηση μπορεί και να παίζει λάθος σου που την γύρισες χωρίς καλό troubleshooting με την gigabyte και ίσως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή να περιμένεις ένα μήνα και μετά να προχωράς σε ενέργειες αντικατάστασης. Από αυτό που περιγράφεις μου ακούγεται παρόμοιο πρόβλημα συνάντησα σε Asus RTX 3090 με την μια displayport που δεν έπαιζε. Το πρόβλημα λύθηκε με αλλεπάλληλα reset CMOS της μητρικής, τώρα βέβαια αργά για δάκρυα... Επίσης πάντα ενώ είσαι στην ίδια γεννιά απλά κάνεις rma. Κανόνας. Αν είσαι σε επόμενη γεννιά ή πιστωτικό ή refund
ICE-T Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Επίσης πάντα ενώ είσαι στην ίδια γεννιά απλά κάνεις rma. Κανόνας. Αν είσαι σε επόμενη γεννιά ή πιστωτικό ή refund τα display port που περιγράφουν όταν δεν παίζει το ένα συνήθως είναι από αλλαγή bio's μεγαλύτερο από άλλη εταιρεία 1
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, ICE-T είπε τα display port που περιγράφουν όταν δεν παίζει το ένα συνήθως είναι από αλλαγή bio's μεγαλύτερο από άλλη εταιρεία Καλό αυτό το σημειώνω. Δεν το γνώριζα. Εγώ απλά είπα γενικότερα για rma / επιστροφή 1
ICE-T Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Καλό αυτό το σημειώνω. Δεν το γνώριζα. Εγώ απλά είπα γενικότερα για rma / επιστροφή δεν ξέρω αν ασχολήθηκε ο κάτοχος με αυτό απλά είπα να το αναφέρω, για να ξαναπαίξει το display port πρέπει να υπάρχει dual bios αυτό το κλιπακι με performance/quiet στο πλάι Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από ICE-T
enable_your_mind Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Καλησπερα σε ολους.. ακομα δεν καταλαβα τι ακριβως λαθος εκανε η εταιρεια.. Δεν ξερω τι λεει ο νομος ακριβως στην Ισπανια αλλα ας πουμε εδω Τσεχια οτιδηποτε αγορασεις και το δωσεις για RMA η εταιρεια ειναι υποχρεωμενη αν δεν μπορει να σου αντικαταστησει το προιον μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα να σου επιστρεψει το χρηματικο ποσο της αγορας.. Οποτε αν οντως δεν υπηρχε στοκ στη συγκεκριμενη καρτα , βαση νομου οπως και οφειλαν επεστρεψαν τα χρηματα.. Μαλλον θα πρεπει να ψαχτει τι ακριβως παιζει και στην Ισπανια ( αν και λογικα κατι σχετικα ιδιο ) .. 1
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Καλησπερα σε ολους.. ακομα δεν καταλαβα τι ακριβως λαθος εκανε η εταιρεια.. Δεν ξερω τι λεει ο νομος ακριβως στην Ισπανια αλλα ας πουμε εδω Τσεχια οτιδηποτε αγορασεις και το δωσεις για RMA η εταιρεια ειναι υποχρεωμενη αν δεν μπορει να σου αντικαταστησει το προιον μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα να σου επιστρεψει το χρηματικο ποσο της αγορας.. Οποτε αν οντως δεν υπηρχε στοκ στη συγκεκριμενη καρτα , βαση νομου οπως και οφειλαν επεστρεψαν τα χρηματα.. Μαλλον θα πρεπει να ψαχτει τι ακριβως παιζει και στην Ισπανια ( αν και λογικα κατι σχετικα ιδιο ) .. το ιδιο. τιποτα δεν εκανε λαθος η εταιρια. Απλά το χειρίστηκε λάθος ο ts. Έπρεπε να κάνει rma στην gigabyte
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα