Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Herald είπε

Oύτε με bot δεν βρίσκεις MSRP. Δεν ξέρω με ποιόν μαυραγορίτη κάνεις παρέα που σου λέει ότι αγοράζει σε MSRP αλλά σου λέει ψέμματα.

Άλλο πράγμα το δεν βρίσκεις κάρτες, άλλο πράμα δεν βρίσκεις λεφτά να τις αγοράσεις γιατί είναι ακριβές. 

Κάρτες υπάρχουν, αβέρτα κιόλας. Τα γελάκια και τα λοιπά emoticons δεν αλλάζουν τα δεδομένα. 

Αν υπήρχαν αβέρτα δεν θα είχαν αυτές τις τιμές. Νόμος προσφοράς και ζήτησης

Λόγο του ότι τα περισσότερα κράτη έχουν ξεφύγει απ τις καταστάσεις καραντίνας και έχει μειωθεί η ζήτηση σε νέα συστήματα gaming, οι τιμές απλά δεν 2.5 με 3 φορές πάνω αλλά είναι 2 φορές πάνω. Συνεχίζει ωστόσο να μην υπάρχει προσφορά και γι αυτό δεν θα δούμε κάρτες σε normal τιμές

56 λεπτά πριν, Acrobatis7 είπε

Ειδικα οταν πριν απο 2 χρονια πηρα asus rx 580 με 141 Ευρω(καινουρια απο μαγαζι ε... ). Ακομα το θυμαμαι και γελαω με τη καταντια που εφεραν...

Πριν 6 μήνες έπρεπε να φτιάξω PC και την πήρα κάτι λιγότερο από 300€ . Μια κάρτα που είχα αγοράσει ξανά πριν 5+ χρόνια σε άλλο gaming PC 270€.

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acrobatis7 είπε

Ειδικα οταν πριν απο 2 χρονια πηρα asus rx 580 με 141 Ευρω(καινουρια απο μαγαζι ε... ). Ακομα το θυμαμαι και γελαω με τη καταντια που εφεραν...

Και εγώ ήμουν ανάμεσα στην δική σου και στην 1660ti και μάλιστα την καλύτερη υλοποίηση msi gamer στα 220€ αλλά οι αναβολές με φάγανε... Τώρα απλά το μετάνιωσα αλλά είναι αργά 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Herald είπε

Μα αφου υπαρχουν ολες οι καρτες ετοιμοπαραδοτες σε παρα πολλα καταστηματα, γιατι να χρειαστεις bot?

CASEKING και altde ας πούμε έχουν 12   μοντέλα 3080 ετοιμοπαραδοτα.

Για να πάρεις στην τημη που το δίνουν εταιρίες και όχι scalpels

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Και εγώ ήμουν ανάμεσα στην δική σου και στην 1660ti και μάλιστα την καλύτερη υλοποίηση msi gamer στα 220€ αλλά οι αναβολές με φάγανε... Τώρα απλά το μετάνιωσα αλλά είναι αργά 

Μετα απο εκεινο, πηγα σε 2070 με 400 ευρω (απο μελος εδω μεσα) και αφου πουλησα το μηχανημα πηγα σε Vega 64 Strix με 300 ευρω (απο μελος εω μεσα).

Μετα απο οσα εχω δει απο τιμες - μεχρι να ξεφουσκοσουν τα μυαλα ολονων και εδω μεσα και εκει εξω, θα ειμαι με λαπτοπς που εχουν 3060 με περιπου 1200 ευρω απο το να παρω μια 3060 με 900 ευρω.

Και γιατι κανουν τοσο τα λαπτοπς με τοσο καλες καρτες (σε σχεση με την αγορα)? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ MINING! pfff

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

1.τωρα δεν εχω ακουσει να τις βγαζουν ξανα..

2. λογω μαινιγκ κ σκαλπαρισματος ισως βγαλουν ελαφρως πιο γρηγορες στα..500?! ευρω;!

3. ανακοινωνουν καρτες για 4κ,

κατι καρτες οπως 550,560,570 τι γινονται; 

delete για παντα; 

κ αμα θες φιλε καρτα, παρε το επομενο μοντελο μονο 1 πεντακοσαδολαρο

αλλιως εχω στο κατοσταρικο σαν πληρης ενσωματωμενα γραφικα

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε

Μετα απο εκεινο, πηγα σε 2070 με 400 ευρω (απο μελος εδω μεσα) και αφου πουλησα το μηχανημα πηγα σε Vega 64 Strix με 300 ευρω (απο μελος εω μεσα).

Μετα απο οσα εχω δει απο τιμες - μεχρι να ξεφουσκοσουν τα μυαλα ολονων και εδω μεσα και εκει εξω, θα ειμαι με λαπτοπς που εχουν 3060 με περιπου 1200 ευρω απο το να παρω μια 3060 με 900 ευρω.

Και γιατι κανουν τοσο τα λαπτοπς με τοσο καλες καρτες (σε σχεση με την αγορα)? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ MINING! pfff

φιλε το εχεις, μπραβο, αμα δουλευες σε καζινο θα ειχες τιναξει τη μπανκα στον αερα! πολυ καλος,

αν εχεις ενστικτο, σωστες προβλεψεις, μαζευεις πεντακοσαρικα..

ετσι εχουν ξεκινησει μερικοι με χρηματιστηριο, 

βαζαν σωστα τα λεφτα κ τωρα εχουν κοτερα .

πολλοι αμερικανοι ετσι κανουν με το χρηματιστηριο κ κονομανε.

ή το εχεις κ κονομας

ή δεν το εχεις κ ..πληρωνεις..

Επεξ/σία από peiraiask
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Herald είπε

Αυτο ειναι ασχετο με τα bots και το stock. 

Εχω την εντύπωση πως δεν έχεις καταλάβει τη φύση του προβήματος που υπάρχει τους τελευταίους 8 μήνες.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Nikolo1991 είπε

Εχω την εντύπωση πως δεν έχεις καταλάβει τη φύση του προβήματος που υπάρχει τους τελευταίους 8 μήνες.

Δεν σχολιάζω ούτε για τους τελευταίους 8, ούτε για τους τελευταίους 18, ούτε για τους τελευταίους 108 μήνες. Σχολιάζω για την ώρα που γράφτηκε το post. Eδω και μερικές ημέρες υπάρχει μπόλικο στοκ, να φάνε και οι κότες. Αμα ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ενημέρωσε με να σου δώσω link να κάνεις το κέφι σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Herald είπε

Δεν σχολιάζω ούτε για τους τελευταίους 8, ούτε για τους τελευταίους 18, ούτε για τους τελευταίους 108 μήνες. Σχολιάζω για την ώρα που γράφτηκε το post. Eδω και μερικές ημέρες υπάρχει μπόλικο στοκ, να φάνε και οι κότες. Αμα ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ενημέρωσε με να σου δώσω link να κάνεις το κέφι σου

Αγαπητέ συμφωνούμε στο ότι στην Ελλάδα, στα μαγαζιά του Σκρουτζ, σε εξωφρενικές τιμές υπάρχουν κάρτες. Η πρόταση που παρουσιάζεις σαν λύση όμως είναι ταυτόχρονα και το πρόβλημα. Το ότι κάτι υπάρχει διαθέσιμο, δε σημαίνει ότι ο κόσμος θα το αγοράσει με κλειστά μάτια. Σημερα λοιπόν, υπάρχουν κάρτες, ναι. Υπάρχουν όμως γιατί δεν αγοράζει κανένας πια σε αυτές τις τιμές. Κούρασε όλη η κατάσταση με τις τιμές και με την αισχροκέρδεια πολλών. Άρα λοιπόν, αφού ο λαος δε θέλει να πάρει κάρτα των 700 ευρώ στα 2 χιλιάρικα, όσες κάρτες και να βγουν με αυτά τα χρήματα, το πρόβλημα της αγοράς θα παραμένει. 

Επεξ/σία από Nikolo1991
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nikolo1991 είπε

Αγαπητέ συμφωνούμε στο ότι στην Ελλάδα, στα μαγαζιά του Σκρουτζ, σε εξωφρενικές τιμές υπάρχουν κάρτες. Η πρόταση που παρουσιάζεις σαν λύση όμως είναι ταυτόχρονα και το πρόβλημα. Το ότι κάτι υπάρχει διαθέσιμο, δε σημαίνει ότι ο κόσμος θα το αγοράσει με κλειστά μάτια. Σημερα λοιπόν, υπάρχουν κάρτες, ναι. Υπάρχουν όμως γιατί δεν αγοράζει κανένας πια σε αυτές τις τιμές. Κούρασε όλη η κατάσταση με τις τιμές και με την αισχροκέρδεια πολλών. Άρα λοιπόν, αφού ο λαος δε θέλει να πάρει κάρτα των 700 ευρώ στα 2 χιλιάρικα, όσες κάρτες και να βγουν με αυτά τα χρήματα, το πρόβλημα της αγοράς θα παραμένει. 

E αυτό λέω και εγώ, δεν χρειάζονται bot πλέον για να αγοράσεις κάρτα, λεφτά χρειάζονται 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Herald είπε

E αυτό λέω και εγώ, δεν χρειάζονται bot πλέον για να αγοράσεις κάρτα, λεφτά χρειάζονται 

Η διαθεσιμότητα που υπάρχει στην Ελλάδα δεν αποδεικνύει πως το ίδιο συμβαίνει και στις μεγάλες αγορές. Οι κάρτες έξω δίνονται με λοταρία και σε πακέτα με αλλά προϊόντα και είναι τόση η ζήτηση που ούτε refresh δεν προλαβαίνεις να κανείς. Εκεί βρίσκονται τα bot και δημιουργούν πρόβλημα. Πρώτα θα πάρουν το απόθεμα σε msrp και μετά θα έρθει ο,τι περισσέψει στην Ελλάδα. Άρα, τα bot επηρεάζουν την αγορά μας άμεσα, αλλά πολύ έντονα. 

Επεξ/σία από Nikolo1991

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...