chios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, x_vagos_x είπε Ναι, σίγουρα. 500 ευρώ για να έχει κάμερες 100+8+2+2mpixel; Χίλιες φορές Xiaomi στα 250-300. Και μπαταρίες χώμα, και χωρίς κάρτα μνήμης, θύρα ακουστικών, να τα χαίρονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jadawin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Innersense είπε "σύμφωνα με τις άδειες και μοντέλα διακυβέρνησης της Google". Κρατήστε το αυτό. Σύντομα... Αυτό και εμένα μου κανε εντύπωση. τι εννοεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rom23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, kostasfalcon είπε σκεφτεσαι καθολου ή εχεις αγνοια περι aspect ratio? αληθεια τι συσκευη εχεις? στα χαρτια ναι δεν ανηκει στην Huawei ...😏 Mi 9 SE εχω που ειναι 6 ίντσες περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Από λειτουργικό τι θα έχει; Νομίζω ότι παλιά είχε της Huawei, το emui, ή κάπως έτσι. Τώρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rom23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε ποιος περνει ταμπλετ 7 ιντσες ? απο 10 κ πανω θελω να πω οτι σιγα σιγα παμε για εκει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, n3a είπε Ποιος αγόρασε την Honor? Την αγόρασε η Shenzhen Zhixin New Information Technology η οποία όμως ανήκει στη κρατική Shenzhen Assets Supervision and Administration Commission (SASAC). Η διαφορά είναι ότι η εταιρεία αυτή δεν ασχολείται με υποδομές, δίκτυα, 5G και προσπάθεια πώλησης όλων αυτών σε τρίτες χώρες επιρροής των ΗΠΑ. Το ότι δεν μπανάρουν και την Honor που ουσιαστικά ανήκει στη κινεζική κυβέρνηση δείχνει αυτό που λέμε τόσο καιρό. Ούτε κάποιο σχέδιο της Apple βρίσκεται από πίσω για να μη τη περάσει σε πωλήσεις στα κινητά η Huawei, ούτε νοιάζονται οι Αμερικάνοι για το τι κινητά έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό που τους κόφτει είναι το μπάσιμο στα δίκτυα των συμμάχων της που θέλει να κάνει η κινεζική κυβέρνηση μέσω της Huawei. https://www.verdict.co.uk/chinese-smartphone-maker-honor-not-worried-about-blacklist/ 36 λεπτά πριν, ekkli είπε Από λειτουργικό τι θα έχει; Νομίζω ότι παλιά είχε της Huawei, το emui, ή κάπως έτσι. Τώρα ; EMUI 4.2 με βάση το Android 11 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από aypnia 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, Rom23 είπε Mi 9 SE εχω που ειναι 6 ίντσες περιπου αρα δεν εισαι σε συσκευη με 20/9 Τα ξαναλεμε οταν θα εχεις μια καινουργια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δυστυχώς το 20/9, 21/9 είναι σκέτο χάλι σε διαστάσεις οθόνης, είδα και έπαθα να συνηθίσω το 19.5/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δεν με κάνει το Honor , Huawei θα βγει με google services ; υποτίθεται βγήκε από την λίστα ή το Xiaomi ήταν ; μία ενημέρωση εδώ παρακάλω , γρήγορα , και μία γκαζόζα , έρχεται Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα