Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Εχω ενα αυτοκινητο παλιο και θελω να το πουλησω αλλα για να προχωρισει η μεταβιβαση θελουν εγραφο που δεν πρεπει να υπαρχει οφειλη για ολα τα χρονια που το εχω στην κατοχη μου,αλλα λογω ενος συμβαντος το 2018 και δεν πληρωσα τα τελη τα οποια τωρα ειναι διπλα και δεν μπορουσα να καταθεσω πινακιδες,αραγε μπορω να τα βαλω σε καποια ρυθμιση 24/48 δοσεων για να μου δωσουν την βεβαιωση?
Dinos1973 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 3 hours ago, Sakis221 said: Εχω ενα αυτοκινητο παλιο και θελω να το πουλησω αλλα για να προχωρισει η μεταβιβαση θελουν εγραφο που δεν πρεπει να υπαρχει οφειλη για ολα τα χρονια που το εχω στην κατοχη μου,αλλα λογω ενος συμβαντος το 2018 και δεν πληρωσα τα τελη τα οποια τωρα ειναι διπλα και δεν μπορουσα να καταθεσω πινακιδες,αραγε μπορω να τα βαλω σε καποια ρυθμιση 24/48 δοσεων για να μου δωσουν την βεβαιωση? Δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις μεταβιβαση εαν δεν πληρωθουν τα τελη. Δεν υπαρχει δυνατοτητα για ρύθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις