Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Εδώ καί λίγο καιρό χρησιμοποιώ vpn στον υπολογιστή μου.(το bitdefender vpn συγκεκριμένα)

Παρατήρησα  ότι κάθε φορά που την ενεργοποίησα,ύστερα από κάμποση ώρα καί συνέβει όλες τις φορές,είχα ειδοποίηση από Google ότι γίνετε προσπάθεια παραβίασης του λογαριασμού μου,ένα  πρόγραμμα μου έλεγε συνέχεια που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου έχει πρόσβαση στο λογαριασμό μου.Αναγκάστηκα όλες τις φορές να κάνω recovery τον λογαριασμό μου καί μάλιστα ταλαιπωρήθηκα αρκετά.Φταίει το vpn ή τρέχει τίποτα άλλο;

Πάντως γίνετε με την ενεργοποίηση του vpn,μετά από κάποια ώρα βέβαια,όχι αμέσως.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ομολογώ οτι τα "εμπορικά" vpn , όπως το bitdefender vpn που αναφέρεις, δεν είναι και οτι καλύτερο γενικά..

Η bitdefender βγάζει φοβερά antivirus αλλά δεν θα την εμπιστευόμουν σε καμία περίπτωση να βλέπει την κίνηση του δικτύου μου..

Η πολιτική απορρήτου της δεν είναι και από τις καλύτερες και υπάρχει και το ενδεχόμενο να κρατάει Logs (αυτό με κάθε επιφύλαξη.. πρέπει να το ψάξεις).

Καλύτερα να πας σε άλλες λύσεις αν θέλεις σοβαρό VPN, όπως είναι ProtonVPN , Mullvad κλπ...

• 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...