Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θελω να αγορασω ενα αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο, εως 5.000€ μικρό και οικονομικό, ειμαι αναμεσα σε toyota aygo, yaris. nissan micra c+c.l, smart, fiat 500, panda. Ποιο πιστεύεται είναι καλύτερο απο αποψη αποδοσης οικονομιας κλπ, Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δημοσ.

ολα τα μικρά χωρίς ιδιαίτερα συστήματα όπως start-stop και hybrid , έχουν κατανάλωση από 5 εως 6.5 , βρίσκεις ένα καλούτσικο , του βάζεις αέριο για να κινείσαι οικονομικά. Στις αγγελίες με τα υβριδικά βενζίνης έχει αρκετά Honda Insight , θα το προτιμούσα από αυτά που προτείνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Jos3ph είπε

ολα τα μικρά χωρίς ιδιαίτερα συστήματα όπως start-stop και hybrid , έχουν κατανάλωση από 5 εως 6.5

δε νομίζω 10ετίας (edit για μέσα στην πόλη)

7 ώρες πριν, Jos3ph είπε

Στις αγγελίες με τα υβριδικά βενζίνης έχει αρκετά Honda Insight

υβριδικό 10ετίας είναι λίγο ρίσκο , νομίζω. Πάντως το Insight δεν είναι μικρό

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

δε νομίζω 10ετίας (edit για μέσα στην πόλη)

υβριδικό 10ετίας είναι λίγο ρίσκο , νομίζω. Πάντως το Insight δεν είναι μικρό

το aygo είναι κάπου εκεί , τα υπόλοιπα αν δεν είναι 6,5 είναι μεταξύ 7 με 8,

Γιατί ρίσκο το υβριδικό ; γνωρίζεις κάτι σοφέ γέροντα ; Περιμένουμε τις γνώσεις σου

9789601685250-1000x1000.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jos3ph είπε

Γιατί ρίσκο το υβριδικό ; γνωρίζεις κάτι σοφέ γέροντα ; Περιμένουμε τις γνώσεις σου

😀

όχι , "νομίζω" είπα ,μιας και στηρίζομαι στο οτι είναι μια απλή θνητή μπαταρία λιθίου και σε 10 χρόνια κάτι θα έχει χάσει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

😀

όχι , "νομίζω" είπα ,μιας και στηρίζομαι στο οτι είναι μια απλή θνητή μπαταρία λιθίου και σε 10 χρόνια κάτι θα έχει χάσει

Πάντως δεν ακούστηκε κάτι στην αγορά για τα Honda , και έχουν τιμές γύρω στα 5 με 7 χιλιάδες που είναι αρκετά για 10ετίας , αλλά είναι οικονομικά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Jos3ph είπε

Πάντως δεν ακούστηκε κάτι στην αγορά για τα Honda , και έχουν τιμές γύρω στα 5 με 7 χιλιάδες που είναι αρκετά για 10ετίας , αλλά είναι οικονομικά.

πάσο , αλλά είμαστε εκτός θέματος μιας και σαν μέγεθος δεν είναι στην κατηγορία που έθεσε ο φίλος :)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...