ncos90 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, θελω να αγορασω ενα αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο, εως 5.000€ μικρό και οικονομικό, ειμαι αναμεσα σε toyota aygo, yaris. nissan micra c+c.l, smart, fiat 500, panda. Ποιο πιστεύεται είναι καλύτερο απο αποψη αποδοσης οικονομιας κλπ, Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Panda υγραέριο ή φυσικό αέριο (αν υπάρχει πρατήριο) 2
Jos3ph Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 ολα τα μικρά χωρίς ιδιαίτερα συστήματα όπως start-stop και hybrid , έχουν κατανάλωση από 5 εως 6.5 , βρίσκεις ένα καλούτσικο , του βάζεις αέριο για να κινείσαι οικονομικά. Στις αγγελίες με τα υβριδικά βενζίνης έχει αρκετά Honda Insight , θα το προτιμούσα από αυτά που προτείνεις.
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Jos3ph είπε ολα τα μικρά χωρίς ιδιαίτερα συστήματα όπως start-stop και hybrid , έχουν κατανάλωση από 5 εως 6.5 δε νομίζω 10ετίας (edit για μέσα στην πόλη) 7 ώρες πριν, Jos3ph είπε Στις αγγελίες με τα υβριδικά βενζίνης έχει αρκετά Honda Insight υβριδικό 10ετίας είναι λίγο ρίσκο , νομίζω. Πάντως το Insight δεν είναι μικρό Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από korakios
Jos3ph Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε δε νομίζω 10ετίας (edit για μέσα στην πόλη) υβριδικό 10ετίας είναι λίγο ρίσκο , νομίζω. Πάντως το Insight δεν είναι μικρό το aygo είναι κάπου εκεί , τα υπόλοιπα αν δεν είναι 6,5 είναι μεταξύ 7 με 8, Γιατί ρίσκο το υβριδικό ; γνωρίζεις κάτι σοφέ γέροντα ; Περιμένουμε τις γνώσεις σου
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Γιατί ρίσκο το υβριδικό ; γνωρίζεις κάτι σοφέ γέροντα ; Περιμένουμε τις γνώσεις σου 😀 όχι , "νομίζω" είπα ,μιας και στηρίζομαι στο οτι είναι μια απλή θνητή μπαταρία λιθίου και σε 10 χρόνια κάτι θα έχει χάσει
Jos3ph Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε 😀 όχι , "νομίζω" είπα ,μιας και στηρίζομαι στο οτι είναι μια απλή θνητή μπαταρία λιθίου και σε 10 χρόνια κάτι θα έχει χάσει Πάντως δεν ακούστηκε κάτι στην αγορά για τα Honda , και έχουν τιμές γύρω στα 5 με 7 χιλιάδες που είναι αρκετά για 10ετίας , αλλά είναι οικονομικά.
korakios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Πάντως δεν ακούστηκε κάτι στην αγορά για τα Honda , και έχουν τιμές γύρω στα 5 με 7 χιλιάδες που είναι αρκετά για 10ετίας , αλλά είναι οικονομικά. πάσο , αλλά είμαστε εκτός θέματος μιας και σαν μέγεθος δεν είναι στην κατηγορία που έθεσε ο φίλος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα