Προς το περιεχόμενο

Έκανα αίτηση εγγραφής για φοιτητικό πακέτο στην what's up χωρίς να είμαι φοιτητής τι γίνεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λέει και ο τίτλος έκανα αίτηση εγγραφής για φοιτητικό πακέτο στην what's up χωρίς να είμαι φοιτητής τώρα τι γίνεται? Έδωσα τα στοιχεία που ζηταγε ταυτότητα, email, κτλ αλλά δεν ζήτησε κάποιο έγγραφο από σχολή κτλ, τώρα τι θα γίνει απλά θα απορριφθεί η είναι να πληρώσω κανένα φόρο γιατί κάτι πήρε το μάτι μου για 60€ ενεργοποίηση.

Επεξ/σία από Gppn
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Gppn είπε

Όπως λέει και ο τίτλος έκανα αίτηση εγγραφής για φοιτητικό πακέτο στην what's up χωρίς να είμαι φοιτητής τώρα τι γίνεται?

Πες τους ότι όταν έκανες την αίτηση ήσουν φοιτητής και μέχρι να σου απαντήσουν αποφοίτησες

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Λογικά θα φας άκυρο εφόσον δεν θα έχεις να δείξεις πάσο όταν σου ζητηθεί

Άρα δεν έχω να πληρώσω κανένα φόρο για την αίτηση/ενεργοποίηση κτλ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο? Απλά θα φάω ένα άκυρο με κεφαλαία.

Επεξ/σία από Gppn

Άλλο πράγμα η εφορία και οι φόροι και άλλο το τέλος ενεργοποίησης του παροχου. 

Σχεδόν σίγουρα θα σου ζητήσουν στην συνέχεια αποδεικτικό ότι είσαι φοιτητής.

Εγω θυμάμαι είχα φοιτητικό Internet από την hol μέσω της δίοδος. Το κράτησα 10 χρόνια ενώ σπούδαζα 4. Στο τέλος με ειδοποίησαν πως θα κλείσει η υπηρεσία οπότε με παρεπεμψαν να πάω στην Vodafone, τελικά έβαλα από cosmote. 

• Like 1

Τα ίδια πακέτα δίνονται στους σταθμούς μετρό κατά καιρούς από την ίδια εταιρεία, μόνο που δεν τα λέει φοιτητικά αλλά προνομιακά. Προφανώς δίνονται σε όλους αν πάνε εκεί.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι με φοιτητικό cosmote τα τελευταία 9 χρόνια. Οπως λεει και ο απο πανω, ειναι προνομιακά πακέτα που τα εχουν ονομάσει φοιτητικά.

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1

Η φόρμα που ζητάει απλά ταυτότητα, είναι για τους αποφοίτους Λυκείου. Αν δεν πληροίς τις προϋποθέσεις, δεν ενεργοποείται.

Τα προνομιακά είναι άσχετα με τα φοιτητικά και δεν πωλούνται πια.

Προνομιακά (ήδη ενεργοποιημένα) και φοιτητικά (με πάσο κάποιου τυχαίου ανθρώπου) πωλούνται σε διάφορα μέρη, με διάφορες τιμές. Αυτά δεν πωλούνται επίσημα από την Cosmote και οι τιμές που βλέπετε δεν έχουν σχέση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...